BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Damir_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Damir_BvB » 11 feb 2011, 01:19

Gol Lewandovskog !

[youtube][/youtube]
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 feb 2011, 01:40

Michael Zorc nas sportski direktor je produzio ugovor do 2014, jako lijepa i dobra vijset jer covjek radi odlican posao zadnjih godina, iako je jedno vrijeme na izlaznim vratima radi losih transfera, ipak je dokazao da je pravi majstor svog zanata mnoge igrace koji ce ove sezone pisati historiju bvb-a i bundeslige upravo je on iskopao i doveo za male pare ... Odlican posao bravo uprava...

Prema pisanju Bilda BvB zeli produziti ugovor sa Hummelsom, kako bi se rjesili one klauzule prema kojoj Hummy moze BvB 2012 napustit za 8 mio eura... Ali samo Bild tvrdi da ta klauzula postoji niko vise, ni Hummy ni uprava nasa Watzke i Zorc su rekli kako ne zele nikakve detaljne informacije o ugovorima iznosti u javnost. Dakle nije ni demant a ni tvrdnja pa ko ce ti ga znat sad ... Samo bila ta klauzula ili ne mislim da ce Hummy ostat jer sam kaze Ja sam sada od glave do pete pravi Dortmundovac, temeljiti Borusse ... Bild pise kako ce se vec u narednim danima uprava BvBa sastati sa Hummelsovim managerom tj. njegovim tatababom Hermannom da bi rjesili sve oko produzenja ugovora ... BvB to zeli sto prije obaviti jer su osjetili da su Bavarci itekako zainteresovani za povratak Hummya.. Po novom ugovoru bi Hummy trebao jos 2 miliona vise zaradjivati...

Lijepo lijepo ne mogu da vjerujem kako samo imamo upravu dobru, reci cu sad i necu se pokajati nadam se ovo je najbolja uprava lige... kad samo skontam sta su sve odradili i dokle je BvB dogurao pod njihovom palicom rijeci nemam, i ova produzenja ugovora pa jao jel moguce svim su ljudi uspjeli produzit ugovor bez po muke, nadam se da ce se i ovo sa Hummelsom ubrzo zavrsit i da ce proc sve kako treba i onda ostane samo jos Sahin ali oko njeg se najmanje sikiram taj ce sigurno produzit , i naravno treba i Kagawi ponudit ugovor novi dok je jos povrjedjen jer tako cemo ga sigurno pridobit na duzi period, ponudit povrjedjenom igracu ugovor sigurno je lijepa stvar jer mu se ukaze veliko povjerenje koje ce nam on vratit sigurno na najbolji moguci nacin... Ubro bi trebao bit i sa Schmellzerom produzen ugovor za koji dan ...Svaka cast Watzke, Rauball, Zorc, Klopp !!!
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 feb 2011, 09:50

Damir_BvB je napisao/la: Prema pisanju Bilda BvB zeli produziti ugovor sa Hummelsom, kako bi se rjesili one klauzule prema kojoj Hummy moze BvB 2012 napustit za 8 mio eura... Ali samo Bild tvrdi da ta klauzula postoji niko vise, ni Hummy ni uprava nasa Watzke i Zorc su rekli kako ne zele nikakve detaljne informacije o ugovorima iznosti u javnost. Dakle nije ni demant a ni tvrdnja pa ko ce ti ga znat sad ... Samo bila ta klauzula ili ne mislim da ce Hummy ostat jer sam kaze Ja sam sada od glave do pete pravi Dortmundovac, temeljiti Borusse ... Bild pise kako ce se vec u narednim danima uprava BvBa sastati sa Hummelsovim managerom tj. njegovim tatababom Hermannom da bi rjesili sve oko produzenja ugovora ... BvB to zeli sto prije obaviti jer su osjetili da su Bavarci itekako zainteresovani za povratak Hummya.. Po novom ugovoru bi Hummy trebao jos 2 miliona vise zaradjivati...
Mene zanima kako se sada ovaj papak HzBvB osjeća kad pročita ovo, a meni sere da ja NE ZNAM i pričam gluposti? :lol: I još sam damire da nadodam, vi ste spremni PLATITI HUMMELSU 2 miljona eura da on tu klauzulu makne, znači ajmo reč otkupiti ju... ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2011, 11:03

