1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 13:46

2. pretkolo LP

Fola - DInamo

1. pretkolo EL

Lokomotiva - Airbus
Sillamae - Hajduk

U ovih sest utakmica bi trebalo upisati svih sest pobjeda. Moze se nekome omaketi jedan remi i to je to. Sve preko toga je sramota.

Predstavnici Luksemburga, Velsa i Estonije ne smiju stvoriti ni najmanje problema nasim predstavnicima.

Za 45 minuta krece izvlacenje za drugo pretkolo EL. Tamo Lokosi nisu nositelji dok Hajduk i Rijeka jesu.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 14:32

Valjda će ove godine koeficijent biti još bolji nego prethodne, možda kroz koju sezonu dočekamo i dva predstavnika u Ligi Prvaka, onda mnogo lakše, bit će i dvije utakmice manje za Dinamo, ako bude prvak. Onda će momčad imati dva tjedna više za odmor, a ne kao sada, 10 dana i odmah akcija, pa ne mogu hodat u desetom mjesecu.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 14:35

Ako kroz ovu i sljedecu sezonu ne bude 15. mjesto tesko ce ikad i bit.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 jun 2015, 14:47

Signore je napisao/la:Ako kroz ovu i sljedecu sezonu ne bude 15. mjesto tesko ce ikad i bit.
Lokomotiva na PAOK u drugom pretkolu :tokralju: :tokralju:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 14:58

Drugo pretkolo EL

Lokomotiva - PAOK
Rijeka - Shkendija/Aberdeen
Vikingur/Koper - Hajduk

Lokomotivu cekao pakao. Sanse su im minimalne. Prva utakmica je u Zagrebu i treba ici maksimalno. Nemam pojma u kakvom kadru ce docekati pocetak sezone, tko im dolazi i odlazi, al rekao bi nekih 20% sansi.

Rijeku sigurno ne ceka lagan protivnik. Nije nerealno ni da Shkendija izbaci skote, ali bi i sa makedoncima trebalo igrati 100%. Ovdje tko god dodje mora ga se proci, ali bez ozbiljnog pristupa nece biti nista.

Hajduk isto kao i Rijeka. Ovdje su mi dva moguca protivnika cak puno vise izjednacena, ali mislim da bi slovenci trebali proci. Nakon toga bi ih Hajduk morao izbaciti. Bilo bi sramotno opet pasti pred losijim protivnikom. Nositelji su sve do play offa, moraju to iskoristiti.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 15:14

Evo Lokomotivinog kadra. Trener Čačić je, u stilu Otta Barića, rekao da bi volio 'još dva igrača', ali daleko od tog da je i sadašnji roster loš:

VRATARI
Zelenika Oliver
Filipović Ivan
Radelić-Žarkov Darijan

OBRANA
Husinec Eduard
Bartolec Karlo
Mamić Petar
Mrčela Tomislav
Bručić Karlo
Prenga Herdi
Capan Luka

VEZNI RED
Šovšić Damir
Begonja Luka
Alghoul Muhamed
Leko Jerko
Ceraj Denis
Kolar Marko
Andrijašević Franko
Gržan Šime
Ćorić Josip
Mišić Petar

NAPADAČI
Puljić Jakov
Fiolić Ivan
Marić Mirko
Doležal Jan

Otišli su Rukavina, Addy, Šarlija, Martinac, Sluga, Ćalušić, Perić, Lovrić, Perić i Biljan, sve igrači čiji se izostanak neće suviše osjetiti.
S posudbe vraćeni Mišić i Radelić-Žarkov, iz Cibalije dovedeni Puljić i Filipović, Ćorić iz Sesveta, Capan i Fiolić iz Dinama 2 i Husinec iz Lučkog.

Sve u svemu, mlađa i bolja ekipa čini mi se, Josip Ćorić iz Sesveta, brat Ante što igra u Dinamu, vjerojatno najbolji igrač druge lige prošle godine, 10 golova kao zadnji vezni, Mišić solidno krilo, Fiolić najbolji igrač treće lige sa samo 19 godina, Capan slično. Puljić bi isto mogao biti otkriće, za Husinca ne znam kojim je 'kanalom' došao do Lokomotive, vidjet ćemo koliko on može, bio na probama u Realu i Cityju svojedobno sa 17 godina.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 15:50

Ne cini se lose. Capan i Fiolic kod njih? Ocekivao sam da ti momci dobiju u prvoj ekipi neke minute ove sezone, ali ajde, mozda bolje da budu prvotimci u Lokomotivi nego da vamo cekaju priliku iako bi bili stalni u drugoj momcadi koja ce sad igrati 2.HNL i sigurno ce se moci dobro razvijati. No, vratimo se temi...

