Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stara dobra vremena
Također show kad je Liga prvaka i ona uključenja na više stadiona.Te sada već kultna rečenica Ćosića.."Božo,Božo,imamo uključenje.."
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

sjeca li se ko igrice koja se zvala Ken ? Znam da je neka taka bila, al se ne sjecam kakva je radnja bila, znal ko ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
od serija
pleme, Hobotnica, kompanjerosi, vrelina akapulka, V.I.P.(da se ne lažemo svi smo dr.kali na sise Valeri Ajrons aka Pamela Anderson Li, tada je još bila Li), Dosije X, Zmajeva kugla..
od knjiga sve od Karl Maja, najvećeg Nijemca u istoriji...
od filmova bio je jedan Bella Mafia, mnogo dobar i tužan
pleme, Hobotnica, kompanjerosi, vrelina akapulka, V.I.P.(da se ne lažemo svi smo dr.kali na sise Valeri Ajrons aka Pamela Anderson Li, tada je još bila Li), Dosije X, Zmajeva kugla..
od knjiga sve od Karl Maja, najvećeg Nijemca u istoriji...

od filmova bio je jedan Bella Mafia, mnogo dobar i tužan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BluesForever
- Kontakt:
Na um mi palo i potražio na netu.muamerc je napisao/la:Jao, svaka cast. Haha. Gdje ovo nadje?BluesForever je napisao/la:![]()

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
ja ovo imam i danas... ćirilično izdanje...BluesForever je napisao/la:Na um mi palo i potražio na netu.muamerc je napisao/la:Jao, svaka cast. Haha. Gdje ovo nadje?BluesForever je napisao/la:![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ev našao sam igru. Zove se Comandor Keen " onclick="window.open(this.href);return false; jel je ko igrao ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sta smo sve od ovih radili.kobac je napisao/la:

Na ove ''prstenove'' cak jednom nozeve zavarili da bi bio jaci.

Ovo je vec bilo u kasnijem djetinjstvu, Yu-Gi-Oh i Beyblade dominirali.

Koliko sam samo para dao na ove hepeke, Yu-gi-oh karte, slicice pokemoni i digimoni. Majko mila...
Kad antena nije dobro našitmana, pa slika "leti" ili ima sjene. A kad naštima kažeš "slika ko mlijeko".
Bila ona emisija njemačka, cap carap ili tako nešto. Bio tu onaj lik što se oko njega okupe djeca pa crtaju neku životnju. Djeca mu govore, nacrataj glavu krave, vrat žirafe, nogu od ovce, drugu nogu stola itd, i on to sve spoji u jednu životinju.
U toj emisiji je bio i onaj sa kuhanim jajetom, što ga nije mogo razbit, pa ga noso na razna mjesta da ga razbije. Lupo ga čekićem, mećo pod voz i svašta nešto.
Ima i ona reklama na HRT sto je isla, ne znam zasto mi je u sjecanju ostala "Zagrebački melem je najbolji prijatelj svake obitelji".
Bila ona emisija njemačka, cap carap ili tako nešto. Bio tu onaj lik što se oko njega okupe djeca pa crtaju neku životnju. Djeca mu govore, nacrataj glavu krave, vrat žirafe, nogu od ovce, drugu nogu stola itd, i on to sve spoji u jednu životinju.
U toj emisiji je bio i onaj sa kuhanim jajetom, što ga nije mogo razbit, pa ga noso na razna mjesta da ga razbije. Lupo ga čekićem, mećo pod voz i svašta nešto.
Ima i ona reklama na HRT sto je isla, ne znam zasto mi je u sjecanju ostala "Zagrebački melem je najbolji prijatelj svake obitelji".
3.5 KM bila

I starke od pet maraka

I starke od pet maraka

- JackTheStripper
- Kontakt:

Prvi dres koji sam ikada kupio. Na ledima Gianfranco Zola.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Emisija na Super RTL-u, s onim nekim žnj igrama, vađenje organa, trčanje po šoping centru i ostali šitovi 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Stara dobra vremena
Super Toy Club je to bilo.Dex je napisao/la:Emisija na Super RTL-u, s onim nekim žnj igrama, vađenje organa, trčanje po šoping centru i ostali šitovi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bila je i ona gdje se djeca takmiče u fudbalskim vještinamaDex je napisao/la:Emisija na Super RTL-u, s onim nekim žnj igrama, vađenje organa, trčanje po šoping centru i ostali šitovi

pa na RTL II pokito ejjj

Igrao ja, a imam i prijatelja koji se preziva Kin, tako da smo ga stalno zezali za tu igricu.Zagor je napisao/la:Ev našao sam igru. Zove se Comandor Keen " onclick="window.open(this.href);return false; jel je ko igrao ?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kad smo vec kod RTL 2, sjecam se kad je tetka kablovsku prikljucila svaki dan sam sa Pofalica na Grbavicu isao da bih kod nje gledao Yu-Gi-Oh. Rijeci nisam znao na svabskom al dzaba, ja gledao.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, VensanKasel i 79 gostiju.