Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Tribalian
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Tribalian » 07 sep 2011, 00:32

Ja na utakmici nisam bio jer ne pratim reprezentaciju uzivo .Ali gledao sam na TV.E sad procitavsi ovaj Kolegin post,veoma zalim sto nisam bio ( sa jos jedno 50 ljudi) pa da vidimo ko to zvizdi srpskim navijacima dok pevaju "Tole Lopove" :?: :!: :!: Oko ovog selektora ne znam sta da kazem,Fejsa :?: :?: :?: :?: Petrovic :?: Gde je Sulejmani :?: i naravno 8-10.000 na armijskom pasnjaku :lol: :lol: :lol: Fudbalski saveze ti si bruka zemlje Srbije :!: :!: :!:

BEOGRADSKA DECA NAVIJAJU ZA ZVEZDU :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 00:34

Eh mi da smo ludi kao pre to bi bilo reseno po kratkom postupku,ali nismo jbg,ostarilo se. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 sep 2011, 00:39

Zna li iko sta je sa Dekijem ?

procitao sam da je povrijedio glavu i da je cak u bolnici zavrsio :roll:

I kako sad, s kim jos igrate, koliko vam je bodova potrebno za baraz ??
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 sep 2011, 00:40

jel se meni cini ili ste igrali sa 3 DMF protiv FO
Thomas Müller - Fußballgott

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 sep 2011, 00:45

Puma je napisao/la:Zna li iko sta je sa Dekijem ?

Mislim da nam treba 3 boda u sledeca 2 meca ,amozda i samo jedan bod.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 00:45

Puma je napisao/la:Zna li iko sta je sa Dekijem ?

Valjda je dobro,nije u prvi mah bilo toliko opasno,i pretpostavljao sam da je zbog povrede izasao i odmah prevezen na VMA,nadam se i ja da je dobro.

Ostaju nam jos mecevi sa Italjom kuci i sa Slovenijom u gostima.Ako uzmemo bod kod Italijana Slovenci su definitivno otpali iz trke za drugo mesto,ali onda ostaje Estonija koja ne sme da dobije u Belfastu jer bi onda mi morali da ganjamo pobedu protiv Italijana ili Slovenaca,a pritisak nam u ovome trenutku apsolutno ne treba.

Dakle mi ako pobedimo Italiju sve smo zavrsili,u suprotnom osluskujemo rezultat iz Belfasta. ;)
don_burza je napisao/la:jel se meni cini ili ste igrali sa 3 DMF protiv FO
Aha Kuzmanovic,Petrovic,Fejsa briljantni um naseg selektora i njegovih nalogodavaca.
Verovatno im niko nije rekao da su se i Raca i Fejsa prodali ovo leto,drugog obrazlozenja nemam. :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2011, 02:26

Saltam veceras programe, reko da malo vidim Zonpijeve pulene...Ono sto sam pogledao za 15 min. bolje da sam gledao Zikinu sarenicu! Jadno je kako smo mi ocajni...Vracamo se na dobri stari sistem sa 19 def. veznih, a Sulejmani, Ljajic... su tu cisto da se popuni broj...a ima nekih i koji ni to 'ne mogu', kao recimo jedan od najboljih asistenata u Evropi prosle sezone - Dusan Tadic...O mrtvoj igri i o staticnosti igraca nema potrebe ni da se 'prica'...

Mi sa ovakvim poltronom na klupi nemamo sta da trazimo na EP-u!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 sep 2011, 03:57

