Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
alejkeme selam i za vas,,
nema veze, moze kasnije da uleti, tek se oporavio
nema veze, moze kasnije da uleti, tek se oporavio
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma on je legenda.. volio bi da sretne patuljka aguera u st. louisu nego ista.. znam da hoce momak da ga bije, i njemu je krivo.. prati edinove igre
trsn000 je napisao/la:selam momcino gde si kako si sta ima kako je familija poselami svijaBosniacum Lilium je napisao/la:merhaba majstore, selam i za tebe, forum nije isto mjesto bez tebe, falio si nam.
Momciluko je inace na klupi.
inace momak uziva gledajuci utakmicu na sea mislim dzabe da igra nakon zestoke bitke u svlacionicu sa muamerom hukicem momak je bik
Evo 0-1,vrijeme je da Seo pokaze sta zna..
boli njega.. kaze treneru "ako si tako pametan doguraj tekmu do kraja bez mene, pa vidjecemo ko ce igrat sljedeci put".. sandzo je toMetanor je napisao/la:trsn000 je napisao/la:selam momcino gde si kako si sta ima kako je familija poselami svijaBosniacum Lilium je napisao/la:merhaba majstore, selam i za tebe, forum nije isto mjesto bez tebe, falio si nam.
Momciluko je inace na klupi.
inace momak uziva gledajuci utakmicu na sea mislim dzabe da igra nakon zestoke bitke u svlacionicu sa muamerom hukicem momak je bik
Evo 0-1,vrijeme je da Seo pokaze sta zna..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma njega treniraju muamer hukic i enad licina, momciluko ce da bude najjaci igrac odbrane na svijetu. Sandzo je to
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
E majstore jest' mi drago sto si se vratio poseban Selam za tebe !
Selam majstoru, fkt je lik majstor, kako predvidi šta će biti sa Seom 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Selam za @ majstora legendu, duhovni vođa nas momčiluka, fanova od rušioca, inače na Sea mislim
majstore, šta misliš da Seo boksa protiv ovog Klitschka, opet je pobjedio nekog Rusa .. mislim da bi ga Seo rušilac aka tenk T-35 pregazio šta je medvjedu napravio

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nakon problema sa koljenom
Kolašinac počeo trenirati, Huntelaar na terenu tek 2014.
Nakon problema sa koljenom zbog kojih je u ponedjeljak preknuo timski trening, potencijalni reprezentativac BiH Sead Kolašinac se vratio treninzima svoga Schalkea.
Pouzdani mladi defanzivac koji može uspješno igrati na svim pozicijama u odbrani, ali i na mjestu zadnjeg veznog, vratio se treninzima nakon bolova koje je osjetio u koljenu, a vrlo lako se može desiti da se u sastavu tima iz Gelzenkirhena nađe već za vikendu u susretu 9. kola Bundeslige u okviru kojeg će Schalke gostovati u Braunschweigu.
To će svakako biti prilika za Seada da „ukrsti“ koplja sa budućim kolegom iz reprezentacije BiH Erminom Bičakčićem, komandantom odbrane Eintrachta.
Ako je Kolašinac imao sreće, Klaas-Jan Huntelaar koji je napustio isti trening, definitivno nije. Holandski napadač iza kojeg je duga pauza zbog operacije križnih ligamenata povrijedio se u ponedjeljak i na teren se neće vratiti prije sljedeće godine, a to je potvrdio pisanjem i na svom Twitter profilu.

