Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Opet mi o poziciji Kolasinca. Kazem, on moze bit samo prosjecan bek, nista vise. Ali moze bit vrhunski stoper. Ima dovoljno jacine, iako nije toliko visok. Samo je dosta mlad i tesko mu je dat priliku tu. Odigrao je par puta solidno i kao zadnji vezni, ali ne znam je li to za njega. Stoper rodjeni, to mu je primarna pozicija i na transfermarktu. Igrali su i Badstuber i Boateng beka, ali je se znalo da su stoperi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igrali su ali nisu imali brzinu, Seo je ima.
Uglavnom nebitno, neka Pape razmišlja gdje će ga staviti kada bude zaigrao za nas a ja sam 100% siguran da će igrati na poziciji lijevog beka.
Uglavnom nebitno, neka Pape razmišlja gdje će ga staviti kada bude zaigrao za nas a ja sam 100% siguran da će igrati na poziciji lijevog beka.
Evo Neutral ti je odgovorio.
Kolašinac je skoro sve tekme ove sezone odigrao na lijevom beku.
Ako može igrati to u klubu koji igra Ligu prvaka i koji u svakom trenutku može dovesti ako ništa malo boljeg lijevog beka, onda može i kod nas.
Ali ne odlučujemo mi, vrijeme će pokazati.
Kolašinac je skoro sve tekme ove sezone odigrao na lijevom beku.
Ako može igrati to u klubu koji igra Ligu prvaka i koji u svakom trenutku može dovesti ako ništa malo boljeg lijevog beka, onda može i kod nas.
Ali ne odlučujemo mi, vrijeme će pokazati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Da on konačno, i službeno postane jedan od članova naše selekcije, a nek' Pape razbija glavu onda gdje će ga staviti i šta će sa njim da radi. Ja ništa ne vjerujem dok ne bude službena vijest o riješenom njegovom statusu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znam da je igrao, i kazem da to igra zato sto su tu puno slabiji nego na stoperu, i uz to je lakse dat priliku mladom igracu na beku, nego na stoperu. Pogotovo u Njemackoj cesto stavljaju mlade stopere na beka, vezne na krilo i tako dalje. Kolasinac je slab prema naprijed.
Opet bolji od Seje, ako ništa ima više tekmi za godinu na toj poziciji, nego Sejad za vrijeme cijele dosadašnje karijere. I nije loš nego je solidan, Zukanović je loš ofenzivno.Cartman je napisao/la:Znam da je igrao, i kazem da to igra zato sto su tu puno slabiji nego na stoperu, i uz to je lakse dat priliku mladom igracu na beku, nego na stoperu. Pogotovo u Njemackoj cesto stavljaju mlade stopere na beka, vezne na krilo i tako dalje. Kolasinac je slab prema naprijed.
Ali nema potrebe da se raspravljamo dalje, imaš pravo na svoje mišljenje, ja ga poštujem.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Salihović ostaje na lijevom beku i to mu niko mjesto ne može uzeti.Kolašinac nije za bekovske pozicije ( ne kažem da ne može igrati beka ) njemu najviše odgovara pozicija stopera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NoName
- Kontakt:
Slatke su to muke. Čak je i Zukanović odlično odigrao na beku tako da ćemo moći da radimo različite kombinacije i nećemo morati da umiremo od straha kada neko fali od standardnih prvotimaca. Još kada Stevanović i Višća zaigraju na očekivanom nivou... Ma sve extra.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pazite .. Koje su sada sve to opcije.
Salihović , koji apsolutno nikako nije lijevi bek već je tu poziciju stekao jednostavno time što je znao igrati na lijevoj strani veznog reda.. Ali igra u reprezentaciji na toj poziciji.
Zukanović , koji je stoper ali može igrati lijevog beka i to izrazito defanzivno .. Protiv brzih krila bi se pogubio jer je jako spor , ali je vrlo smiren sa loptom te dobar u defanzivi.
Lulić , kojeg je ko što kaže neko iznad mene , grehota staviti na lijevog beka , jer je u defanzivi loš . Kad ga staviš na beka , on će opet svakom prilikom ići u napad . Ima brzinu ali nije dovoljno dobar u defanzivi.
Kolašinac , koji je od svih možda i najbolji na lijevom beku .. Momak je sam po sebi stoper ili zadnji vezni , zbog svog načina igre i snage koju posjeduje .. Međutim , zbog svoje izuzetne brzine (najbrži je od svih navedenih) , često igra na lijevom beku , i najbolje poslove na toj poziciji obavlja u defanzivi . U napadu ništa posebno - čisti prosjek .
Salihović , koji apsolutno nikako nije lijevi bek već je tu poziciju stekao jednostavno time što je znao igrati na lijevoj strani veznog reda.. Ali igra u reprezentaciji na toj poziciji.
Zukanović , koji je stoper ali može igrati lijevog beka i to izrazito defanzivno .. Protiv brzih krila bi se pogubio jer je jako spor , ali je vrlo smiren sa loptom te dobar u defanzivi.
Lulić , kojeg je ko što kaže neko iznad mene , grehota staviti na lijevog beka , jer je u defanzivi loš . Kad ga staviš na beka , on će opet svakom prilikom ići u napad . Ima brzinu ali nije dovoljno dobar u defanzivi.
Kolašinac , koji je od svih možda i najbolji na lijevom beku .. Momak je sam po sebi stoper ili zadnji vezni , zbog svog načina igre i snage koju posjeduje .. Međutim , zbog svoje izuzetne brzine (najbrži je od svih navedenih) , često igra na lijevom beku , i najbolje poslove na toj poziciji obavlja u defanzivi . U napadu ništa posebno - čisti prosjek .
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Na lijevom beku : Seo > Lula,Zuka,Salih..
rušiljende - strogo prekucende
rušiljende - strogo prekucende
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
potpis,, pasoš dok ne bude u Kolašinca Bosnia Hezrzegovina ništa nije sigurnozizu1991 je napisao/la:Ja ništa ne vjerujem dok ne bude službena vijest o riješenom njegovom statusu.
Je l' to neka kopija s pijace?...tipa Abidas ili Bumazgembo89 je napisao/la:potpis,, pasoš dok ne bude u Kolašinca Bosnia Hezrzegovina ništa nije sigurnozizu1991 je napisao/la:Ja ništa ne vjerujem dok ne bude službena vijest o riješenom njegovom statusu.

Iskreno ono Hercegovina slabo kad koristim u pisanju pa sam zaboravio raspored suglasnika u I palatalizaciji 

povrijedio koljeno na turneji svoga tima u australiji 

nikako on da pronađe neki kontinuitet , da duži vremenski period bude bez povrede
ako je ta ozlijeda ozbiljnija , ispast će da je praktično skoro cijelu godinu bio ozlijeđen.

Ma nek' ide u qrac. I on i njegove povrede.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Salihovic i Pjanic - dva igraca gdje bi lakse novinarima bilo napisati clanak svaki put kada nisu povrijedeni nego kada jesu.
Nista opasno hvala Bogu,kazu da ce tri dana odmarati.On se obavezno pred bitne utakmice povrijedi.
I ja sam zainteresovan za Megan Fox pa kakva mi korist.bhf9292 je napisao/la:Kasimpasa zainteresovana za Sejada Salihovica