Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Poraz k'o poraz moze mozda i proci,ali nezalaganje ne.Ovo sto su priredili bh.reprezentativci je cista nula.Nema zalaganja i u pojedinim trenuticima su amaterski djelovali.Neka se zapitaju iz RSBiH gdje sve ovo ide.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
[quote="lifebook"
A št to brate tebe stid što si Bosanac i Hercegovac ,mani se ba takve priče,baš je to neko planirao da BiH može dobiti Austriju...ajde patriota ,da vidim da se nisi možda kladio na BiH ,nego si lagano na tiketu pukao 1 u glavu...
[/quote]
Na forumu nema patriota,taj pojam je izgleda izgubio znacenje,patriote su oni sto su spavali pod snajperima,a niko od nas s njima u istu recenicu NE MOZE.
Sto se kladionice tice,ne kontam kakve to veze ima
Al eto,ne kladim se na utakmice reprezentacije
A št to brate tebe stid što si Bosanac i Hercegovac ,mani se ba takve priče,baš je to neko planirao da BiH može dobiti Austriju...ajde patriota ,da vidim da se nisi možda kladio na BiH ,nego si lagano na tiketu pukao 1 u glavu...
[/quote]
Na forumu nema patriota,taj pojam je izgleda izgubio znacenje,patriote su oni sto su spavali pod snajperima,a niko od nas s njima u istu recenicu NE MOZE.

Al eto,ne kladim se na utakmice reprezentacije
Na forumu nema patriota,taj pojam je izgleda izgubio znacenje,patriote su oni sto su spavali pod snajperima,a niko od nas s njima u istu recenicu NE MOZE.SempreJuve je napisao/la:[quote="lifebook"

Al eto,ne kladim se na utakmice reprezentacije[/quote]
Možda,al eto ima nas još ,ja sam patriota koji je spavao i pod snajperom i pod granatama...pa sam opet realan,i nikad neću reći da me sramota što sam Bosanac,a tebe ako je sramota radi jedne utakmice,malo se zapitaj...a o kladionici ti govorim,jer vidim da si jako razočaran porazom BiH,pa reko da se nisi kladio,na BiH kad već nisi patriota...

Luzer jednom luzer uvijek sa primjesom zalaganja i natezanja ko gladni srati.Ukinuti reprezantitvi rukomet i uvesti kriket.Vise bi uspjeha imali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BeyKopites
- Kontakt:
de @sekula, ponovi deklinacije hljeba ti...legenda reala je napisao/la:Jeste Džeka, ako nisi imao ništa pametno napisati nisi morao ni ovo, svakakvih likova jbtsekula je napisao/la:
Čuj ŠukA???? De saberi se malo, zivota ti......Vjerovatno je onda i Džeka i slicno....
Vidi se da nikad nisi bio u GRADU RUKOMETA !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Austrija je najbolji primjer kako jedna zemlja treba da napreduje u rukometu. prije par godina nije ih bilo nigdje, ali sa sposobnim ljudima i sa par stranaca sa velikim iskustvom i znanjem stvorili su prvo jaku ligu iz koje su igraci polako odlazili u njemacku.liga je trenutno jača od naše i najbitnija odlika te lige je pravilo o 3 stranca u ekipi.
imao sam cast da sam igrao sa 3 igraca iz ove reprezentacije.
imao sam cast da sam igrao sa 3 igraca iz ove reprezentacije.
Evo da i ja nesto napisem o utakmici Austrija-BiH Jedini razlog sto smo porazeni je nespremnost igraca(mentalna)Austrijanci su stalno bili za dva poteza brzi i kretanje njihovo i nase je neusporedivo,jedini koji ima tu neku bezobraznost pozitivnu je broj 14 kod nas.Ja mislim da trener igra veliku ulogu u ovom porazu,ako ne znas motivisati igrace onda se okani corava posla.
