Hmm, pa otprilike tako nekako i ja razmisljam o nasoj zadnjoj liniji...prvo red "clean sheet"a pa onda golova kao u prici na utakmicama (Norwich 2:2, WHU 3:2, Newcastle 3:2, Fulham 1:2...

) ali hajd´super je to da smo mi idalje neporazena ekipa EPL i to me ohrabruje...gostovanje na Etihadu moglo bi biti i prilika za nova tri boda (ili bod,sto nije ni lose!) jer se ide jednome MAN Cityu koji je malo i "pregorio" od igranja nekih utakmica..ali i ranjeni lav je najopasniji lav,a sa ovakvom "propusnom obranom" hmmm
Za to gostovanje najvjerovatnije nemozemo racunati na Pienaar, Mirallas, Barry ( nemoze igrati protiv maticnoga kluba) i Alcaraz (j*bote pa taj covjek nije odigrao skoro ni minute za nas odkad je iz Wigana "dotegljen"-a vuce tu povredu ko macka macice

) i sanse za Gibbota su 50-50.
Hmm, dali to znaci da cemo napokon na terenu vidjeti Hibberta (meni institucija EFC

) i Ovieda .
I te spekulacije oko odlaska Bainesa u Man.Utd u januarskom roku....maaa daj Moyes biseje vise, ako nezna ekipu od to zvijezda i igraca napraviti ,pa nece ti ni Bainsey pomoci nesto, a ni neces bas "moci racunati na emocionalni kredit" kad navratite na Goodison. Sort off u ginger muppet!!! Volio sam ga zaista ,ali sad nakon svih tih poteza i zakulisanih igara...patetican ,patetican
i da...danas smo dobili i zvanicno novi grb,grb koji ce krasiti dresove nam u iducoj sezoni 2014/2015.
http://www.evertonfc.com/news/yournextevertoncrest
NSNO
COYB