Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Kako nekontas ovo je tema o medjunarodnom navijanju, inozemnom!
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
@Harilija kako vam vise nije jasno da ne postavljate klipove,i sta dok nepocne svadja tada je vec kasno tema ide pod Lock.Vidis da ni ja vise ne pisem nista u vezi navijanja u Srbiji pa mogli bi se i vi malo strpiti.Ako ti se vec postavljaju slike i klipovi idi na Bhtifo,na srpsku tribinu...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kontam,a gdje je onda tema o domacim navijacimahepek04 je napisao/la:Kako nekontas ovo je tema o medjunarodnom navijanju, inozemnom!

Vise voli tudje nego svoje ovdje ta parola vlada
zar nije bolje SVoje voli a tudje postuj
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Bila je brate,jedno 150 stranica imala,od toga 145 prepucavanje TM i HZ i zato je zakljucana jer ne vredi da tu stoji.Hairlija je napisao/la:kontam,a gdje je onda tema o domacim navijacimahepek04 je napisao/la:Kako nekontas ovo je tema o medjunarodnom navijanju, inozemnom!![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
To niko nije rekao da volimo vise tuđe nego svoje osim tebe, nego jednostavno, kad se postavi nas klip, mislim klip o navijanju tm, hz, ra, rz, ili bilo koga drugog, odma se uđe u nepotrebnu raspravu, kasnije u svađu.
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Devil je napisao/la:Bila je brate,jedno 150 stranica imala,od toga 145 prepucavanje TM i HZ i zato je zakljucana jer ne vredi da tu stoji.Hairlija je napisao/la:kontam,a gdje je onda tema o domacim navijacimahepek04 je napisao/la:Kako nekontas ovo je tema o medjunarodnom navijanju, inozemnom!![]()
Ja kazem ako neko pocne sa provociranjem neka se odmah izbrise video zapis

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Da neidemo puno u off, znam kad krenu takve rasprave da dolazi do banova, ne samo do brisanja klipa 

Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Kad smo vec kod klipova, evo jedan dobar reprezent ultrasa iz Leverkusena.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
jeste malo stariji klip ali je onako fin i mislim da nije bilo postova vezanih za navijače u Africi a ovo je iz Maroka [youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
[youtube][/youtube]
rennes-st.etienne

xamax-zurich

steaua-grasshoppers(svaka im cast za koreo)

xamax-zurich
steaua-grasshoppers(svaka im cast za koreo)

- mexy_whites
- Kontakt:
Opcenito gledano Millwall ima zalosne navijace. Mi vam par hiljada ulaznica damo na prodaju ,a vi kupite nekih 500. A nesto za Leedsove navijace govoris, idi pogledaj zadnjih nekoliko sezona da li se desilo da nismo rasprodali gotujuci sektor.steve-o je napisao/la:vidi ovi "navijaca" leedsa s mobitelima sto slikaju, mora da odavno nisu vidjeli prave navijaceDevil je napisao/la:Videcemo ih sada kuci mislim da protiv Hoffenheima igraju.
Evo jedna zanimljiva slika Leeds vs Millwall koju sam nasao malopre.
. kako cujem od neki millwallovca sto su bili tamo, nije bilo lose gostovanje(bilo ih neki 700-800) samo je murija opet usrala sve( npr. jedan momak izbacen iz stadiona jer je psovao
)...
A i to sto pricas da je radi toga izbacen sa stadiona je smijesno

Side before self
prosle godine je leeds dobio 3.000 karata na the denu, na kraju prodao 1.000, toliko o tome kako leeds svugdje napuni gostujuce sektoremexy_whites je napisao/la:Opcenito gledano Millwall ima zalosne navijace. Mi vam par hiljada ulaznica damo na prodaju ,a vi kupite nekih 500. A nesto za Leedsove navijace govoris, idi pogledaj zadnjih nekoliko sezona da li se desilo da nismo rasprodali gotujuci sektor.steve-o je napisao/la:vidi ovi "navijaca" leedsa s mobitelima sto slikaju, mora da odavno nisu vidjeli prave navijaceDevil je napisao/la:Videcemo ih sada kuci mislim da protiv Hoffenheima igraju.
Evo jedna zanimljiva slika Leeds vs Millwall koju sam nasao malopre.
. kako cujem od neki millwallovca sto su bili tamo, nije bilo lose gostovanje(bilo ih neki 700-800) samo je murija opet usrala sve( npr. jedan momak izbacen iz stadiona jer je psovao
)...
A i to sto pricas da je radi toga izbacen sa stadiona je smijesno

ps: kad pricas o smjesnim navijacima, malo se raspitaj zasto ti "faca" iz leedsa nema nikako na Surrey Docks odavno kad gostuju u londonu

Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 25 avg 2010, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Po meni su ovo najgluplji huliganski ispadi.K.R.C je napisao/la:RUSIJA
[youtube][/youtube]
Meni su puno draza, razbijanja objekata i gadjanje predmetima, eh da i borba sa policijom.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Hmm, hajd da vidim i nekog kome su "draga" razbijanje objekata
Pod prvo, to nije huliganizam nego vandalizam, huliganizam je kada se dvije grupe navijaca, dogovoreno ili ne, rokaju šakama ili po dogovoru sa ostalim predmetima koji mogu biti od koristi u tuči, a svaki ostali ispad, napad na civile, razbijanje, i slicno je vandalizam koji treba iskorjeniti.