Bit ce jako tesko protiv PAOK-a, iako ne i nemoguce. Lokomotiva prema tm vrijedi cetiri puta manje od PAOK-a koji je nesto jeftiniji od Dinama. Sada ih je preuzeo Tudor i nadam se da ce pokleknuti u Hrvatskoj. Itanje i Salpingidis su im mozda i najzvunije imena. Naravno, najzvucnije je ono jednog od najvecih nogometasa ikad, najboljeg napadaca koji je koracao hrvatskim travnjacima i najboljeg igraca Dinama ikad - Dimitrios Papadopoulos :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 16:39

Samo se ti smij rođo, 'Pap' je prije godinu dana u grčkoj ligi, sa 32 na leđima, zabio 14 golova u grčkoj super ligi uz 6 asistencija, ako je vjerovati transfermarktu. Činjenica jest da u Dinamu nije pružio ono što je znao, ali mislim da su nas kroz ranije godine Mandžo i Dudu malo razmazili, pa smo očekivali previše od napadača koji je ipak došao bez odštete.

On je svojedobno igrao u grčkoj reprezentaciji, a u Dinamo je došao u najboljim godinama - sa 27. Mislim da se sa njim nije imalo baš previše strpljenja, sjećam se da je i zabio dva puta u Europi, Heartsu i Salzburgu + 2 gola i 4 asistencije u prvih par utakmica prvenstva, a onda odjednom stao, poput Rukavine ili Soudanija čim nastupi jesen. Kad ga se dovelo za nula kuna, izgledalo je kao pun pogodak, ali eto, rođo je imao malo lošiji period u karijeri, lutao po inozemstvu, a očito mu je najdraže kod kuće.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 jun 2015, 16:42

Signore je napisao/la:Drugo pretkolo EL

Lokomotiva - PAOK
Rijeka - Shkendija/Aberdeen
Vikingur/Koper - Hajduk

Lokomotivu cekao pakao. Sanse su im minimalne. Prva utakmica je u Zagrebu i treba ici maksimalno. Nemam pojma u kakvom kadru ce docekati pocetak sezone, tko im dolazi i odlazi, al rekao bi nekih 20% sansi.

Rijeku sigurno ne ceka lagan protivnik. Nije nerealno ni da Shkendija izbaci skote, ali bi i sa makedoncima trebalo igrati 100%. Ovdje tko god dodje mora ga se proci, ali bez ozbiljnog pristupa nece biti nista.

Hajduk isto kao i Rijeka. Ovdje su mi dva moguca protivnika cak puno vise izjednacena, ali mislim da bi slovenci trebali proci. Nakon toga bi ih Hajduk morao izbaciti. Bilo bi sramotno opet pasti pred losijim protivnikom. Nositelji su sve do play offa, moraju to iskoristiti.
Ja mislim da oboje imaju sanse da i u PO budu nositelji pogotovo Rijeka
mada nebi se cudio da Hajduk ispadne od Kopra :crazy:
Sad vidim da 10 klubova manje ide iz PO nego prosle godine :facepalm: tako da su im sanse minimalne
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 22 jun 2015, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 22 jun 2015, 16:50

Već vidim kako Rijeka glatko kao i inače prolazi, a Hajduk se sramoti protiv Slovenaca
YNWA
Dinamo Zagreb

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 17:04

spajk je napisao/la:Samo se ti smij rođo, 'Pap' je prije godinu dana u grčkoj ligi, sa 32 na leđima, zabio 14 golova u grčkoj super ligi uz 6 asistencija, ako je vjerovati transfermarktu. Činjenica jest da u Dinamu nije pružio ono što je znao, ali mislim da su nas kroz ranije godine Mandžo i Dudu malo razmazili, pa smo očekivali previše od napadača koji je ipak došao bez odštete.

On je svojedobno igrao u grčkoj reprezentaciji, a u Dinamo je došao u najboljim godinama - sa 27. Mislim da se sa njim nije imalo baš previše strpljenja, sjećam se da je i zabio dva puta u Europi, Heartsu i Salzburgu + 2 gola i 4 asistencije u prvih par utakmica prvenstva, a onda odjednom stao, poput Rukavine ili Soudanija čim nastupi jesen. Kad ga se dovelo za nula kuna, izgledalo je kao pun pogodak, ali eto, rođo je imao malo lošiji period u karijeri, lutao po inozemstvu, a očito mu je najdraže kod kuće.
Ma moze zabit 50 komada u jednoj sezoni, al svi cemo ga zapamtit kao sprdnju. Kad se i Mamic sprdao s njim onda je sve jasno. Igraju s Pyunikom 0-0 u Yerevenu i on galami na novinare da bi poslije Mamic rekao da je igrac tog kalibra trebao taj dan zabiti tri gola, izac pred novinare, izvinut se navijacima i reci da je imao los dan i da ce drugi put biti bolje.

Covjek nije pokazao gotovo nista i logicno da cu mu se smijati. Evo imat ce priliku sad protiv Lokomotive da se pokaze hrvatskim navijacima, al nesto ne vjerujem u njega.

