Donnie Darko je napisao/la:Ispravio sam ti post.phily je napisao/la:Vels: Hennessey; Gunter, Williams, Chester, Davies, Taylor; Ledley, King; Robson-Kanu, Church, Bejli, Hadzic.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nista cudno za navijaca SarajevaHead je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/navijaci-bih- ... gol/142541
Aferim za momcinu od 0,35.![]()
Priziva Cimirota.
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ima obraza spomenuo bi i Saida. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Velika ova euforija, kao da nije utakmica, šta nam uradi Germania, Safete odlazi.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, oni znaju... Safet ne znaGoalgetter je napisao/la:Samo nek ne dodaju u prvim minutama loptu Anelu, mozda Velsani ne znaju da je kloc.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna i Safet.. al ga boli qrac.Consigliere je napisao/la:Ma, oni znaju... Safet ne znaGoalgetter je napisao/la:Samo nek ne dodaju u prvim minutama loptu Anelu, mozda Velsani ne znaju da je kloc.
Safet : Muhamede, yebo Balea, čuvaj Hadžića ! 
nakon sto ukucate ime naseg vecerasnjeg stopera na youtube, cetvrti rezultat je gostovanje u ovoj eminentnoj emisiji
Biće yebeno ako opet izvede 4 centralna vezna jer Vels je tipična otočka ekipa koja napada po krilima i igra na centaršuteve. Pjanić, Sušić, Medunjanin, Prcić mogu uraditi dosta stvari, ali pokrivati krilne pozicije sigurno ne.
Strah me yebenog Velsa, crni Safete
Strah me yebenog Velsa, crni Safete
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Raja jel ovo ide iz keca u kec ?
Djeca nam se smiju,al jedva cekam prvi dio propasti surogata od trenera! 
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
- invincible1921
- Kontakt:
otkud znas, mozda stavi begovica u spic ipak je dao go za stokevivaILchelik je napisao/la:Kod nas je samo dvoje sigurno, da ce Dzeko igrati na poziciji napadaca i Begovic na poziciji golmana. Ostalo Bog i Safet znaju (vjerujem da sam sebe iznenadi kad ekipa istrci na teren kad vidi kako je postavio igru)
EDIT: Ljudi gluposti pisete naravno da treba navijati za BiH bar ja tako mislim i uvijek cu navijat pa da je ne znam ko na klupi ili na terenu...sto neko rece zar je vrijedan jedan pape da se ostane bez Eura ??? Ja bi samo molio da u slucaju neke velike pobjede veceras ili dobre igre se ovdje ne okrene ploca....Pape treba da ide taman sve do kraja dobili i tu je tacka i kraj svakoj raspravi jer pored sto je neznalica lik je ubio zaista ubio ovu repku. Nije mi danas skoro niko ni spomeno utakmicu isto ko da se i ne igra
IDEMO PO POBJEDU JA ZAISTA VJERUJEM U TO BEZ OBZIRA KO BUDE IGRAO
=\_1921_/=
momčino, još uvijek čekamChinaglia je napisao/la:momčino, priloži dokaz za svoje tvrdnje, dakle Ljiljanku na prozoru/balkonuGoalgetter je napisao/la:Navijam za repku, a ne za seljaktora, njemu zelim sve najgore, i da leti vec nakon ove dvije tekme.![]()
Naprijed ljiljani!
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo je momcino:Chinaglia je napisao/la:momčino, još uvijek čekamChinaglia je napisao/la:momčino, priloži dokaz za svoje tvrdnje, dakle Ljiljanku na prozoru/balkonuGoalgetter je napisao/la:Navijam za repku, a ne za seljaktora, njemu zelim sve najgore, i da leti vec nakon ove dvije tekme.![]()
Naprijed ljiljani!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ne ide, vec iz DVOJKE u DVOJKU!!!!!! 100%AlQammar je napisao/la:Raja jel ovo ide iz keca u kec ?Djeca nam se smiju,al jedva cekam prvi dio propasti surogata od trenera!
Iz pizde u pizdu, vazna je samo pobjeda!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Kec odigran na kladionici. 
nije valjdaGoalgetter je napisao/la:Kec odigran na kladionici.
Bit ce jako tesko, ali Zmajevima mnogo srece. Igrajte momci srcem 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto ne, primamljiva kvota, a nije nemoguce da zijanimo zbog seljaktora. Ukoliko pobjedimo, meni isto dobro.mirzatele je napisao/la:nije valjdaGoalgetter je napisao/la:Kec odigran na kladionici.
Trenutno korisnika/ca: Drum, NebeskaSila96, Sheyi i 28 gostiju.