Pod prvo, to nije huliganizam nego vandalizam, huliganizam je kada se dvije grupe navijaca, dogovoreno ili ne, rokaju šakama ili po dogovoru sa ostalim predmetima koji mogu biti od koristi u tuči, a svaki ostali ispad, napad na civile, razbijanje, i slicno je vandalizam koji treba iskorjeniti.
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- Urban Batalion
- Kontakt:
Nisam ni napisao da je to huliganizam.Meni je to licno draze jer sam buntovnikhepek04 je napisao/la:Hmm, hajd da vidim i nekog kome su "draga" razbijanje objekata![]()

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
- Kontakt:
hepek04 je napisao/la:Kako nekontas ovo je tema o medjunarodnom navijanju, inozemnom!
ma ne konta i nece da skonta, jednostavno lika ima svugdje i na sve al sve mora dat svoje misljenje i naravno hvalit HZ i ovog mu na slici......al hajd moze mu se.....
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- mexy_whites
- Kontakt:
Nemoras ljudima lagat ovdjesteve-o je napisao/la: prosle godine je leeds dobio 3.000 karata na the denu, na kraju prodao 1.000, toliko o tome kako leeds svugdje napuni gostujuce sektore. millwall u zadnji par godina nije dobio par hiljada na elland roadu, prosle sezone dobio 1.000 karata, ove sezone tacno 1.250. kad bi bio u engleskoj znao bi zasto millwall i ne dovodi neke brojke zadnji par godina na elland road nakon restrikcije od murije i tvog kluba, prije ovi restrikcija millwall je uvijek dovodio 1500++ na elland roadu
opet kazem kad bi bio tamo, znao bi ti takodje isto kakve seronje tvoj klub zaposljava da glume redare i zasto izbacivaju ljude...
ps: kad pricas o smjesnim navijacima, malo se raspitaj zasto ti "faca" iz leedsa nema nikako na Surrey Docks odavno kad gostuju u londonual razumijem ja njih, ipak je najlakse stajati ispred elland roada i psovati sakrivajuci se iza murije, vidio sam sve sam prosle sezone

United were backed by a sell-out 2,000 following, although a large number of empty seats remained in the away end at kick-off as fans were delayed following a number of road closures around the Den.
Sve smo dakle prodali i to 2000 a ne 3000 kao sto ti govoris no ulice su bile oko stadiona zatvorene pa svi nisu mogli uci na stadion. Dakle gotujuci sektor je bio rasprodan.
MILLWALL 2 (Harris 3, Alexander 83), UNITED 1 (Kisnorbo 11)
Millwall: Forde, Robinson, Smith, Craig, Dunne, Abdou, Laird, Schofield, Hackett, Harris (Price 89), Morison (Alexander 61). Subs: Sullivan, Bolder, Grabban, Martin, Henry.
United: Ankergren, Bromby, Naylor, Kisnorbo, Hughes, Snodgrass (Gradel 78), Doyle (Kilkenny 88), Howson, Johnson, Beckford, Vokes (Kandol 70). Subs: Fielding, Crowe, Prutton, Michalik.
Referee: M Clattenburg
Booked: Robinson, Alexander (Millwall)
Att: 14,165 (1993 Leeds)
I da kazem da ste sad imali oko 500 navijaca a dali smo vam eto preko hiljadu a to za restrikcije i redare sto govoris mozes mazat ovdje oci nekome...mozda si bio na Ellandu uzivo al mnogo si subjektivan. A i kad si ti bio ili godinu ranije niste sve prodali jer je tekma bila u ponedjeljak i to na tv...I mislim da je cak Dzeket rekao da je zbog toga bila slabija posjeta. Jednostavno nemate dovoljno navijaca ne samo na gostovanjima vec i na Denu jer sam i protiv Hulla gledo highlights gdje je stadion bio poluprazan. No ne cudi me to ipak vecina ljudi navija ili za ove bogatune(Arsenal, Jevreji, Rusi i to zbog uspjeha) ili za West Ham koji ima barem triput vise navijaca u Londonu od vas. No opet kazem, niste vi krivi.
Side before self
moja poenta jos uvijek stoji, dobili ste cijelu tribinu iza gola(provjeren info) pa je niste mogli isprodati
sve je receno o tim "navijacima" leedsa kad pjevaju o onima sto su poginuli u minhenu ili hillsborough a cmizdre cim neko pomene istanbul gdje su ostavili svoje prijatelje da umru na ulicama istanbula.. zalosno al istinito 

- mexy_whites
- Kontakt:
hhahaha cuj ostavili?? Odakle ti to Bogati...Znamo za Turke kakvi su, u tuci koja je dole bila poginula su 2 navijaca odnosno izbodeni su. Sigurno su navijaci Leedsa u Tursku mogli uci s nozevima i sl. cime je Ultra Aslan bio naoruzan.steve-o je napisao/la:moja poenta jos uvijek stoji, dobili ste cijelu tribinu iza gola(provjeren info) pa je niste mogli isprodatisve je receno o tim "navijacima" leedsa kad pjevaju o onima sto su poginuli u minhenu ili hillsborough a cmizdre cim neko pomene istanbul gdje su ostavili svoje prijatelje da umru na ulicama istanbula.. zalosno al istinito
A de mi taj info...daj mi neki link a da nije Millwallov forum pa da vidim jeste li nam dali cijelu tribinu.
Nema potrebe vise se raspravljati

Side before self
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.