BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 14:07

Goalgetter je napisao/la: Ne sjecam za kojeg ono igraca si bio uvjeren da ce biti od njega biti igracina, pa de @Cartman stalno podsjeca na to. :P .

Ma kakva Norveska i skijanje, Österreich ich dominira. :D
Dino Bevab je još mlad, jedna dobra sezona ga vraća na pravi kolosjek , dečko bi već kuco na vrata A tima, al se zajebo, pokačio se s vlasnikom NK Zagreb, nije htio da igra drugu ligu, a ovaj mu nije dao da ide i sad ne igra nigdje, ali vratiće se Dino :bih: :bih:

ne znaš ti šta su Norvežanke :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 14:09

Cartman je napisao/la:Cuj ovoga, ubili smo vas na Olimpijadi, ne mozes samo gledat alpsko skijanje. :D

A Bevab je taj momcina bio, eno ga u drugoj HNL. :mrgreen: Ali dobro, ako Pape ne zabrlja previse, mozemo mi nesto napravit protiv Argentine. Te prve utakmice su uvijek tvrde.
To da opcenito u zimskim sportovima, moj post je bio namjenjen za aplsko skijanje, posto ga Legenda vazda spominje. :mrgreen:

Eh jeste, mali Bevab je to, hajde, ima nade jos za njega. :mrgreen:

Sto se tice Argentine, ima nade za nas, nismo bez sansi. Pogotovo jer je otvaranje SP-a, i sve je moguce.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 02 jun 2014, 14:16

Protiv Argentine očekujem da Pape pokaže sav raskoš trenerskog umijeća. :bih:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 02 jun 2014, 14:17

bparena je napisao/la:Firaun ostaje g**** ko i uvijek. :evil:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... ima/132545" onclick="window.open(this.href);return false;
Koga boli kurko za njegovim misljenjem? :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 02 jun 2014, 14:26

Ajax je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:

Po meni je najbolje što sa Argentinom igramo prvu utakmicu,jer su favoriti opušteni,a mi nemamo šta izgubiti,igramo bez pritiska,zamisli igrat' utakmicu protiv Messija i družine za prolaz,pod pritiskom,nikada ih ne bi pobjedili :)
Bilo je jako puno iznenađenja u prošlosti u prvom kolu,ali i da ne bude,neće Argentina Nigeriji pustiti,jer ako računamo da Nigerija uzme Irance,eventualni poraz bi Argentinu mogao smjestiti na drugo mjesto i mogao bi im donijeti noćnu moru u četvrtfinalu i vidu Njemačke :)
I Argentina ce biti opustena. Jer imaju dva popravna ispita. Aguera, Messija, Higuaina i di Mariu kombinovano je skoro nemoguce zaustaviti ( jedino mozda Grcka, Italija i slicne ekipe ) i jako tesko se je sa njima nadigravati ( Papetov vjerovatni izbor ) zato jer imaju puno vise kvalitetnih ofanzivaca od protivnika.

Ako mi izgubimo prvu i drugu igramo nerjeseno sa Nigerijom. A Nigerija pobjedi Iran. Sto je jako realno. I Argentini i Nigeriji igra neodlucen rezultat u trecoj. Jer je tako Argentina prva a Nigerija druga. Nasa jedina sansa je da izvucemo nerjeseno protiv maksimalno motivisane Argentine ili da nekako pobjedimo Nigeriju.

To nam i jeste jedina šansa :)
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 jun 2014, 14:30

Ajax je napisao/la: Ne stima da se zestoko kockamo sa nasim stoperima, potpuno nepotrebno dodao bih:
Spahic: igracina prve klase
Bicakcic: odlican stoper
Zukanovic: odlican stoper - nije pozvan !! ( bar zasad )
Vranjes: odlican stoper ali je losiji u igri glavom ( od svih stopera pa i Sunjica ) i ponekad prebrzo izleti.
Sunjic: odlican stoper u igri glavom, prosjecan stoper u igri po zemlji odnosno spor i losih refleksa. Argentina i Nigerija ce se prosetati pored njega samo tako. Cudi me da to Pape nije uvidio ??
Kolasinac: potpuno neisproban na toj poziciji - lutrija
Besic: potpuno ne isproban na toj poziciji i mnogo nam je koristniji kao zadnji vezni

Sad malo jasnije ????
Fino si ovo ocjenio.. :thumbup: Mozda ima par stvari jos ali to je to u sustini..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 jun 2014, 14:48

DooVe je napisao/la:Argentina nas dobija 3:0, mi Nigeriju 2-1, i Iran 1-1.
ko nas dobija? :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 jun 2014, 14:56

Kao sto vjerujem da akoBogda necemo izgubiti od Argentine(velike nade polazem najprije u dobru odbranu zajedno s begovicem na golu koji me i protiv obale bjelokosti u nekoliko navrata fascinirao, i naravno u Edina, a ponajvise u Misketa, a to cete na dan utakmice i vidjeti zasto), isto tako sam jos vise uvjeren da Iran nece izgubiti od Nigerije...pa nije to bolan luxemburg...a i Irancima je ta utakmica biti ili ne biti...svjesni su da ako izgube u prvoj tekmi vec mogu pakovati kofere kuci.
Zivi bili pa vidjeli...nema nigerija takav kvalitet, pogotovo pojedince, koji mogu napraviti tu razliku protiv irana...
moj neki omjer jeste 55:45 u korist afrikanaca