anton 1983 je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la: Prema pisanju Bilda BvB zeli produziti ugovor sa Hummelsom, kako bi se rjesili one klauzule prema kojoj Hummy moze BvB 2012 napustit za 8 mio eura... Ali samo Bild tvrdi da ta klauzula postoji niko vise, ni Hummy ni uprava nasa Watzke i Zorc su rekli kako ne zele nikakve detaljne informacije o ugovorima iznosti u javnost. Dakle nije ni demant a ni tvrdnja pa ko ce ti ga znat sad ... Samo bila ta klauzula ili ne mislim da ce Hummy ostat jer sam kaze Ja sam sada od glave do pete pravi Dortmundovac, temeljiti Borusse ... Bild pise kako ce se vec u narednim danima uprava BvBa sastati sa Hummelsovim managerom tj. njegovim tatababom Hermannom da bi rjesili sve oko produzenja ugovora ... BvB to zeli sto prije obaviti jer su osjetili da su Bavarci itekako zainteresovani za povratak Hummya.. Po novom ugovoru bi Hummy trebao jos 2 miliona vise zaradjivati...
Mene zanima kako se sada ovaj papak HzBvB osjeća kad pročita ovo, a meni sere da ja NE ZNAM i pričam gluposti? :lol: I još sam damire da nadodam, vi ste spremni PLATITI HUMMELSU 2 miljona eura da on tu klauzulu makne, znači ajmo reč otkupiti ju... ;)
Navodi Bild,moze a i nemora biti istina !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 feb 2011, 11:42

anton 1983 je napisao/la:
vi ste spremni PLATITI HUMMELSU 2 miljona eura da on tu klauzulu makne, znači ajmo reč otkupiti ju... ;)

Nema Hummels s tim veze...budi siguran da se njega pita BvB ne bi ni kune morala dati...a normalno je da ne ide to kako se kome hoce...sve je crno na bijelo...ako eventualno i postoji ta klauzula onda ce je BvB "otkupiti" sa ta 2 miliona...po tebi ispade da Hummels ucjenjuje upravu za ta 2 pisljiva miliona...

Danas tezak mec protiv K'Lauterna...tamo nismo dobili mislim od 2001.-e...oni imaju 3 poraza u nizu i sigurno ce da "grizu" za bodove...ali opet ne vidim razlog da ne nastavimo svoju odlicnu igru i rezultate van Dortmunda...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 12 feb 2011, 11:46

Upravo tako od 2001 nemamo pobjede tamo, bit ce hebeno pravo na najludjem stadionu lige, ali imamo snagu i kvalitet da dodjemo do 3 boda u svakom slucaju, samo lahko nece bit ...
BvB Echte Liebe !!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 17:16

Damir_BvB je napisao/la:Upravo tako od 2001 nemamo pobjede tamo, bit ce hebeno pravo na najludjem stadionu lige, ali imamo snagu i kvalitet da dodjemo do 3 boda u svakom slucaju, samo lahko nece bit ...
Mislim da je Borussia uprkos toj tradiciji zadnjih godina favorit u duelu sa Kaiserom. A motiva je na pretek,evo glavni konkurenti,ako se tako iko trenutno može nazvat kada je u pitanju borba za titulu su ostvarili pobjede,stoga i bez najomiljenijeg Kagawe pokušati još jedan korak naprijed napraviti.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2011, 17:20

Rijetko smo ove sezone igrali utakmicu medju zadnjima a da su svi nasi protivnici dobili...mozda je moguce ocekivati mali pritisak ipak se nadam da se to nece desiti ali od velike vaznosti je ovaj mec..

Cekam na dva tiketa Dortmund za pare, NEMOJTE SAD POSUSTATI :D
Krajnje vrijeme je daa..... i nasi napadaci proradddeeeeeeeeeeee....

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 12 feb 2011, 17:31

HzBvB je napisao/la:Rijetko smo ove sezone igrali utakmicu medju zadnjima a da su svi nasi protivnici dobili...mozda je moguce ocekivati mali pritisak ipak se nadam da se to nece desiti ali od velike vaznosti je ovaj mec..

E jbg onda, nista od pobjede.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2011, 17:35

Klopp je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Rijetko smo ove sezone igrali utakmicu medju zadnjima a da su svi nasi protivnici dobili...mozda je moguce ocekivati mali pritisak ipak se nadam da se to nece desiti ali od velike vaznosti je ovaj mec..

E jbg onda, nista od pobjede.
ej ba nemoj se zajebavat :D hehe...

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 12 feb 2011, 17:38

Nema Kube, povrijedio se, umjesto njega Lewandowski u timu. Tako da ce Gotze i Kevin igrati krila a Robert iza Lucasa. Ostalo standardno bez promjena. Vidjecemo na sta ce izaci ova formacija, moglo bi nam faliti kreacije tako da ce Lucas i Robert morati biti maximalno skoncentrisani pred golom jer mislim da necemo imati puno sansi.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 12 feb 2011, 18:13

