Igrač br. 6

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2015, 10:29

Zna Zamora, aka Ahmo, ZutiMrav, Guzonja, itd, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 05 jan 2015, 11:11

Znaju svi samo Virtualni ne zna :rol:
X

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jan 2015, 13:24

Gledaj mu potpisa. :urnebes:
1946

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 11 jan 2015, 00:48

Kod: Označi sve

Vranješ: Odbio sam Grasshoppers, imam novi klub

Proslo je haman 30 dana od ove izjave..odbio dok zapravo proba-noga :nedam:
Novi klub :zzz:
X

Sejad
Kontakt:

Post Postao/la Sejad » 31 jan 2015, 01:22

Legenda rep.BIH :zviz:

Cocalic, Zukanovic....

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 31 jan 2015, 02:03

Sejad je napisao/la:Legenda rep.BIH :zviz:

Cocalic, Zukanovic....
:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 jan 2015, 02:04

Nerminovic je napisao/la:

Cocalic, Zukanovic....

Sejad
Kontakt:

Post Postao/la Sejad » 31 jan 2015, 02:13

Sheyi je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:

Cocalic, Zukanovic.... :kafa:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 feb 2015, 16:15

Kako saznaje "Avazov Sport", naš reprezentativac Ognjen Vranješ će karijeru nastaviti u Turskoj.

Naime, Vranješ je prije desetak minuta, tek nakon što je prošao ljekarske preglede, potpisao jednoipogodišnji ugovor sa prvoligašem Gaziantepsporom.
:lolno: je li ovo novi Pribram
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 feb 2015, 16:21

Ogi Daca Vranjes novi clan Fejzbuka.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 feb 2015, 17:47

Doveli su dva igrača danas i to su objavili na svojoj stranici, o Vranješu nema ništa.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 18:00

Ima li gdje potvrda tog transfera ili je ovo avazova patka?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 feb 2015, 18:01

Steta ako je istina,valjao bi Sarajevu ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 feb 2015, 18:19

MortemHz je napisao/la:Steta ako je istina,valjao bi Sarajevu ;)
Tako je.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 feb 2015, 18:29

Eto GAziantespor ako bude standardan mogao bi dobiti poziv i za reprezentaciju sad za ovo vrijeme prolječnih utakmica nije za poziva

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 feb 2015, 18:54

Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima.. :eh:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 02 feb 2015, 19:05

corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima.. :eh:
Pare, turski klub plati i tri puta vecu platu od ceskog ili poljskog.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 19:06

corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima.. :eh:
Sad i nemamo puno reprezenttivaca u Turskoj, jedino Visca i Vranjes ako potpise, Ibricic se oprostio, a Zec nije bio dugo u kadru. Turska je kvalitetnija liga od Poljske i Ceske i ne vidim zasto su bolje opcije kad iz tih liga nikad niko da napravi neki bolji transfer i da nesto posebno uspije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 feb 2015, 19:37

Pivopija je napisao/la:
Sad i nemamo puno reprezenttivaca u Turskoj, jedino Visca i Vranjes ako potpise, Ibricic se oprostio, a Zec nije bio dugo u kadru. Turska je kvalitetnija liga od Poljske i Ceske i ne vidim zasto su bolje opcije kad iz tih liga nikad niko da napravi neki bolji transfer i da nesto posebno uspije.
Ne bih se složio, masa igrača iz Češke i Poljske idu u Njemačku (sličan stil igre, blizina te zemlje, skauti njemačkih klubova su često na utakmicama tih liga) dok je za Tursku skroz obrnuto, hem su daleko od fudbalske europe, hem u ligi imas 2,3 kvalitetna kluba ostalo sve sitna boranija (nešto kao Španija, samo što se Fener i Galata ne mogu porediti sa Realom i Barcom) nisu zanimljivi skautima...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 feb 2015, 19:45

Pivopija je napisao/la:
Kao ni Džeko npr..Mahmutović npr igra u Plzenu koji redovito igra po evropskim klubovima.. dok ni za jednog naseg igraca nisam cuo da je napredovao nakon sto je otisao u Tursku.Čak ne mogu ni da naprave napredak pa da predju u neki jaci turski klub Fener,Galata,Besiktas,Trabzonspor pa cak i Bursaspor vec obicno propadaju i mijenjau klubove koji su u donjem dijelu tabele ili se prave budale kao npr Višća koji je davnih dana mogao napustiti Istanbul a ostalim i da ne govorim..Npr Semir Štilić je svojevremeno harao sa Lechom u Poljskoj i da je bio pametan i strpljiv mogao je napraviti puno bolji transfer nego sto je sebi donekle zajebao karijeru prelaskom u Karpaty (taj mi potez nikad nece biti jasan da predjes iz kluba koji redovito izbori barem kvalifikacije za evropska takmicenja u klub koji se u to vrijeme u Ukrajini borio za opstanka kao i sad sto je situacija) ali eto sad ima šansu da se iz Wisle izbori u najboljim igrackim godinama za prelazak u neki jaci klub jer momak to zasluzuje.I dalje tvrdim da su te lige tipa Poljska,Češka bolje za nase igrace ako misle na neki napredak za dalje u odnosu na Tursku ligu.. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.