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 jun 2014, 15:03

Valja pogledati utakmicu Grčke i Nigerije malo prije naše... Tu će se moći vidjeti s kime imamo posla ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 jun 2014, 15:09

Drago mi je što sam vidio da ću na SP gledat maximum od ove ekipe,što je pape odabrao idealnu formaciju bar za utakmicu protiv Argentine,kad se onako posloži taktika nije ogroman problem kad nam neko iz prve postave ne igra(vidjeli smo sve protiv obale slonovače :) )
Pored toga najvažniji igrači su nam u top formi,od cijelog tima bi jedino Vedu izdvojio da nije u formi,al vjerujem da i on radi dodatno na treninzima.
Kad se ovako stvari postave nek nas Argentina nagu.zi i 3-0,nema tu šta kad je neko jači,problem bi bio da nas naguze kad je Ibišević na krilu a Medunjanin na zadnjem veznom.
Nad tobom sunce najljepše sja

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 jun 2014, 15:12

Mnogi su upisali vec pobjedu protiv irana. Kako bi se pojedini mogli iznenadit za par sedmica

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 15:16

soxx je napisao/la:Mnogi su upisali vec pobjedu protiv irana. Kako bi se pojedini mogli iznenadit za par sedmica
Ne potcijenjujem ih, ali realno ako njih ne možemo rutinski dobiti ne znam čemu se nadati u eventualnom drugom krugu..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 02 jun 2014, 15:17

soxx je napisao/la:Mnogi su upisali vec pobjedu protiv irana. Kako bi se pojedini mogli iznenadit za par sedmica

Iran je poslije Australije najgora ekipa SP-a,šta trebamo očekivati? Debakl? Pa da pošalju u21 reprezentaciju nadao bi se pobjedi.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 jun 2014, 15:18

IronMany je napisao/la:
bparena je napisao/la:Firaun ostaje g**** ko i uvijek. :evil:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... ima/132545" onclick="window.open(this.href);return false;
Koga boli kurko za njegovim misljenjem? :kafa:
Glup naslov na duplom sportu...
covjek je rekao da ne zna kome bi u biti dao prednost izmedju bih i nigerije, ali da zbog mikela navija za nigeriju:

"U skupini F je slična situacija kao i u skupini A. Dakle, Argentina osvaja prvo mjesto. Za drugo stvarno ne znam. Prognoziram Nigeriju, jer tamo imam jednog igrača iz svog kluba, Mikela, dok u Bosni i Hercegovini nema nijednog igrača iz Chelseaja. Moram podržavati svoje igrače. Prema tome, Nigerija"

soxx
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la soxx » 02 jun 2014, 15:19

Iran je poslije Australije najgora ekipa SP-a,šta trebamo očekivati? Debakl? Pa da pošalju u21 reprezentaciju nadao bi se pobjedi.
jedni je nadat drugo je upisati. I protiv slovaka se upisala pobjeda pa smo na kraju drhtali hocemo li vidjet SP. Sva sreca pa evo nas.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2014, 15:22

Tradicija je tradicija... Ta Australija na zadnja dva Mundijala dohaka Srbiji i Hrvatskoj. Jeste to drugi tim od onog tadasnjeg ali komsijska ispadanja od njih se mogu pripisati samo prevelikoj samouvjerenosti i razmisljanjima tipa "ta ce oni mi cemo ih uzeti sa drugim timom" i "mi znamo sve i najbolji smo a ostali veze nemaju".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 jun 2014, 15:24

hurem je napisao/la:Kao sto vjerujem da akoBogda necemo izgubiti od Argentine(velike nade polazem najprije u dobru odbranu zajedno s begovicem na golu koji me i protiv obale bjelokosti u nekoliko navrata fascinirao, i naravno u Edina, a ponajvise u Misketa, a to cete na dan utakmice i vidjeti zasto), isto tako sam jos vise uvjeren da Iran nece izgubiti od Nigerije...pa nije to bolan luxemburg...a i Irancima je ta utakmica biti ili ne biti...svjesni su da ako izgube u prvoj tekmi vec mogu pakovati kofere kuci.
Zivi bili pa vidjeli...nema nigerija takav kvalitet, pogotovo pojedince, koji mogu napraviti tu razliku protiv irana...
moj neki omjer jeste 55:45 u korist afrikanaca
Apsolutno djelim tvoje misljenje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 02 jun 2014, 15:26

-Begovic-----------------------
----Mujdza---Bicakcic--Spahic--Kolasinac-----
-------------Besic------------Pjanic--------------
---Hajrovic------Misimovic------Lulic----------
---------------------Dzeko-------------------------

Sa ovom ekipom pobjede nece doci u pitanje , definitivno najaci nas sastav i kad udje ibisevic odmoran u drugom poluvremenu ...z2, ali vidjecemo sta ce suskavac odluciti :)
SN96

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 jun 2014, 15:39

Moramo uzeti NIgeriju ako mislimo ici dalje

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 15:41

Nakon jedne utakmice niko više ne vodi raspravu ko treba da igra uz Bešića, Medunjanin ili Salihović.

Sad je tu Mire zacementiran izgleda :cool:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.