Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

hanniz
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la hanniz » 18 mar 2013, 23:08

calcio je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Ako koga zanima kakvo će vrijeme biti u petak. :mrgreen:
http://www.weather.ba/vremenska-prognoz ... 2013-03-22" onclick="window.open(this.href);return false;
Snijeg u Ze u petak?
Koliko su ovi pouzdani?
Nece valjda, nadam se finom vremenu i dobrom terenu i rezultatu od 3:0 za domace :D
Meni se čini da su pouzdani, čim imaju ovoliko detalja i informacija. :)
http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... 2013-03-22" onclick="window.open(this.href);return false;
A evo imaš i tu detaljno za petak, prema ovome u Zenici će snijeg padati samo do 7:00 (ujutro)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2013, 23:09

Majstor10 je napisao/la:kako bi nam dobro legao rambo

slika
I ti gori od Muje kad je igrao loto ali nikad nije dobio sesticu,i tako molio boga svaki put da dobije taj zgoditak,dok ovom nije dodijalo i rekao mu u snu,uplati Mujo taj listic vise jednom.
Tako i taj tvoj glavonja,nece nam nam nikad dobro doci niti lose,dok jednom tu svoju glavurdu ne uslika i posalje za pasos BIH,naravno nije Svabski.Reci Rambu da se zayebaje,ha ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 18 mar 2013, 23:13

harishp je napisao/la:

slika
I ti gori od Muje kad je igrao loto ali nikad nije dobio sesticu,i tako molio boga svaki put da dobije taj zgoditak,dok ovom nije dodijalo i rekao mu u snu,uplati Mujo taj listic vise jednom.
Tako i taj tvoj glavonja,nece nam nam nikad dobro doci niti lose,dok jednom tu svoju glavurdu ne uslika i posalje za pasos BIH,naravno nije Svabski.Reci Rambu da se zayebaje,ha ja.
momak se ponosi na veliku glavurdu taj komentar ga uopste ne boli naprotiv ga ohrabra momak je legenda i obecao sam vam da ce igrati za bosnu i hercegovinu i tako ce i bit cak mozda i prije slovacke banujte me ako ne zaigra jednom u 2013

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2013, 23:14

slika
U ovim problemima koje imamo kroz povrede, rambo bi selektoru legao sad ko budali samar. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 mar 2013, 23:15

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 23:18

Ne znam sta bi vise volio, ban ovom Masturbatoru10 ili da Kolasinac zaigra za BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2013, 23:21

:mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 18 mar 2013, 23:26

Majstor10 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
momak se ponosi na veliku glavurdu taj komentar ga uopste ne boli naprotiv ga ohrabra momak je legenda i obecao sam vam da ce igrati za bosnu i hercegovinu i tako ce i bit cak mozda i prije slovacke banujte me ako ne zaigra jednom u 2013
Nisi rek'o "casna pionirska". Zato ti i nevjerujemo.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 18 mar 2013, 23:33

@hz1987
Reprezentacija je činimi se jedina svjetla tačka ovog bosanskohercegovačkog sivila, pa zato ovaj narod i diže euforiju kad vide ono: Evo bar nas je ovdje krenulo. Mi smo trenutno prvi u svojoj grupi u kvalifikacijama i ovoj je prvi put da smo u nečemu prvi a da je to u pozitivom kontekstu a da to nije npr. lista najkorumpiranih zemalja u Evropi i slično

I haj ti meni reci ko nebi dizo EUFORIJU. ;)
svi znamo da ta euforija nije dobra za igrače zbog pritiska i svega toga, ali treba pustiti ovaj napaceni i jadni narod makar da 2-3 dana prije i poslije utakmice uživa i da mu bude drago što je Bosanachecegovac ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 mar 2013, 23:38

hanniz je napisao/la:
calcio je napisao/la:
http://www.weather.ba/vremenska-prognoz ... 2013-03-22" onclick="window.open(this.href);return false;
Snijeg u Ze u petak?
Koliko su ovi pouzdani?
Nece valjda, nadam se finom vremenu i dobrom terenu i rezultatu od 3:0 za domace :D
Meni se čini da su pouzdani, čim imaju ovoliko detalja i informacija. :)
http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... 2013-03-22" onclick="window.open(this.href);return false;
A evo imaš i tu detaljno za petak, prema ovome u Zenici će snijeg padati samo do 7:00 (ujutro)
http://www.accuweather.com/en/ba/zenica ... 3328?day=5" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovi od prošlog vikenda pa do ovog jučerašnjeg pogodili za svaki dan za Tuzlu, mislim da mogu i za Zenicu :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2013, 23:49

calcio je napisao/la:
Snijeg u Ze u petak?
Koliko su ovi pouzdani?
Pouzdani su ko Željko Majstorović. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 18 mar 2013, 23:53

Nemojte ljudi da vas bar vrijeme brine. :mrgreen: U četvrtak će biti nešto kiše, vjerovatno polovinom dana i malo snijega, ali to su vrlo male količine. Petak je 100% suh bez ikakvih padavina. 8-)

Kvota da će petak proći bez padavina je 1,05, pa vi vidite :D

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 18 mar 2013, 23:59

jedva cekam za utakmicu bodrim repku sa dresom kolasinca suhog mesa sudzuka slatkog pica i sve zivo prije tekme klanjam i palim ilahije

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 mar 2013, 00:04

Majstor10 je napisao/la:jedva cekam za utakmicu bodrim repku sa dresom kolasinca suhog mesa sudzuka slatkog pica i sve zivo prije tekme klanjam i palim ilahije
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jos malo i buhu si prestigo :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 mar 2013, 00:05

Majstor10 je napisao/la:jedva cekam za utakmicu bodrim repku sa dresom kolasinca suhog mesa sudzuka slatkog pica i sve zivo prije tekme klanjam i palim ilahije
Hahahaha bravo majstore!

Sent from my iPhone using Tapatalk

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 mar 2013, 00:16

Hazime, imamo bingo.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 19 mar 2013, 00:20

slika
:lol: :lol: :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 mar 2013, 00:22

:lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 mar 2013, 00:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Hazime, imamo bingo.
siđe Đimi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 19 mar 2013, 00:49

AlenHalilovic je napisao/la:Da si malo vise citao skuzio bi da vecina ne vjeruje da cemo igrati ne rijeseno a kamoli da pobjedimo.

Meni je najbolje kad neki gledaju objektivno i onda dodji neki pa ih napadnu da gledaju negativno ili da nisu patrioti pa dodje vakav jedan da kaze ljudima da ne dizu "euforiju" tj. da ne prizeljiju utakmicu da ne pricaju o tome ovo ono. Pa da nije te euforiju k.urac bi bio napunjen stadion naprimjer u francuskoj ili gdje drugu, niti bi imali korteo sa 20 hiljada ljudi niti fan zonu u zenici istu toliku. @hz1987 dali mozda treba biti kao u Hrvatskoj, Sloveniji ili bilo gdje da se ljudi manje intersuju "euforishu" i stadion najbolje ostane prazan niko nista ne pise u medijama.

Pusti te nek se ljudi makar cemo umaju radovati i necemu prizeljkivati, nema nista gore nego neste lose u tom svemu vidjeti. Jedino sto ima lose u tome je razocaranje, ali tu si krivi sami ti sto euforicni i koji se radujo, to je najbolje njima samim prepustiti.
+1
Mislim da je ispravno biti strastven.

Mada...Nikad nisam razmišlj'o o porazu unaprijed, ko god bio protivnik. Repku smatram dovoljno jakom da se svima suprostavi, čak i Španiji.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.