Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 sep 2013, 17:55

Martinez ce najvjerovatnije izvesti na teren Lukakua kao spic a Kone u drugome ulazi ako ovaj nebude se raspucao ( u sta iskreno sumnjam!). Mirallas ce biti uz Lukakua najvjerovatnije jer mi se oni cine i kao "prirodan par" a i igraju vec 4-5 godina zajedno i u belgijskoj repki. Jela cini mi se da ce morati "zasluziti" ponovni povratak u startnu 11-torku. McCarthy ce umjesto Osmana u sredini a Barry odma iza...ovome sastavu se nadam. sad vidjecemo sta ce biti.
Ehh da veceras kad izadje na travnjak Goodison Parka ce Gareth Barry upisati u "klub 500" sto ce reci da je odradio 500 premierligaskih utakmica...a takvih je veoma malo, ako se nevaram...pa aferim Gareth. a i prica je vec krenula da se na Barry a racuna i u sljedecim sezonama-otkup ugovora od Man.Citya je neminovnost ;)
Tekmu vecerasnju necu pratiti cin i mi se jer mi komp se "zablesio" nesto a nisam neki strucnjak tako da veceras je cini mi se "livescore-typ" pracenja tekme...hmm, bas ono kladionica stil :lol: ..ali fala bogu pa postoji na oficijalnoj stranici 2 dana nakon 20-minutni izvjestaj sa iste pa uzivaj u puno boljoj slici nego sto je na streamu ;)
a i glasanje za novi grb se blizi kraju (sutra je zadnji dan za to...i novi grb EvertonFC ce biti objavljen u cetvrtak 03.10.2013.
http://www.evertonfc.com/crestvote
moj izbor je No. 1 (ocekivano)
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 sep 2013, 17:58

I meni je ta opcija broj 1 najbolja kad već ne ostaje prošli grb. Najviše sliči prethodnom. Večeras Svrake plačući napuštaju Goodison Park. COYB !!!
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 sep 2013, 21:38

Strasna igra Evertona. Cijeli tim izgleda vrlo kompaktno i motivirano. Bravo za Martineza. 8-)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 sep 2013, 21:52

Impresivno. Bravo Evertone!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 sep 2013, 22:21

Gdje gledate tekmu??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 sep 2013, 22:23

zeljocity je napisao/la:Gdje gledate tekmu??
Sportklub 1.

Ako nemaš imaš na lshunter.t.v.

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 sep 2013, 22:32

Hvala
Who is your čampion??

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 30 sep 2013, 23:01

Martinez pokazuje strašno umijeće, jedini neporažen tim u ovoj sezoni. Bit će ovo još bolje, šteta onih neriješenih susreta na početku sezone. Vrlo mi je drag tim Everton u pl-u 8-)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 sep 2013, 23:05

Ima odlican tim na raspolaganju, odlicno odradjen rok, samo vise sansi da daje Deulofeuu, momak ima veliko znanje.
Coleman je najpotcenjeniji bek u ligi, Barkley je strasan, i bice jos bolji. Istakao bih i McCarthya i Barrya, sjajni su kao tandem. Lukakua ne treba pominjati, dace on i ove sezone do 20 golova, ako ne i vise...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 01 okt 2013, 02:49

Prvo poluvrijeme perfektno ali zato drugo toliko loše da su se vrlo lako mogla ispustiti ova 3 boda. Omladina igra, Barkley i Lukaku (dva puta) strijelci. Ima da žare i pale ove sezone. Jelavić može da se pozdravi s nekom većom minutažom zato je možda bolje bilo da ga se uvalilo HSV-u. Ovom pobjedom skočili smo na 4.mjesto i sad za vikend nam slijedi gostovanje u Manchesteru, kod plavih, i to će biti pravi test za Martineza i ekipu. Moyes je bio dosta uspješan protiv bogatog Citya, nadam se da Martinez nastavlja istim stopama što se tiče duela protiv ove ekipe.

COYB !!!
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 okt 2013, 16:47

3 boda u dzepu sto je najvaznije a ne znam to sto se tice odbrane imam neke mix osjecaje, 1) protiv Celzija 1:0
2) Newcastle 3:2????
Who is your čampion??