Usput. Lokomotiva bi u slucaja prolaza bila nositelj u trecem pretkolu EL. To je ono najbolje sto bi prolaz protiv PAOK-a donjeo.
andro234 je napisao/la: Ja mislim da oboje imaju sanse da i u PO budu nositelji pogotovo Rijeka
mada nebi se cudio da Hajduk ispadne od Kopra :crazy:
Sad vidim da 10 klubova manje ide iz PO nego prosle godine :facepalm: tako da su im sanse minimalne
Rijeka je u play offu nositelj 99%. Potrebno je da ispadne 6 od 27 timova koliko je ispred njih. Proteklih sezona je ispadalo i po 12-13, ne znam zasto sad nebi.

Hajduku treba 12 od 33 tima. To je vec puno teze, ali ne i nemoguce. Uz neku ludu srecu bit ce nositelji.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 jun 2015, 17:13

Da ali to je u idealnom slucaju moguce je da iz 3. pretkola LP ispadnu ekipe koje ce biti nositelji u PO

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 17:15

Da, znam i tu mogucnost. Govorim ti da je prije nositelj znao biti tim koji je u startu 11. ispod crte. Npr ispadne 13 nositelja i dodje jedan iz LP.

Rijeka je tu sigurna, nemam brige nikakve

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 22 jun 2015, 18:15

Ovaj PAOK nema srece. Lokomotiva je tu u velikoj prednosti, nema imperativ, a jednako je kvalitetna ekipa kao i PAOK, u prvoj ce to Lokomotiva rjesiti pred 250 gledatelja.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:20

Ako je nedavno protiv Dinama iz Minska bilo 5.000 gledatelja onda sumnjam da ce sad bit 250. Ocekujem opet nekih 5.000. Da sam u Zgu, bez obzira sto su mi onako mrzak klub otisao bi ih pogledati, pogotovo protiv PAOK-a.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 22 jun 2015, 18:33

Meni nijedan klub nije mrzak, ravnodusan sam prema ostalima, al' Lokomtiva je dobra ekipa i nije losija od PAOKa, Grci su silazna putanja, a daleko im vise znaci taj prolaz. Lokomotiva ima konstantu i jedan kvalitetan kostur ekipe. Lokomotiva ima snagu i za vise od PAOK a. U svakom slucaju Grci ce dobiti po pichki.
Vita est militia

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:38

Ma navijam ja za njih u Europi kao da navijam za njih od malih nogu :lol U HNL-u ih ne volim bas zbog tih 250 navijaca :mrgreen:

Ne znam bas nesto puno o PAOK-u, a mrsko mi toliko i istrazivati, ima vremena do njih, al nesto mi govori da ih Lokomotiva moze proci, a i ako ne prodje onda ce ih dobro namuciti. Prolaz bi zlata vrijedio, jer bi u trecem pretkolu bili nositelji i play off nadomak ruke.

S obzirom da ce Rijeka i Hajduk svakako biti nositelji u prva tri pretkola i da ih mozemo ocekivati u play offu onda se mozemo nadati da se ponovi uspjeh iz prosle sezone kada su sva cetiri kluba igrala play off EL. Naravno, volio bi da Dinamo izbori grupnu fazu LP ili barem EL, da preskoci taj play off EL.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 23 jun 2015, 00:43

Uvjeren sam da ce proci to Lokomotiva, Nadam se i uvjeren sam da je HNL pi kvaliteti nogometa i koncentraciji iste u ovih 10 klubiva jaci od Grcke lige. Malo je ove godine bili losih urakmica u HNL u, gledao sam 90 %, a u Grckoj je vecina negledljiva, bar sam ih takve vidio. Definitivno su u padu.
Vita est militia

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2015, 09:05

Definitivno su u padu, ekonomija im je propala, a s njom ide i sve ostalo. Oni bi kroz 2-3 godine mogli doci na razinu Skotske koja je losije plasirana od Hrvatske. Kakav im je Celtic vidjeli smo jesenas kad je nadigran u obje utakmice i nije zasluzio ni boda, a ne tri.

U Grckoj sad jedino vrijedi Olympiakos, ali i oni imaju neke probleme jer im je licenca visila u zraku. PAO je davno pao, nesto kao pokusavaju, ali oni su indisponirani zbog nemoci pred Olympiakosom.

PAOK se jos uvijek i drzi. Redovni su u grupnim fazama EL, ali je pitanje koliko je stanje u drzavi u posljednjih pola godine utjecalo na klub. Ja se nadam da ce pasti

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jun 2015, 13:49

arelinho je napisao/la:
Signore je napisao/la:Ako kroz ovu i sljedecu sezonu ne bude 15. mjesto tesko ce ikad i bit.
Lokomotiva na PAOK u drugom pretkolu :tokralju: :tokralju:
Nije moglo bolje.Tudor šamara GNK2.

Izbori :kafa:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.