Bit ce ovo danas pravi ispit za nasu mladu ekipu, u jednu ruku mi je i drago sto nema Kube jer mi je pokidao zivce zadnjih utakmica sa promasajima i onim odbijanjem lopte ko od bukvu :D ... Kazem to nam je danas mac sa dvije ostrice jer ce nam se stil igre promjenit kad njeg nema a lewa u prvoj... Ocekujem jedan ofanzivan kaiserslautern, pogotovo krila su im dobra ilicevic i ovaj novi Hlousek je super dobar igrac zna momak igrat lopte i te kako. Ipak mnogo tog ce ovisit o tome u kakvoj je formi njihov Tiffert koji ove sezone mozak te ekipe ... Nasa sansu vidim po krilima jer jessen i pestos su slabi bekovi ove sezone i ocekujem da na osnovu naseg presinga uspijemo doci do gola... BARRIOS CE EXPLODIRAT ! Mnogo ce kod nas ovisit o Sahinu, jer danas je sva kreatorska snaga na njegovim ledjima zato sto igramo bez desetke... Oko odbrane se ne sikiram toliko osim mozda kad je ilicevic upitanju jer pisonja ce probiojat pa ce bit mnogo mjesta za ivu majstora, lakica nasi stoperi ne smiju zaboravit ... Sve u svemu favorit smo unatoc tome sto smo malo desetkovani moramo pruzit dobru partiju i bodovi su nasi, jer kaiserslautern ce igrat kao pravi domacin ginut ce za loptom publika ce ih nosit a svi znamo da ce Betze gorit danas... Ocekujem pobjedu nasu ... Uz golove Barriosa, stavljam naglasak na GOLOVE mnozinu :D , a mogo bi i lewat zabit ! ...

Heja BvB Heja BvB ... ! auswartssieg !
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2011, 18:52

Ne igramo prepozatljivi presing,i ovaj terene je neopisivo los....KSC me prijatno iznenadio svojom igrom u prvih 20-tak minuta
Sta smo Bogu skrivili da lewandowskog gledamo od 1. minute... :evil:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 feb 2011, 19:03

Hebo Chuk Norrisa sta je Kevin Grosskreutz. :D :D Covjek je u stanju da s sredine terena upusti loptu u kazneni prostor i istu da stigne.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 19:11

Haj izgubite veceras da se jos malo nadamo :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 feb 2011, 19:21

Ne mogu da vjerujem kako je los teren...ovi nasi su Wembley za Betzenberg...Kao sto sam i ocekivao,domacini "grizu" nakon 3 uzastopna poraza ali mislim da nece izdrazi dugo u ovom tempu tako da sam zadovoljan sa trenutnih 0-0...imali smo par odlicnih prilika kao uostalom i K'lautern...Sahin igra najgore poluvrijeme sezone,Gotze i Kevin takodje nista posebno...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2011, 19:24

adnan24 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako je los teren...ovi nasi su Wembley za Betzenberg...Kao sto sam i ocekivao,domacini "grizu" nakon 3 uzastopna poraza ali mislim da nece izdrazi dugo u ovom tempu tako da sam zadovoljan sa trenutnih 0-0...imali smo par odlicnih prilika kao uostalom i K'lautern...Sahin igra najgore poluvrijeme sezone,Gotze i Kevin takodje nista posebno...
Ma ne mozes sve ni na Sahina svaliti on je igrac kome treba TEPIH a ne KROMPIRISTE ( ne preostaje mu mnogo nego da dugi loptama pokusava trazit napadace direknto preskakajuci igru )....i proslu utakmicu protiv Schalkea teren je bio los i on nije odigrao dobro...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 feb 2011, 19:28

HzBvB je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako je los teren...ovi nasi su Wembley za Betzenberg...Kao sto sam i ocekivao,domacini "grizu" nakon 3 uzastopna poraza ali mislim da nece izdrazi dugo u ovom tempu tako da sam zadovoljan sa trenutnih 0-0...imali smo par odlicnih prilika kao uostalom i K'lautern...Sahin igra najgore poluvrijeme sezone,Gotze i Kevin takodje nista posebno...
Ma ne mozes sve ni na Sahina svaliti on je igrac kome treba TEPIH a ne KROMPIRISTE ( ne preostaje mu mnogo nego da dugi loptama pokusava trazit napadace direknto preskakajuci igru )....i proslu utakmicu protiv Schalkea teren je bio los i on nije odigrao dobro...
Ima i tu istine ali cinjenica je da ima nekih 10% uspjesnih dodavanja...ne krivim ga uopste ali cisto konstatujem :D
A sad bi polako svi timovi trebali mijenjati travu na stadionu tako da ce onda biti sve ok...ovo je nasim protivnicima jedina sansa da uzmu neki bod... :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2011, 19:33

Vidio si samo koliko su puta se "Spleli s loptom" nasi igraci, to se mozda ne vidi ovako preko tv ali ta lopta nepravilno odskace tako da je stvarno tesko kontrolisati.Bilo bi fino kada bi u ovom "karambolu" ipak prvi mi nasli put do mreze jer vjerujem ko prvi da go taj pobjedju...(malo vise prisebnosti ,s obzirom na sve okolnosti stvorili smo ipak neki zavidan broj prilika ali REALIZACIJA, samo se akteri mijenjaju a ishodi su ISTI)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2011, 19:40

Ej nek sad sve ide lijepo u picku materinu pa ni penal cist nemozemo dobiti........................puuuuuuuuuu

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.