Ako smo nekad imali razloga da kritikujemo Pižona i igrače (a bilo je takvih prilika puno), gledajući prije svega rezultate i igru u ove dvije zadnje utakmice, sad im ne možemo ništa zamjeriti ili možemo ali malo toga. Stvarno ne znam zašto su se ljudi navrzli na Pižona i njegovu formaciju, postavke igre itd. Ok, opet kažem bilo je razloga za kritiku nakon talina, nakon turneje po aziji, nakon utakmice u Moskvi, ali nakon ove dvije zadnje tekme, mislim da razloga za neku posebnu kritiku nema. Ja formaciju i igru mogu kritikovati kad repka odigra loše što u ove dvije tekme evidentno nije bio slučaj.
Prvo Belfast je vruć teren i za mnogo jače repke nego što je Srbija. Stvarno ne mogu da se sjetim da ih je neko u Belfastu dobio unazad par godina, osim Srbije u onoj prijateljskoj utakmici pred svjetsko prvenstvo, a oni su bili u stanju pobjediti Špance ili Šveđane, doduše to je bilo prije dvije-tri godine, ali to govori koliko su jaki kući. Ni Talijani a ni Slovenci se nisu gore naigrali fudbala, talijani su se čak štaviše dobro i provukli. Srbija je gore odigrala kvalitetan meč, baš onako kako se od njih i očekuje, sa dominacijom na sredini terena iz koje se izrodilo mnogo dobrih šansi, pa sam podatak da je golman s. irske bio najbolji igrač svoje repke dovoljno govori.
Protiv Farana opet jedna sasvim solidna partija, tri gola plus dva šuta koji su završili na okviru gola i još nekoliko dobrih prilika, meni sasvim dovoljno. To što je Srbija igrala sa dva zadnja vezna niti me iznenađuje niti mi je tu bilo šta čudno. Otkako je Pižon selektor, Srbija igra tako, sa dvojicom pozadi, a igrala je i kad je selektor bio Antić. Na kraju krajeva ta formacija je bila i u belfastu gdje je igra bila sasvim dobra i ne vidim razlog zašto bi se sad eksperimentisalo iz čista mira kad nije vrijeme za to, trebala su nam ta tri boda, osvojena su i to je to. Sa druge strane ni farani nisu nimalo naivni da bi srbija srljala i tražila neko umiranje u ljepoti, u petak su izgubili od italije 0:1 ali su pružili dobru igru dva puta su pogodili okvir gola i imali su još par šansi za gol. Ono što ja mogu zamjeriti Pižonu je da u ove dvije utakmice nije dao šansu Mikiju Sulejmaniju koji igra u životnj formi za Ajax.
Ukratko, zadovoljan sam prikazanim u ove dvije utakmice, Srbija sad ima potpunu kontrolu nad situacijom, ako estonci ne pobijede u belfastu srbiji je dosta i bod na marakani sa italijom koja je sve što je trebala završila sinoć.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 sep 2011, 14:29

Nisam gledao celu utakmicu zbog manjeg sudara koji sam imao,ali ono sto sam gledao je osrednje.Veliki broj propustenih prilika i u nekim trenutcima bezidejno.Veoma slaba poseta!
A sto se tice ovih navijaca u Partizanovim dresovima i zvizdanje Pantelinju....ja od 5 ortaka iz drustva koji su svi cigani,svih 5 ga ne podnose tako da njemu zvizde u cigani :mrgreen:
Ne opravdavam ih daleko od toga,ali seti se Djenove ko je zbog koga pravio sranje i u cijoj majici,pa se seti onih cuvenih skandiranja sa Severa "Savo majmune" kad je ugrozavao Dzajin rekord i jos milion malih primera ima i sa jedne i druge strane.Retko kad imamo tu slogu kad je reprezentacija u pitanju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 14:39

sasagmp je napisao/la:Nisam gledao celu utakmicu zbog manjeg sudara koji sam imao,ali ono sto sam gledao je osrednje.Veliki broj propustenih prilika i u nekim trenutcima bezidejno.Veoma slaba poseta!
A sto se tice ovih navijaca u Partizanovim dresovima i zvizdanje Pantelinju....ja od 5 ortaka iz drustva koji su svi cigani,svih 5 ga ne podnose tako da njemu zvizde u cigani :mrgreen:
Ne opravdavam ih daleko od toga,ali seti se Djenove ko je zbog koga pravio sranje i u cijoj majici,pa se seti onih cuvenih skandiranja sa Severa "Savo majmune" kad je ugrozavao Dzajin rekord i jos milion malih primera ima i sa jedne i druge strane.Retko kad imamo tu slogu kad je reprezentacija u pitanju.
Ne zelim da se vracam na to stvarno jer nemam volje a ni vremena,ali to psovanje keve Pantelicu to je dno dna pa makar mu bio to i neko ko mu se licno zamerio. ;)

O prozivanju indijanaca koji su bili na Jugu da nepricam,jer pevati Ciganske picke,Tole Majstore na utakmicama reprezentacije mogu samo kompletni debili. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 sep 2011, 15:01

alan_kardec je napisao/la:Ako smo nekad imali razloga da kritikujemo Pižona i igrače (a bilo je takvih prilika puno), gledajući prije svega rezultate i igru u ove dvije zadnje utakmice, sad im ne možemo ništa zamjeriti ili možemo ali malo toga. Stvarno ne znam zašto su se ljudi navrzli na Pižona i njegovu formaciju, postavke igre itd.
Gle, da ti objasnim neke stvari, kad ti vec nisu jasne - po tvom sopstvenom priznanju:

1) 3.14ckasta igra, koja je klasicno opravdanje,

2) mutavost u selektiranju, postavkama, izjavama...

