Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
a i jeste iste inteligencije pa su vam smiješne ove stvari
Kamenjarac
evo magareta opet. pa ispao si glup jedno 5 puta u zadnjih sat vremena i opet se vracas
kupit cemo ti tu kartu za europsku pa da nam dodes pod Bijeli Brijeg i pogledas utakmicu kako treba
Elegant je napisao/la:Ako Hrvatska pobjedi ovako borben Meksiko svaka im cast.
bit će **** ali ako ne možeš dobiti onda i ne zaslužuješ proći
hrvatskoj igra samo 6 bodova tako da će sad biti pod pritiskom sa meksikom, ako dobiju kamerun
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 18 jun 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
krmak je napisao/la:
evo magareta opet. pa ispao si glup jedno 5 puta u zadnjih sat vremena i opet se vracas
kupit cemo ti tu kartu za europsku pa da nam dodes pod Bijeli Brijeg i pogledas utakmicu kako treba
Mislim da si dovoljno osramocen za danas.
U kojoj zivis drzavi,Kamenjarosu??
Krmak i dalje hrokce, vjerovatno mu farmeri nisu bacili balu sijena i dodali vode u svinjac pa se zali.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
semir01 je napisao/la:i uz Hrvatsku Maloumni Hercegovci navijaju protiv BiH, maloumni Bosanci navijaju protiv Hrvatske
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
To što vidiš,samo je kamuflaža... Naćertanije druže,dopunjeno izdanje
Samo budala moze vjerovat u ove stvari
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
semir01 je napisao/la:i uz Hrvatsku Maloumni Hercegovci navijaju protiv BiH, maloumni Bosanci navijaju protiv Hrvatske
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je vama opste godina??? Zar vjerujete agresorima da navijaju za nas???
krmak je napisao/la:
Navijaju ljudi za BiH isto kao sto cete i vi navijati za Zrinjski kad budu kvalifikacije. Znam da vam nije bas drago ali **** ga, sto se mora nije tesko
Sa raspalim Kamerunom nece biti problema. Protiv Mexika vidim sanse 50:50. Mexikanci vec 4-5 prvenstva zaredom su uspjeli proci grupnu fazu, iako su danas imali puno srece, velikim dijelom i zbog golmana, ipak su jako dobro parirali Brazilu, i nimalo nece biti lagano. Sitnice ce odluciti ko ide u 1/8 Finala.
krmak je napisao/la:
krmak je napisao/la:Navijaju ljudi za BiH isto kao sto cete i vi navijati za Zrinjski kad budu kvalifikacije. Znam da vam nije bas drago ali **** ga, sto se mora nije tesko