FK Mladost DK

ziher
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la ziher » 20 jan 2016, 20:03

Centralni vezni

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 jan 2016, 20:13

Šta bi sa onim Džidićem, ja karaktera čovjeka, pa nikakvog obrazloženja, ko minđa okreno leđa i magla.
Imamo sreće, pa je funjara pokazao pravo lice prije nego što je zaigrao.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 jan 2016, 20:18

samo_lijevo je napisao/la:U nedjelju prijateljska sa Bosnom.
E to će biti fina tekma.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 21 jan 2016, 04:53

FKMLADOSTDK je napisao/la:Šta bi sa onim Džidićem, ja karaktera čovjeka, pa nikakvog obrazloženja, ko minđa okreno leđa i magla.
Ma ja kad sam video da je potpisao trogodisnji ugovor majke mi sam pomislio da se Musija tu malo zeznuo I sreca vasa da se to tako odigralo. Pa on je matora mrcina koja ne moze da igra vise od jedne sezone a ostalo bi se vukao po terenu misleci da je on neki igracina .Ne treba vam zglave a vidjet cete kad pocne prvenstvo . Mozda covjek zna igrat ali karakter igraca je mnogo vazniji za ekipu .Bolje vam je da dovedete mladog igraca koji hoce da igra I da se bori nego matorog koji ce da pametuje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jan 2016, 11:40

Sta bi sa ovog vašeg stadiona...Jel se završi ona nova tribina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 21 jan 2016, 12:02

Zavrsena je, jos nisu postavljene stolice i vjerovatno ce se postaviti do pocetka polusezona, radili su se WC-i ispod zapadne i sjeverne tribine i pripremljeno je za radove na prostorima ispod zapadne tribine (svlacionice, sluzbene prostorije, press sala itd.) Teren ce se pomjerati ali sumjnjam da ce sada jer prvenstvo pocinje u februaru, a znamo kakavi vremenski uslovi vladaju kod nas u tom periodu. Sve se ogradilo i uokvirilo u jedan lijep kompleks koji ce svojom nadogradnjom biti jos ljepsi i funkcionalniji.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 21 jan 2016, 13:00

FKMLADOSTDK je napisao/la:Šta bi sa onim Džidićem, ja karaktera čovjeka, pa nikakvog obrazloženja, ko minđa okreno leđa i magla.
Mogu da kazem da je ovo sto se desilo sa Đidicem u neku ruku i bolje za mladost...on je dobar igrac ali pitanje sa kakvim bi on zarom igrao...evo i na temi celika nisu bas nesto odusevljeni sa njegovim dolaskom...kazu svi da je samo dosao da bi za koju godinu sjeo u fotelju...za njegov dolazak nije bio trener rahimic jer on vise voli mladje igrace..evo upravo sam bio sa trenerom koji kaze da dolaze dva nova igraca...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 21 jan 2016, 20:31

amar009 je napisao/la:
Mogu da kazem da je ovo sto se desilo sa Đidicem u neku ruku i bolje za mladost...on je dobar igrac ali pitanje sa kakvim bi on zarom igrao...evo i na temi celika nisu bas nesto odusevljeni sa njegovim dolaskom...kazu svi da je samo dosao da bi za koju godinu sjeo u fotelju...za njegov dolazak nije bio trener rahimic jer on vise voli mladje igrace..evo upravo sam bio sa trenerom koji kaze da dolaze dva nova igraca...
U pravu je Rahimic. Ako misliš imati brz protok lopte i brzu igru koju on preferira, moraš imati mlađe igrace. Osim toga, mislim da bi bila narušena i atmosfera u svlačionici. Javi kada budeš imao info o ta dva igrača, imena, pozicije koje igraju i sl.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 23 jan 2016, 15:44

U prvoj pripremnoj utakmici koja se igrala na terenu sa umjetnom travom u Visokom Mladost je slavila protiv Slavije rezultatom 3:0. Strijelci za Mladost, Music, Anel Husic i Edin Husic. Sutra nova prijateljska a protivnik je Bosna Visoko.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 25 jan 2016, 16:43

ziher je napisao/la:U prvoj pripremnoj utakmici koja se igrala na terenu sa umjetnom travom u Visokom Mladost je slavila protiv Slavije rezultatom 3:0. Strijelci za Mladost, Music, Anel Husic i Edin Husic. Sutra nova prijateljska a protivnik je Bosna Visoko.

