AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2010, 12:14

Ma sta ce Robinho veze nema kreten samo je brz,jedan od boljih tehnicara u svijetu fudbala,ima dobra pregled igre,dribling,dobar sut,pas al je kreten. Boze sacuvaj. Fakat mislim da je ovo patka ali eto,tako sam mislio i za Ibru pa ipak ispade istina. Al samo zamislite:

IBra

Robinho Madzionicar Pato

Flamini Pirlo

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 30 avg 2010, 14:18

jos samo da prodaju Borriela za jedno 15-18 mil.. bilo bi extra nije sigurno nize a niti je skuplje!!!!
a onda dovesti Robinha kao jaku zamjenu za Pata i Dinha !!!
-RIVALDO-

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 avg 2010, 14:24

Kako li će sad Ibra izaći na Meazzu ili ti San Siro :lol: ali opet kad je Balonja mogao se onako za.ebavati sa njima može i Ibra :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2010, 14:26

Najludji je ovaj Ibra. Nesto ga prozivao Zanneti po novinama a Ibra mu odgovorio : Da nije mene ni ti a ni Inter ne bi nista osvojili.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 30 avg 2010, 14:29

Robinho je u blizini Milana. Kao što je izvijestio Sky Sport 24, Rossoneri vodstvo u narednim satima će letjeti u Manchester zatvoriti posao: Grad traži 18 milijuna plus 2 bonus, Internet nudi 15 AC Milan. Rad, međutim, može zatvoriti kredit s pravom / dužnost otkupninu. Igrač, uvijek prema onome što je iz satelitskom kanalu, treba oko 5 milijuna eura po sezoni. Marco Borriello, koji je trenutno još uvijek u razgovoru sa svojim agentom, može biti uključen u pregovore Robinho.

nova vijest sa MilanNews!!! nisam imao vremana ipsraviti neke greske..jer je TRANSLATE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-RIVALDO-

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 avg 2010, 14:30

A_d_0 je napisao/la:Najludji je ovaj Ibra. Nesto ga prozivao Zanneti po novinama a Ibra mu odgovorio : Da nije mene ni ti a ni Inter ne bi nista osvojili.
pa upravo je suprotno... koji n00b..
kad je on otišao mi smo sve osvojili.... ccc
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2010, 14:31

silenT. je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Najludji je ovaj Ibra. Nesto ga prozivao Zanneti po novinama a Ibra mu odgovorio : Da nije mene ni ti a ni Inter ne bi nista osvojili.
Ja koliko se sjecam od zadnjih 4 cini mi se Scudetta vi ste zasluzujuci njemu 3 osvojili jer vam je bio ubjedljivo najbolji igrac i strijlac. Sjecam se protiv Parme zadnje kolo on na klupi uleti i zabije 2 gola.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 avg 2010, 14:33

A_d_0 je napisao/la:
silenT. je napisao/la:
Ja koliko se sjecam od zadnjih 4 cini mi se Scudetta vi ste zasluzujuci njemu 3 osvojili jer vam je bio ubjedljivo najbolji igrac i strijlac. Sjecam se protiv Parme zadnje kolo on na klupi uleti i zabije 2 gola.
pa negovorim o tome.... svaka njemu čast za Scudetta, ali šta oće reć s ovim.. da je zaslužan i za Ligu prvaka...
ma ajde ogadit će se brzo i vama...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2010, 14:33

Naravno da je svojom izjavom mislio na Scudetto jbt. Nije valjda retardiran.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 avg 2010, 14:35

valjda misli na titule koje je on osvojio sa njima, to jest dok je on igro za inter.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 avg 2010, 14:38

Dosadni ste vise sa tim prepucavanjima oko Ibre. On je medju top 5 napadaca svijeta i on je najzasluzniji zasto je Inter osvojio 3 predzadnja Scudeta.Medjutim cijela igra Intera se vrtila oko Ibre koji je mnogo puta zakazao u velikim utakmicama i zbog toga su osvojili LP kada je on otisao. Ibra je osvajao lige gdje god je dosao jer u takvoj vrsti natjecanja je on najbolji na svijetu medjutim Ibra nije za LP i to ce i ove godine ubijedjen sam pokazati. Milan je za Seriu A dobio ogromno pojacanje a ako zele nesto u LP napraviti morace se Ibra prilagoditi timu a ne tim Ibri
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2010, 14:42