3) losa atmosfera, koju svi vide,

4) apsolutna bezidejnost - sto igraca, sto trenera.

Ok, opet kažem bilo je razloga za kritiku nakon talina, nakon turneje po aziji, nakon utakmice u Moskvi, ali nakon ove dvije zadnje tekme, mislim da razloga za neku posebnu kritiku nema. Ja formaciju i igru mogu kritikovati kad repka odigra loše što u ove dvije tekme evidentno nije bio slučaj.
Uvek postoje razlozi za kritiku, jer mi nismo Spanija, a nasi protivnici nisu bili velesile, vec F.O. i S.I. - reprezentacije protiv kojih smo pukim spletom okolnosti uzeli 12 bodova u 4 tekme.
Prvo Belfast je vruć teren i za mnogo jače repke nego što je Srbija. Stvarno ne mogu da se sjetim da ih je neko u Belfastu dobio unazad par godina, osim Srbije u onoj prijateljskoj utakmici pred svjetsko prvenstvo, a oni su bili u stanju pobjediti Špance ili Šveđane, doduše to je bilo prije dvije-tri godine, ali to govori koliko su jaki kući. Ni Talijani a ni Slovenci se nisu gore naigrali fudbala, talijani su se čak štaviše dobro i provukli. Srbija je gore odigrala kvalitetan meč, baš onako kako se od njih i očekuje, sa dominacijom na sredini terena iz koje se izrodilo mnogo dobrih šansi, pa sam podatak da je golman s. irske bio najbolji igrač svoje repke dovoljno govori.
Protiv Farana opet jedna sasvim solidna partija, tri gola plus dva šuta koji su završili na okviru gola i još nekoliko dobrih prilika, meni sasvim dovoljno. To što je Srbija igrala sa dva zadnja vezna niti me iznenađuje niti mi je tu bilo šta čudno. Otkako je Pižon selektor, Srbija igra tako, sa dvojicom pozadi, a igrala je i kad je selektor bio Antić. Na kraju krajeva ta formacija je bila i u belfastu gdje je igra bila sasvim dobra i ne vidim razlog zašto bi se sad eksperimentisalo iz čista mira kad nije vrijeme za to, trebala su nam ta tri boda, osvojena su i to je to.
Upravo se o tome radi. Antic je razvaljenu grupu ljudi povezao i napravio tim. Od tog tima su gubile Nemacka, Koreja, Alzir - ekipe koje su igrale SP, i to tako da mu nisu dali niti jedan gol. Pizon je od Estonaca doziveo blamazu, a u mecevima sa Korejcima i Rusima je njegova ekipa izgledala amaterski. To sto su tebi dve pobede protiv nedoraslih protivnika dovoljne da ti zamazu oci, ne mora da znaci da su i drugima dovoljne, niti da je Pizon veci trener sada, nego sto je to bio pre 14 dana.
Sa druge strane ni farani nisu nimalo naivni da bi srbija srljala i tražila neko umiranje u ljepoti, u petak su izgubili od italije 0:1 ali su pružili dobru igru dva puta su pogodili okvir gola i imali su još par šansi za gol.
Pa mozemo mi te Farane da dozivljavamo kako god hocemo, ali je cinjenica da je to grupa amatera, a ne sastav sa kojim "nikada nije lako".
Ono što ja mogu zamjeriti Pižonu je da u ove dvije utakmice nije dao šansu Mikiju Sulejmaniju koji igra u životnj formi za Ajax.
Pizon nije Golub, nego Vrabac. Zasto :?: Zato sto na 3-1 protiv nedoraslih protivnika uvodi 3eg zadnjeg veznog, umesto da ojaca sredinu ofanzivnijim igracima. Matica, Djuricica, Tadica ne zove, Ljajic i Sulejmani su mu tu radi reda, sa Kacarem ne zna sta da radi, ali zato banderasi poput Race ili Fejse obavezno moraju da igraju.
Ukratko, zadovoljan sam prikazanim u ove dvije utakmice, Srbija sad ima potpunu kontrolu nad situacijom, ako estonci ne pobijede u belfastu srbiji je dosta i bod na marakani sa italijom koja je sve što je trebala završila sinoć.
I onda cemo po ko zna koji put da nayebemo ili u barazu ili na prvenstvu. I onda ce se ispostaviti da Pizon nije valjao, a da je sve ostalo extra u nasem fudbalu, pa ce Tole&co. da nam oktroisu nekog novog Pi(zh)ona. A pitanje je kada cemo opet imati ovakvu grupu igraca, koju nazalost ignoranti unistavaju, a ljudima poput tebe se valja crtati sta to konkretno ne stima. :roll:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 sep 2011, 15:03