Kvalifikacije su za našu reprezentaciju već na startu završene. Crni momenti za bh.rukomet. A od ove reprezentaicije tek možemo nešto očekivat kad se u njoj i u cijelom rukometnom savezu dese reforme slične onim u košarkaškom savezu, tačnije kad se pojave ljudi koji će znati postaviti stvari na pravo mjesto i krenuti naprijed. Ovako mi se ova reprezentacija ne gleda, pa naša je rukometna reprezentacija prije oduševljavala i bila blizu velikog takmičenja, a sad je to sve palo toliko nisko da se nalazimo na nekom stepenu samog poslijeratnog perioda kad je reprezentacija tek bila u nastanku. Sve od korijena treba mijenjat i trenutno se ne treba nervirat gledajući utakmice ove reprezentacije jer je to patnja. Tako sam ja vrlo rano večeras prestao gledat ovu utakmicu s Austrijom. 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma ova reprezentacija nece nikad nista napraviti i mislim da nisu vrijedni nikakve paznje, ko ih **** ne moraju nikako ni igrati za BIH, ustvari nije ni potrebno da imamo rukometnu reprezentaciju bar dok se neke stvari ne srede.. Treneri su nam katastrofa, mi nemamo kvalitetne strucnjake sto se vidjelo na kosarkaskoj reprezentaciji. Vjerujem da je umjesto Ace bio Mensur, Sabit ili neko treci da mi prvenstvo nikad ne bi vidjeli.. Dovedite nekog strucnjaka, covjeka koji zna svoj posao a ne neke " strucnjake" koji nemaju veze s rukometom..
Od svih dosad strucnjaka koji su vodili reprezentaciju BIH, gosp. Halid Demirovic je bio najbolji i imao sam povjerenja u njega, Halide vrati se!!!!!!
Od svih dosad strucnjaka koji su vodili reprezentaciju BIH, gosp. Halid Demirovic je bio najbolji i imao sam povjerenja u njega, Halide vrati se!!!!!!
Ma otjerati ovog Markovića, nije on za ovu reprezentaciju, ne može izvući maksimum i tačka. Svake godine ista priča, ne znam ni što igraju ove utakmice kad unaprijed znamo kako će završiti. Žali Bože ovog prijenosa, nas što smo gledali, i naravno, naših koji su bili tamo na tribinama. Razvaljeni smo, totalno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zanimljivo sinoc je neko na ovom forumu stavio tekst iz avaza razgovor sa Danijelom Saricem.
Nije dugo bio odma su ga uklonili,vecina ovi forumasa sto sada pisu i kritikuju savez i selektora onu su pisali za Sarica da je dzubre,smece,izdajnik idt.Veceras su se svi posutili i shvatili zasto on je zeli na brani za bih,covjek nece da se sramoti i gubi zivce sa budalama pa koliko god ga omalozavali upravu je.
Ovo repr. godinam sluzi igracima poput Celice,Panica,Kukrike,Stojanovica,Vranjesa idt,da zabiljeze koji nastut za bih i da odu u neki strani klub jer je tako lakse kada imate status reprezentativca.Jer svojim kvalitetom u klubovima nebi nikad iz bih otisli,dok pravi momci vec otpadaju u mladim selekcijama i polako odustaju od rukometa jer vide da se bez steta nekoze uspjet.Kako bi jedan Panic mogao otici u Chambery svojim kvalitetom vjerovatno nikako,ali zato postoje veze odigra koji utaknicu za bih i odma picis dalje.Ima u nasoj bijednoj premijer ligi bolji desni bekova od Panica i Savica,ali kakva im korist kad veze nemaju i propadaju.
Nije dugo bio odma su ga uklonili,vecina ovi forumasa sto sada pisu i kritikuju savez i selektora onu su pisali za Sarica da je dzubre,smece,izdajnik idt.Veceras su se svi posutili i shvatili zasto on je zeli na brani za bih,covjek nece da se sramoti i gubi zivce sa budalama pa koliko god ga omalozavali upravu je.