Normalno da se nece Milan posvecivati Ibri i svima je jasno da cemo igrati kako Ronaldinho bude svirao. On je bio i ostao prva zvijezda. Mada sumnjam da ce i on biti toliko uvazavan od strane suigraca jer je sada u timu dosta zvijezda. Nego ako dodje Robinho imacemo pravo dobar roster. Bice dobra zamjena za Pata,Dinha pa i Ibru a i ako se povrijedi jedan od 3 vezna igraca lahko se moze formacija prebaciti u 4-2-3-1 gdje bi Robinho ufatio se kirla sa Patom a Ronaldinho bi bio poluspic.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 30 avg 2010, 15:25

Cestitam na transfer Robinho

Robinho, Pato, Ibra i Ronaldinho together.. Omg :shock:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 16:21

Kada igrac pocne lutati po klubovima, kao sto je to poceo raditi Ibrahimovic, a bogami i Robinho, takav igrac se ne moze nazvati sigurnim i dobrim pojacanjem

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 30 avg 2010, 16:24

Raul7 je napisao/la:Dosadni ste vise sa tim prepucavanjima oko Ibre. On je medju top 5 napadaca svijeta i on je najzasluzniji zasto je Inter osvojio 3 predzadnja Scudeta.Medjutim cijela igra Intera se vrtila oko Ibre koji je mnogo puta zakazao u velikim utakmicama i zbog toga su osvojili LP kada je on otisao. Ibra je osvajao lige gdje god je dosao jer u takvoj vrsti natjecanja je on najbolji na svijetu medjutim Ibra nije za LP i to ce i ove godine ubijedjen sam pokazati. Milan je za Seriu A dobio ogromno pojacanje a ako zele nesto u LP napraviti morace se Ibra prilagoditi timu a ne tim Ibri
svaka čast na post-u :!: ;)

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 30 avg 2010, 16:25

Brnjoo je napisao/la:Kada igrac pocne lutati po klubovima, kao sto je to poceo raditi Ibrahimovic, a bogami i Robinho, takav igrac se ne moze nazvati sigurnim i dobrim pojacanjem
Sta je brnjo to si se prepaoooo :mrgreen: :mrgreen: mocnog MILANA :D :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2010, 16:49

Ma prepala se raja jbg. Stvarno izgleda mocno. Ali transfer Robinha nije ni iz bliza gotov. Treba se tu jos dosta toga uraditi.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 avg 2010, 16:56

Dobar je napad a šta je sa odbranom ?! Hočetl' moć protiv jačih ekipa, Leece nije nikakvo mjerilo... ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 avg 2010, 16:56

ma da više niko ni ne dođe ni ne ode opet je to daleko premašilo sva očekivanja navijača milana, jer u zadnjih 3-4 sezone se nije napravilo ni pola posla kao sad, pa doveli su vrhunskog napadača, dobrog golmana, dobrog štopera koji je po potrebi i bek, i dobrog veznog igrača + 4-5 za primaveru, riješili se favalija, dide, izgleda da ide i kaladze u genou(treba spomenik dići njihovom predsjedniku), plus vjerovatno ide borielo(juve) i hutelar(šalke ili čak roma)
nisu to loši igrači ali u milanu se jednostavno nisu snašli i svu sreću im želim ali što dalje od milana,

a sad ako još dovedu nekog to je samo bonus, priča se za robinja(mada u prvom timu sad nema mjesta, al duga je sezona), a sad se spominje i maxwel iz barse jer mu je isto menadžer raiola kao i ibri, e to bi bilo pojačanje, mada je i sad milan konkurentniji nego prošlih sezona i to poprilično(i ovo ne govorim zbog utakmice sa lećeom jer nisu oni neka ekipa, već zbog igračkog kadra a i puno ozbiljnijeg trenera od lea)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2010, 16:58

GunnerS je napisao/la:Dobar je napad a šta je sa odbranom ?! Hočetl' moć protiv jačih ekipa, Leece nije nikakvo mjerilo... ?!
Odbrana odlicna. Malo bekovi handre al kad se Zambrotta vrati lijevo ,Grk desno,Silva i Nesta 2 stopera fantasticno.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.