dobrodosao nazad
Thomas Müller - Fußballgott

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 sep 2011, 16:20

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 22:44

Bravo @magi sve receno. ;)
Kao sto sam rekao zadovoljan sam bodovnim saldom,cak mozemo biti i prezadovoljni,istina igra se popravila u odnosu na ranije,protiv Severne Irske smo imali odlicno prvo poluvreme i onda bunkerisanje betoniranje sa Racom i Fejsom opet.Rekao sam i posle utakmice sa Severnom Irskom da tu tek imam par primedbi,ali protiv Farana zadovoljan sam samo rezultatom i brojem stvorenih sansi iz nicega,realno mogli smo dobiti i 6-1 ne bi bilo nezasluzeno,ali je igra bila dosta losa za neku ozbiljniju reprezentativnu akciju,Jovanovic hoce sve sam,Pizon se betonira sa tri zadnja bez ikakvog zdravog razuma,ozbiljnija ekipa bi nas ovde ubila samo tako,ako ovako budemo igrali protiv Italijani koji iako su obezbedili opstanak bice ala Slovacka-Armenija sinoc. ;)

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 07 sep 2011, 23:17

farska ostrva vam zabiju go,bolje da ne idete na ep da se ne brukate

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 sep 2011, 23:17

@magica

Prvo, nema potrebe ni za kakvim crtanjem, ako mi se razmišljanje o nekim stvarima razlikuje od tvog ne znači automatski da sam ja idiot a ti član MENSA-e.

Druga stvar, nismo Španija, ali kritukuješ ko da jesmo. Nedorasli protivnici? Dok je razmišljanja o protivnicima Srbije kao nedoraslim, amaterima, ribarima, skijašima... biće i azerbejdžana, kazahstana, estonije... Svi su nama nedorasli, mi smo svjetski prvaci u prevelikim očekivanjima.

Pukim spletom okolnosti osvojili čitavih 12 bodova??? :lol: :lol: Dal ti stvarno vjeruješ u to ili me zezaš, mislim stvarno mi nije jasno :?

Kačar već neko vrijeme statira u hsv-u, u očajnoj je formi tako da nam trenutno nije potreban. Što se ostalih nabrojanih tiče, slažem se, treba im dati šansu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2011, 23:34

Ma najmanji problem je Kacar, imamo mi Kacara...

Problem je sto mi igramo statican, staromodan, smoren, mrtav...fudbal! Po 4-5 nasih igraca u krugu od 30 m. na sredini terena (kada mi imamo loptu u posjedu) stoje i bleje u ovoga koji ima loptu. Nema otkrivanja ,trcanja u prostor, kretanje bez lopte 0 bodova! Do koga je to ?! Do onog koji ih vodi naravno!
Imamo 3-1 i umjesto da uvede 2 igraca koji ce jos podici tempo igre (Sulejmani i Ljajic), on zatvara utakmicu, tako sto uvodi jos 2 defanzivna vezna... :?

Sam Jovanovic je posle tekme izjavio da je pomalo i umoran i da nije prakticki ni pripreme imao, a Pizon ga i pod takvim okolnostima drzi 90 min. umjesto da uvede djecka koji kida u Ajaxu...Izvodi Ninkovica, a na klupi mu sjedi slican igrac po vokaciji, samo jos brzi, pokretljiviji, igrac koji bi trebao da bude buducnost ovog tima -Ljajic...

Danas u modernom fudbalu nema nista bez trke, pogotovo trcanja bez lopte, a ja to kod nas nista ne vidim! Vidim soliranja i neke pokusaje kratkih pasova(najvise prema zadnjoj liniji), sto moze proci kod Farana, ali kod iole ozbiljnije reprezentacije ni pod razno! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 sep 2011, 10:54