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 03 okt 2013, 13:10

Hmm, pa otprilike tako nekako i ja razmisljam o nasoj zadnjoj liniji...prvo red "clean sheet"a pa onda golova kao u prici na utakmicama (Norwich 2:2, WHU 3:2, Newcastle 3:2, Fulham 1:2... :roll: :? :oops: ) ali hajd´super je to da smo mi idalje neporazena ekipa EPL i to me ohrabruje...gostovanje na Etihadu moglo bi biti i prilika za nova tri boda (ili bod,sto nije ni lose!) jer se ide jednome MAN Cityu koji je malo i "pregorio" od igranja nekih utakmica..ali i ranjeni lav je najopasniji lav,a sa ovakvom "propusnom obranom" hmmm :roll:
Za to gostovanje najvjerovatnije nemozemo racunati na Pienaar, Mirallas, Barry ( nemoze igrati protiv maticnoga kluba) i Alcaraz (j*bote pa taj covjek nije odigrao skoro ni minute za nas odkad je iz Wigana "dotegljen"-a vuce tu povredu ko macka macice :roll: ) i sanse za Gibbota su 50-50.
Hmm, dali to znaci da cemo napokon na terenu vidjeti Hibberta (meni institucija EFC ;) ) i Ovieda .
I te spekulacije oko odlaska Bainesa u Man.Utd u januarskom roku....maaa daj Moyes biseje vise, ako nezna ekipu od to zvijezda i igraca napraviti ,pa nece ti ni Bainsey pomoci nesto, a ni neces bas "moci racunati na emocionalni kredit" kad navratite na Goodison. Sort off u ginger muppet!!! Volio sam ga zaista ,ali sad nakon svih tih poteza i zakulisanih igara...patetican ,patetican :roll: :?
i da...danas smo dobili i zvanicno novi grb,grb koji ce krasiti dresove nam u iducoj sezoni 2014/2015.
http://www.evertonfc.com/news/yournextevertoncrest
NSNO
COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 04 okt 2013, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 okt 2013, 18:32

Grb odličan. NSNO.

Igra protiv Newcastlea u prvom dijelu fantastična. Jako sigurna u defanzici, kreativna u navali. Drugi dio je povučena ručna, a svrake su to haman pa i iskoristile. Nejse, tri boda upisana, igra mi se dopada, biće to još bolje.

White shoes never lose !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 06 okt 2013, 11:38

Sesto kolo i prvi poraz u sezoni, i to vise nego "zasluzen". :roll: Neznam kako ali smo "propusni" dozlaboga , ne toliko u zadnjoj liniji kolko je lako proci pored Osmana i Neismitha. Maa :evil: Neznam ali ostaviti neraspolozenog i metiljavog Neismitha u igri ,izvuci Mirallasa, izvuci Lukakua, a ubaciti meni smijesnoga Kona (pa on kao da je igrao utakmicu u dobrotvorne svrhe-sve nekako miroljubljivo i blago-a ovamo krv se lije,DOSLOVNO) a i Ross Barkley koliko god ga hvalili i meni drag bio, odigrao je uzasnu utakmicu, zaprav o nije ga ni bilo-a i ono sto je odigrao bolje da nije jer je bio skrt, "Zaboravljao" je lopte kad ju je imao u nogama....maaa najgora utakmica do sad, a i sudija je doprinjeo tome sa 9 zutih i sa losim odlukama ( ako je ono bio penal Colemana -a ne Bainseya-na Zabaleti, onda sta je ono cudo Nastasica na Lukaku u prvome poluvremenu :evil: :roll: )
Maa pametnome dosta...ocigledno je da Martinez mora uraditi nesto po pitanju igre u odbrani...ali cijeloga tima ,nemoze Distine i Jags raditi cijeli posao...toliko.
Sljedeca utakmica ,nakon internacionalne pauze, je 19.10 na Goodisonu, docekujemo "novajliju" u premijerligaskome drustvu ,malo nezgodni Hull City. Sta reci, nego da ocekujemo tri boda-sve ispod je kao poraz.
NSNO
COYB

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 okt 2013, 21:30

Nisam gledao tekmu pa necu o istoj medjutim poraz ocekivan.
Who is your čampion??

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 07 okt 2013, 03:40

Mislio sam da će se nastaviti niz bez poraz jer City pokazuje i da nije ekipa protiv koje se ne može računati na bodove. Šteta što se prosulo vodstvo, puno golova se prima. Ne može dalje ovako.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 okt 2013, 18:48

Ma ja sam isto tako razmisljao u vezi Citija medjutim skontam se dobilu su United i to ih posteno dobili, ali onda pred tekmu sa Evertonom pregazi njih Bajern i onda sam poprilicno siguran bio da ce ici na pobjedu pod svaku cijenu da se iskupe za poraz od Bajerna.
Who is your čampion??

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 15 okt 2013, 12:41

http://www.hammersbalkan.com/red-bull-p ... gu-prvaka/

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Evertoniensima i ostalim posjetiteljima ove teme islamske vjeroispovjesti, i da nam Red Bull bude samo pice koje se moze tu i tamo kupiti u nekim "corner shops" u okolnim ulicama oko Goodison Parka i nedo bog dragi da nam udju u isti ni kao pice ni kao vlasnici/sponzori. :evil: :? :cry: :roll:
COYB

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 18 okt 2013, 20:40

obi-punk-kenobi je napisao/la:http://www.hammersbalkan.com/red-bull-p ... gu-prvaka/

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Evertoniensima i ostalim posjetiteljima ove teme islamske vjeroispovjesti, i da nam Red Bull bude samo pice koje se moze tu i tamo kupiti u nekim "corner shops" u okolnim ulicama oko Goodison Parka i nedo bog dragi da nam udju u isti ni kao pice ni kao vlasnici/sponzori. :evil: :? :cry: :roll:
COYB
čuj redbull everton... :roll: :o :shock: :evil: :? ne smije se ovo dopustiti al ni pod razno majke mi moje..

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 okt 2013, 20:44

Ma ne smije se to desiti!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.