Ovo repr. godinam sluzi igracima poput Celice,Panica,Kukrike,Stojanovica,Vranjesa idt,da zabiljeze koji nastut za bih i da odu u neki strani klub jer je tako lakse kada imate status reprezentativca.Jer svojim kvalitetom u klubovima nebi nikad iz bih otisli,dok pravi momci vec otpadaju u mladim selekcijama i polako odustaju od rukometa jer vide da se bez steta nekoze uspjet.Kako bi jedan Panic mogao otici u Chambery svojim kvalitetom vjerovatno nikako,ali zato postoje veze odigra koji utaknicu za bih i odma picis dalje.Ima u nasoj bijednoj premijer ligi bolji desni bekova od Panica i Savica,ali kakva im korist kad veze nemaju i propadaju.
a ti sine, hajde de, malo u osnovnu skolu pa ponovo....mozda sad uspijes nauciti nesto viseBeyKopites je napisao/la:de @sekula, ponovi deklinacije hljeba ti...legenda reala je napisao/la:Jeste Džeka, ako nisi imao ništa pametno napisati nisi morao ni ovo, svakakvih likova jbtsekula je napisao/la:
Čuj ŠukA???? De saberi se malo, zivota ti......Vjerovatno je onda i Džeka i slicno....
Vidi se da nikad nisi bio u GRADU RUKOMETA !
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Treba rastjerati ove igrace zajedno s trenerom a priliku dati mladim momcima, znaci krenuti od 0 jer ovi su rodjeni gubitnivci i niko to ne moze promijeniti... Kad sam vidio kako igraju ostao sam bez rijeci, ZALOSNO BGM-I.... Treba bojkotovati utakmicu protiv Srbije od strane navijaca pa nek igraju pred domarom i par prijatelja, djevojaka ili roditelja a pozivAM NAVIJACE sRBIJE DA DODJU U STO VECEM BROJU I PRUZE PODRSKU SVOJOJ REPREZENTACIJI...
Raja dodje da pruzi podrsku, poderu svoja grla a manekenke ne mogu potrcati,.....
Raja dodje da pruzi podrsku, poderu svoja grla a manekenke ne mogu potrcati,.....
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovi nasi navijaci ili su nadrogirani do neprepoznatljivosti ili su dobtinici Oskara za toleranciju.
Onakvu demonstraciju nezalaganja i mogu slobodno reci nepostivanja drzavnog dresa nagradjivati onakvim fanaticnim navijanjem nije normalno.
Bas me zanima da li gospoda Terzic,Harmandic.Doborac,Vranjes,Toromanovic,Stojanovic and CO> znaju sta znaci navijacka parola "SRCE NA TEREN". Pa valjda onih 1 000 toliko tolerantnih BH FANATICOSA i nas bar 200 000-300 000 pored malih ekrana zasluzujemo da nam bar to prezentirate.
Ovo veceras je bila bruka na kvadrat.
Bruka na kub,i jos gore od toga.
Niti jedne pislji ve akcije niste uspjeli napraviti za 60 minuta.
A moje drustvo i ja (STOKA GLUPA) 15 dana se spremamo za gledanje ovog meca i velicamo vas kao da ste svi do jednog u najmanju ruku Ivano Balic,mozemo da lagano zalimo zasto mi nismo igrali protiv te Austrije i napravimo nist a veci poraz nego sto ste ga vi GOSPODO napravili.
Za sve ovo veceras hvala vam od srca.Ovakvu blamazu nismo dugo dozivili,GOSPODO rukometasi i rukometni strucnjaci.
nemojte se ljutiti ali mene sto se tice veceras ste bili.......... F>U>J>!!!!!!!!!!!!!!!
