15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
ARGENTINA: Romero; Rojo, Campagnaro, Garay, Zabaleta; Mascherano, Fernandez, Rodriguez; Di Maria, Aguero, Messi!
Daj nam linkBABADZO je napisao/la:HAHAHAHAHAH,IMAM I JA OVU TREBU U PRIJATELJIMA !!![]()

ubit cemo ihNKMramor je napisao/la:ARGENTINA: Romero; Rojo, Campagnaro, Garay, Zabaleta; Mascherano, Fernandez, Rodriguez; Di Maria, Aguero, Messi!
Aj kako me pucaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
stavljaj linkterabajt je napisao/la:Daj nam linkBABADZO je napisao/la:HAHAHAHAHAH,IMAM I JA OVU TREBU U PRIJATELJIMA !!![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jos sat aaaaaaaaaa hajde vise

ubi trema, sta je ovo ti boga

ubi trema, sta je ovo ti boga

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kako mozete bit napaljeni sadterabajt je napisao/la:Daj nam linkBABADZO je napisao/la:HAHAHAHAHAH,IMAM I JA OVU TREBU U PRIJATELJIMA !!![]()

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Begović; Mujdža, Bičakčić, Spahić, Kolašinac; Bešić, Pjanić; Hajrović, Misimović, Lulić; Džeko
+1Kaunas je napisao/la:stavljaj linkterabajt je napisao/la:Daj nam linkBABADZO je napisao/la:HAHAHAHAHAH,IMAM I JA OVU TREBU U PRIJATELJIMA !!![]()

zamislite neko sad dojavi bombu na stadionu i odgode tekmu

15.10.2013.
Hocete ozb ? hahahaha 

Neznam sta cekas bezveze, ili si frajer pa postavi link ili suti
Sent from my Windows Phone.
Zadnja izmjena: rawcold, dana/u 15 jun 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
UH VAI MORRER
- Principatus
- Kontakt:
3.000 nasih navijaca spram 40.000 Argentinaca. No ne treba zaboraviti da su medju njima BiH Fanaticosi koji ce navijati jace i od duplo vise Argentinaca. Idemo momci, hrabro i muski. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ili bilo koja druga BH televizija? Da mogu gledat utakmicu sa nasim komentatoromRK Gradacac je napisao/la:Jeli ima negdje livestream od face tv?

010 ISN'T JUST A CODE
Do it, pussy.BABADZO je napisao/la:Hocete ozb ? hahahaha
UH VAI MORRER
- Goalgetter
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
Pridodaj jos i Brazilce koji ce garant biti na nasoj strani.Principatus je napisao/la:3.000 nasih navijaca spram 40.000 Argentinaca. No ne treba zaboraviti da su medju njima BiH Fanaticosi koji ce navijati jace i od duplo vise Argentinaca. Idemo momci, hrabro i muski.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Srceeeee drugu ne biraaaaaaaaaaaaaa!
Jos mallooooo jos maaaalloooooooooooooooooo
[youtube][/youtube]
Jos mallooooo jos maaaalloooooooooooooooooo

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
http://arenasport1.blog" onclick="window.open(this.href);return false; ger.baRK Gradacac je napisao/la:Ili bilo koja druga BH televizija? Da mogu gledat utakmicu sa nasim komentatoromRK Gradacac je napisao/la:Jeli ima negdje livestream od face tv?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.