Sta to se ne spominje utakmica sa Bosnom .Cujem da je bilo 1;1.nije bas neki rezultat mada nije ni vazno jer je samo pripremna utakmica ali je malo cudno.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 25 jan 2016, 16:45

kakanjac62 je napisao/la:

Sta to se ne spominje utakmica sa Bosnom .Cujem da je bilo 1;1.nije bas neki rezultat mada nije ni vazno jer je samo pripremna utakmica ali je malo cudno.
Pa i Rudar je juce izgubio od Sutjeske pa ste se usutili
!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 25 jan 2016, 17:01

ziher je napisao/la:U prvoj pripremnoj utakmici koja se igrala na terenu sa umjetnom travom u Visokom Mladost je slavila protiv Slavije rezultatom 3:0. Strijelci za Mladost, Music, Anel Husic i Edin Husic. Sutra nova prijateljska a protivnik je Bosna Visoko.

Nije da se ne spominje, utakmica je zavrsena rezultatom 1:1. Za nasu ekipu igrali momci koji su na probi i koji su tek dosli uz par onih koji su imali malo minutaze u jesenjem dijelu. Ovi koji su vec potpisali pokazali da se na njih ozbiljno moze racunati dok ostali koji su tu na probi nisu pokazali kvalitet da bi mogli pomoci u borbi za opstanak u PL. Dva tri igraca ce biti posudjeni do kraja sezone Rudaru. Ekipa u cetvrtak putuje u Makarsku, a zatim u Antaliju gdje ce odraditi zavrsnu fazu priprema

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jan 2016, 00:39

ziher je napisao/la:

Nije da se ne spominje, utakmica je zavrsena rezultatom 1:1. Za nasu ekipu igrali momci koji su na probi i koji su tek dosli uz par onih koji su imali malo minutaze u jesenjem dijelu. Ovi koji su vec potpisali pokazali da se na njih ozbiljno moze racunati dok ostali koji su tu na probi nisu pokazali kvalitet da bi mogli pomoci u borbi za opstanak u PL. Dva tri igraca ce biti posudjeni do kraja sezone Rudaru. Ekipa u cetvrtak putuje u Makarsku, a zatim u Antaliju gdje ce odraditi zavrsnu fazu priprema
Lijevo krilo, ako se ne varam, je stroj. Nizak igrac, brz, dribling solidan.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 26 jan 2016, 01:59

ziher je napisao/la:

To Ziher to je info hvala .Pretpostavljao sam da je tako .Sretno. :thumbup:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 26 jan 2016, 08:42

@samo_lijevo To je novi igrac Igor Pocek koji je stigao pred pocetak priprema i jedan je od navedenih koji su po meni zadovoljili i mogu biti osvjezenje u proljetnom dijelu

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 26 jan 2016, 09:54

Jel' Zamer prosao dobro s probom?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 26 jan 2016, 21:05

kakav je ovaj mujcic sto je dosao iz svedske...za sada po meni jedino pravo pojacanje je zamer iz bosne...najvise mi je zao sto je otisao Šera...a za ovog djelu nemam rijeci. ne mogu da vjerujem da je on dosao u mladost...

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 26 jan 2016, 21:06

sikirica je napisao/la:Jel' Zamer prosao dobro s probom?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamer je potpisao ugovor sa Mladosti i u narednom periodu nosit ce crveni dres

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 31 jan 2016, 09:41

Ekipa se od cetvrtka nalazi u Makarskoj gdje imaju dobre uslove za rad a danas je u planu i pripremna utakmica s protivnik je NK Zmaj Makarska

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 04 feb 2016, 06:07

Radi li se ista na stadionu ili je zatisje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.