alan_kardec je napisao/la: Prvo, nema potrebe ni za kakvim crtanjem, ako mi se razmišljanje o nekim stvarima razlikuje od tvog ne znači automatski da sam ja idiot a ti član MENSA-e.
Porasti malo. Videces da nasi problemi ne leze toliko duboko da ih samo clanovi MENSE mogu skapirati.
Druga stvar, nismo Španija, ali kritukuješ ko da jesmo. Nedorasli protivnici? Dok je razmišljanja o protivnicima Srbije kao nedoraslim, amaterima, ribarima, skijašima... biće i azerbejdžana, kazahstana, estonije... Svi su nama nedorasli, mi smo svjetski prvaci u prevelikim očekivanjima.
Mi nismo Spanija, pa zato i treba da gledamo kriticki (ne kritizerski) na nase rezultate. To je smisao mojih reci.
A kakvi su nasi rezultati :?: Pa...tragikomicni. Sa ovakvim Italijanima u grupi, bi se bilo koja reprezentacija nivoa Srbije (top15 u svetu) poigrala i prosetala do Eura ili bar obezbedila baraz dva kola pre kraja. Nama i dalje visi sve to u zraku.
Od bilo koje jace ekipe mi gubimo (Koreja, Rusija...), tako da se nista nije promenilo od onog perioda kad su ekipu vodili Savicevic&co.
Pukim spletom okolnosti osvojili čitavih 12 bodova??? :lol: :lol: Dal ti stvarno vjeruješ u to ili me zezaš, mislim stvarno mi nije jasno :?
SI smo dobili dvaput na ludilo u Beogradu i na njihovu gresku u Belfastu. Da ih nismo mozda izdominirali, po tvom uvazenom misljenju :?:
Kačar već neko vrijeme statira u hsv-u, u očajnoj je formi tako da nam trenutno nije potreban. Što se ostalih nabrojanih tiče, slažem se, treba im dati šansu.
Kacar je nas najuniverzalniji igrac. A takvi igraci su jako cenjeni u svetu (pogledaj pod Di Livio, Zanetti, Zambrotta...). Problem je sto selektor mutavi "ne ume da odredi gde to Kacar igra". Za divno cudo, Mirica, Damjanovica, Trivunovica i ostale poluigrace iz JSLa redovno prati i zna gde to oni igraju.

Poenta je sledeca: mozes da das Ferrari seljaku drvoseci, on ce na njega da stavi cekrk ili plugove i razyebace ga dok si rekao keks. E vidis - nasa repka je Ferrari, jer ima igrace u najboljim evropskim klubovima, a igra kao da je sastavljena od polovnjaka. To je taj Pizonov efekat koji "mi ostali kritikujemo bez razloga", po tvom misljenju.

A Marconato i Devil su dodatno objasnili. ;)

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 08 sep 2011, 15:22

Neko je bio rekao da ako primis gol od farana,ne zasluzujes Ep. Lik je u pravu. Iance sam bio na tekmi i moram da priznam da mi je Pantelica bilo malo zao,jer ga previse pljuju,ali previse.Daleko od toga da mislim da je trenutno dobar ali nije on ni tol'ko los.

Pizon je po meni jedna vezara,koga apsolutno niko ne razume. Vi,ja,igraci, savez ,moj cale, komsija niko!

Ne mogu da verujem da utakmicu odigraju tako babasto,letargicno. Niko se ne otvara,nikom se ne igra,prime neki amaterski gol. Ne znas stvarno koji im je qurac,ali onda te udari u glavu. Pa Pizon jbt,ko drugi?!

Ne mogu da mu oprostim da nije dao Miralemu i Ljaicu sansu. Pa Farani jebote,protiv njih se guraju klinci,da nabiju malo samopouzdanja. Sta on radi, on gura raspalog Ninkovica,guli klupu(priznajem muce ga povrede) ali guli vise klupu od Ljajica devetnaestogodisanjaka u Firenci! Izvodi milosa uvodi Fejsu! Kreatora za zadnjeg veznog. Genijalan potez. Jovanovica drzi 90 minuta,videlo da decko samo sto ne kolabira. Pa taj lik , u zenitu karijere je imao snage za samo 60 minuta,decko se raspadao. Pantelic je konstantno u ofsajdu.

Igra nam je spora i anemicna. Napada nema. Odbrana porozna. Protiv Slovenije cuda da nas spasi,protiv Italije nam ni cuda nece pomoci. Pizone odlazi.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 08 sep 2011, 18:31

Sve je vec receno u predhodnim postovima samo dodao bih to da o jacini nase grupe dovoljno govori to da je nikad slabija Italia protutnjala kroz istu i zahvaljujuci toj cinjenici cemo i mi verovatno ni krivi ni duzni dodji do baraza.

U sportskim dnevnim novinama je navedeno koji timovi bi nam bili potencijalni rivali u barazu(Ceska,Svedska,Irska,Grcka,Turska...)i navedeno je da Srbija nema razloga da ih se plasi jer te reprezentacije nisu mnogo pokazale u kvalifikacijama samo sto je zaboravljeno da se doda i to da ni mi nismo mnogo toga pokazali.

Ako se i nekim cudom plasiramo na prvenstvo ocekujem slican scenario kao i na predhodnim takmicenjima a to je ispadanje u grupi...

A realno gledano imamo kvalitet za vece domete...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.