Kolašinac počeo trenirati, Huntelaar na terenu tek 2014.
Nakon problema sa koljenom zbog kojih je u ponedjeljak preknuo timski trening, potencijalni reprezentativac BiH Sead Kolašinac se vratio treninzima svoga Schalkea.
Pouzdani mladi defanzivac koji može uspješno igrati na svim pozicijama u odbrani, ali i na mjestu zadnjeg veznog, vratio se treninzima nakon bolova koje je osjetio u koljenu, a vrlo lako se može desiti da se u sastavu tima iz Gelzenkirhena nađe već za vikendu u susretu 9. kola Bundeslige u okviru kojeg će Schalke gostovati u Braunschweigu.
To će svakako biti prilika za Seada da „ukrsti“ koplja sa budućim kolegom iz reprezentacije BiH Erminom Bičakčićem, komandantom odbrane Eintrachta.
Ako je Kolašinac imao sreće, Klaas-Jan Huntelaar koji je napustio isti trening, definitivno nije. Holandski napadač iza kojeg je duga pauza zbog operacije križnih ligamenata povrijedio se u ponedjeljak i na teren se neće vratiti prije sljedeće godine, a to je potvrdio pisanjem i na svom Twitter profilu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neka neko pita momciluku da li je gledao utakmicu, da li je pratio slavnje, sta misli o repki, raduje li se, niko nista od novinara...
DFB dao zeleno svjetlo za Kolašinca
Zmajevima u narednih mjesec dana stiže veliko pojačanje

Piše: V. K.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u narednih mjesec dana bi mogla dobiti strašno pojačanje.
Naime, fudbaler Schalkea Sead Kolašinac, koji je nedavno izvadio bh. pasoš, dobio je zeleno svijetlo iz Fudbalskog saveza Njemačke.
DFB je na adresu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine poslao potvrdu u kojoj stoji kako Kolašinac nije nastupao za A reprezentaciju Njemačke.
To je bio posljednji dokument koji je bio potreban da se u FIFA preda zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, što su u administraciji N/FSBiH i napravili.
Sada se čeka potvrda iz Svjetske fudbalske federacija, koja bi po svemu sudeći trebala doći u narednih 15 dana, što bi značilo da bi Kolašinac mogao debitovati za BiH već 18. novembra protiv Argentine.
Zmajevima u narednih mjesec dana stiže veliko pojačanje

Piše: V. K.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u narednih mjesec dana bi mogla dobiti strašno pojačanje.
Naime, fudbaler Schalkea Sead Kolašinac, koji je nedavno izvadio bh. pasoš, dobio je zeleno svijetlo iz Fudbalskog saveza Njemačke.
DFB je na adresu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine poslao potvrdu u kojoj stoji kako Kolašinac nije nastupao za A reprezentaciju Njemačke.
To je bio posljednji dokument koji je bio potreban da se u FIFA preda zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, što su u administraciji N/FSBiH i napravili.
Sada se čeka potvrda iz Svjetske fudbalske federacija, koja bi po svemu sudeći trebala doći u narednih 15 dana, što bi značilo da bi Kolašinac mogao debitovati za BiH već 18. novembra protiv Argentine.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Danas ušao u 88. minuti.
Moderacija, može li ova tema biti prebačena u Reprezentacija BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno vrijeme je, prije nekoliko mjeseci sam postavio taj pitanje. Sjecam se kad je Hajrovic stavljen izmedu Reprezentacije, a jos nije bilo definitivno. Zasluzio je.Virtu4l je napisao/la:Danas ušao u 88. minuti.

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
-
- Kontakt:
Ocigledno da se ceka poziv Papeta pa ce se onda Seo staviti tamo gdje i pripada.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Amar Dzeko je napisao/la:Ocigledno da se ceka poziv Papeta pa ce se onda Seo staviti tamo gdje i pripada.

za nezaborav
Mislim da oni nece u inat zbog @majstora ovu temu da prebaci na odgovarajuce mjesto 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Hajmo moderacija, obavite to, pa da i Majstor moze mirno spavati. 

Ronaldo - Isco - Bale
Tema mora biti prebacena gdje i pripada.Virtu4l je napisao/la:Danas ušao u 88. minuti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Omerbavarac
- Kontakt:
On zvanicno jos uvijek nije clan reprezentacije BiH, tako da i nije vrijeme da se prebaci na odgovarajucu temu. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta onda Cocalić radi na pdf - u reprezentacije 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!