Onakvu demonstraciju nezalaganja i mogu slobodno reci nepostivanja drzavnog dresa nagradjivati onakvim fanaticnim navijanjem nije normalno.
Bas me zanima da li gospoda Terzic,Harmandic.Doborac,Vranjes,Toromanovic,Stojanovic and CO> znaju sta znaci navijacka parola "SRCE NA TEREN". Pa valjda onih 1 000 toliko tolerantnih BH FANATICOSA i nas bar 200 000-300 000 pored malih ekrana zasluzujemo da nam bar to prezentirate.
A moje drustvo i ja (STOKA GLUPA) 15 dana se spremamo za gledanje ovog meca i velicamo vas kao da ste svi do jednog u najmanju ruku Ivano Balic,mozemo da lagano zalimo zasto mi nismo igrali protiv te Austrije i napravimo nist a veci poraz nego sto ste ga vi GOSPODO napravili.
Za sve ovo veceras hvala vam od srca.Ovakvu blamazu nismo dugo dozivili,GOSPODO rukometasi i rukometni strucnjaci.
nemojte se ljutiti ali mene sto se tice veceras ste bili.......... F>U>J>!!!!!!!!!!!!!!!
BosnaE
Nakon sto su izvucene grupe na ovoj temi sam napisao da jos jedno takmicenje prodje bez nas i predvidjao sam nam samo pobjedu protiv Austrije i eventualno Srbije na domacem terenu, a vecina mi se tada smijala na tu moju konstataciju.
Za mene licno onaj koji ode u Nedjelju na utakmicu nije... Pa koliko nas gospoda jos treba da bruka, a da zauzvarat dobija podrsku. Nije ovo prvi put da se ovako nesta desava. Sjetimo se prije par godina spasavanja boda protiv Italije, zatim rastavljanje na proste faktore od strane Estonije itd itd. Mislim da je doslo vrijeme da se ovoj reprezentaciji zajedno sa igracima i strucnim stabom okrenu ledja, jer bi to mozda bio neki signal da se nesta mora mijenjati.
Za mene licno onaj koji ode u Nedjelju na utakmicu nije... Pa koliko nas gospoda jos treba da bruka, a da zauzvarat dobija podrsku. Nije ovo prvi put da se ovako nesta desava. Sjetimo se prije par godina spasavanja boda protiv Italije, zatim rastavljanje na proste faktore od strane Estonije itd itd. Mislim da je doslo vrijeme da se ovoj reprezentaciji zajedno sa igracima i strucnim stabom okrenu ledja, jer bi to mozda bio neki signal da se nesta mora mijenjati.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 01 nov 2012, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mislim da vecinu ovih igraca treba otjerati ostaviti vrazalica grahovca i jos par i gurati ove momke iz mlade repke koja igra slijdece godine SP kod nas ima jako talentovanih momaka u toj generaciji jednostavno poceti novi ciklus jer ovi su svoje odigrali jednostavno to su OBICNI GUBITNICI SELEKTORA NECU KOMENTARISATI NIJE ZASLUZIO NOGU U UZICU MU ODMAH DATI
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Saric je gospodim za sve nase igrace koji igra u najboljem klubu na svijetu.On,Omeyer i Sterbik su najbolji golamni danasnjice i sto njemu treba da igra sa ovim nasim čutucima da se sramoti.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja fakat ne mogu vjerovati. Razumijem sve, razumijem da smo svi razocarani, razumijem da je Saric uhljup sad moralna vertikala, razumijem da pojedinci u nebesa dizu menadzera Maglajliju koji je i dan danas na platnom spisku saveza, razumijem da frajer na kraju svega ovog sto citiram napise imamo ovo svjetsko prvenstvo juniora, pa onda kaze otjerati ove iz saveza (pa nije ti Bakir Izetbegovic donio SP u BiH), ali ne mogu da razumijem da se proziva Muzurovic i brani selektor najvecom nebulozom na forumu o reprezentaciji (pocrnio sam gore). Covjece, sve reprezentacije se okupljaju kao i nasa, dakle ponedjeljkom jer nedjeljom igraci igraju za svoje klubove. Cak je okupljanjem u Austriji napravljen pravi potez, ali hajde ti to isfrustriranom Bosancu ili Hercegovcu dokazi.samo_lijevo je napisao/la:Sada ce se usutiti do Srbije koju ce istu pobijediti pa ce bacati suplju da se ima jos igrati 4 utakmice.Ovo prvenstveno mislim na gosp. Muzurovica.Pisete protiv selektora,ja ga ne branim ali kako da ih uigra i da im pokaze akcije kada se sastanu 2 dana prije utakmice?
Koga da on pozove od novih igraca,nije ovo nogomet pa da nam patriote skandinavci traze igrace po 2. i 3. ligama Njemacke,Luxemburga,Norveske itd.Po meni jedini nacin raspustiti ove zvijezde pocevsi od Terzica,Doborca,Toromanovica...,pa krenuti od nule,mislim da je vise vrijeme necemo nista izgubiti.Ovi nikada nista nisu postigli tako da mladi nece biti nista gori,naprotiv samo moze bolje.Neka neki novi Terzic hoda po kafanama i ganja ku...
Sada imamo ovo prvenstvo mladih,djecu skupljati svako malo i pripremati za A selekciju.
Ali prvo protjerati ove iz saveza,iako se mnogi ovdje nece sa time sloziti.
Ti ga nazivas uhljubom,kao i vecina ovo strucnjaka po forumu da je uhljub nebi imao mjesta u Barceloni jer tamo neme veza sa Karacicima,Sircama,Muzurovicima taticama i babama tamo treba znati.
Zasto ja nebi vjerovao najboljem golamanu evrope,a ne nekom Markovic,Karacicu.Tek sada obicni ljudi razumiju Sarica i podrzavaju ga u svojoj odluci.
kralj_je_mrtav@ naravno druze potrosili smo trenere a nista nismo napravili ovi su jednostavno istroseni,ali misli da treba poceti novi ciklus sa ovim mladim od slijedece godine tj poslije SP i dodati jos par ovih iskusniji mislim na Vrazalica Grahovca Velica i jos neke, i polako poceti olimpiski ciklus pa nece sigurno losije odigrati od ovih luzera makar ce se boriti da dokazu da znaju igrati, naravno u pocetk ce trebati strpljenja jer su to mladi momci al doci ce to sve na svoje vremenom i onda necemu se mozemo nadati ovako se samo brukamo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Saric je ista jos i gora **** sto se tice odnosa prema reprezentaciji.Jasta nego uhljup.
Mada i vecina ovih brukadjija nisu nesto bolji.Kakve koristi sto igraju u velikim klubovima kad im je igra i odnos prema drzavnom dresu u vecini slucajeva u repci za usranog stapa.Toliko kobajagi kvalitetnih igraca na jednom skupu a uvijek razocarenje do razocarenja.Ma ko vodio i ma ko igrao.
Nista drugo nego raspustiti ovo stado,da ne zayebavaju narod bezveze.
Mada i vecina ovih brukadjija nisu nesto bolji.Kakve koristi sto igraju u velikim klubovima kad im je igra i odnos prema drzavnom dresu u vecini slucajeva u repci za usranog stapa.Toliko kobajagi kvalitetnih igraca na jednom skupu a uvijek razocarenje do razocarenja.Ma ko vodio i ma ko igrao.
Nista drugo nego raspustiti ovo stado,da ne zayebavaju narod bezveze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
newton_heath_lyr je napisao/la:Ovi nasi navijaci ili su nadrogirani do neprepoznatljivosti ili su dobtinici Oskara za toleranciju.
90% od tih navijaca ti nece biti u stanju nabrojati 2 igraca naseg tima,a da ne pricam o pravilima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.