BEOGRADSKA DECA NAVIJAJU ZA ZVEZDU

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Mislim da nam treba 3 boda u sledeca 2 meca ,amozda i samo jedan bod.Puma je napisao/la:Zna li iko sta je sa Dekijem ?
procitao sam da je povrijedio glavu i da je cak u bolnici zavrsio![]()
I kako sad, s kim jos igrate, koliko vam je bodova potrebno za baraz ??
Valjda je dobro,nije u prvi mah bilo toliko opasno,i pretpostavljao sam da je zbog povrede izasao i odmah prevezen na VMA,nadam se i ja da je dobro.Puma je napisao/la:Zna li iko sta je sa Dekijem ?
procitao sam da je povrijedio glavu i da je cak u bolnici zavrsio![]()
I kako sad, s kim jos igrate, koliko vam je bodova potrebno za baraz ??
Aha Kuzmanovic,Petrovic,Fejsa briljantni um naseg selektora i njegovih nalogodavaca.don_burza je napisao/la:jel se meni cini ili ste igrali sa 3 DMF protiv FO
Ne zelim da se vracam na to stvarno jer nemam volje a ni vremena,ali to psovanje keve Pantelicu to je dno dna pa makar mu bio to i neko ko mu se licno zamerio.sasagmp je napisao/la:Nisam gledao celu utakmicu zbog manjeg sudara koji sam imao,ali ono sto sam gledao je osrednje.Veliki broj propustenih prilika i u nekim trenutcima bezidejno.Veoma slaba poseta!
A sto se tice ovih navijaca u Partizanovim dresovima i zvizdanje Pantelinju....ja od 5 ortaka iz drustva koji su svi cigani,svih 5 ga ne podnose tako da njemu zvizde u cigani![]()
Ne opravdavam ih daleko od toga,ali seti se Djenove ko je zbog koga pravio sranje i u cijoj majici,pa se seti onih cuvenih skandiranja sa Severa "Savo majmune" kad je ugrozavao Dzajin rekord i jos milion malih primera ima i sa jedne i druge strane.Retko kad imamo tu slogu kad je reprezentacija u pitanju.
Gle, da ti objasnim neke stvari, kad ti vec nisu jasne - po tvom sopstvenom priznanju:alan_kardec je napisao/la:Ako smo nekad imali razloga da kritikujemo Pižona i igrače (a bilo je takvih prilika puno), gledajući prije svega rezultate i igru u ove dvije zadnje utakmice, sad im ne možemo ništa zamjeriti ili možemo ali malo toga. Stvarno ne znam zašto su se ljudi navrzli na Pižona i njegovu formaciju, postavke igre itd.
Uvek postoje razlozi za kritiku, jer mi nismo Spanija, a nasi protivnici nisu bili velesile, vec F.O. i S.I. - reprezentacije protiv kojih smo pukim spletom okolnosti uzeli 12 bodova u 4 tekme.Ok, opet kažem bilo je razloga za kritiku nakon talina, nakon turneje po aziji, nakon utakmice u Moskvi, ali nakon ove dvije zadnje tekme, mislim da razloga za neku posebnu kritiku nema. Ja formaciju i igru mogu kritikovati kad repka odigra loše što u ove dvije tekme evidentno nije bio slučaj.
Upravo se o tome radi. Antic je razvaljenu grupu ljudi povezao i napravio tim. Od tog tima su gubile Nemacka, Koreja, Alzir - ekipe koje su igrale SP, i to tako da mu nisu dali niti jedan gol. Pizon je od Estonaca doziveo blamazu, a u mecevima sa Korejcima i Rusima je njegova ekipa izgledala amaterski. To sto su tebi dve pobede protiv nedoraslih protivnika dovoljne da ti zamazu oci, ne mora da znaci da su i drugima dovoljne, niti da je Pizon veci trener sada, nego sto je to bio pre 14 dana.Prvo Belfast je vruć teren i za mnogo jače repke nego što je Srbija. Stvarno ne mogu da se sjetim da ih je neko u Belfastu dobio unazad par godina, osim Srbije u onoj prijateljskoj utakmici pred svjetsko prvenstvo, a oni su bili u stanju pobjediti Špance ili Šveđane, doduše to je bilo prije dvije-tri godine, ali to govori koliko su jaki kući. Ni Talijani a ni Slovenci se nisu gore naigrali fudbala, talijani su se čak štaviše dobro i provukli. Srbija je gore odigrala kvalitetan meč, baš onako kako se od njih i očekuje, sa dominacijom na sredini terena iz koje se izrodilo mnogo dobrih šansi, pa sam podatak da je golman s. irske bio najbolji igrač svoje repke dovoljno govori.
Protiv Farana opet jedna sasvim solidna partija, tri gola plus dva šuta koji su završili na okviru gola i još nekoliko dobrih prilika, meni sasvim dovoljno. To što je Srbija igrala sa dva zadnja vezna niti me iznenađuje niti mi je tu bilo šta čudno. Otkako je Pižon selektor, Srbija igra tako, sa dvojicom pozadi, a igrala je i kad je selektor bio Antić. Na kraju krajeva ta formacija je bila i u belfastu gdje je igra bila sasvim dobra i ne vidim razlog zašto bi se sad eksperimentisalo iz čista mira kad nije vrijeme za to, trebala su nam ta tri boda, osvojena su i to je to.
Pa mozemo mi te Farane da dozivljavamo kako god hocemo, ali je cinjenica da je to grupa amatera, a ne sastav sa kojim "nikada nije lako".Sa druge strane ni farani nisu nimalo naivni da bi srbija srljala i tražila neko umiranje u ljepoti, u petak su izgubili od italije 0:1 ali su pružili dobru igru dva puta su pogodili okvir gola i imali su još par šansi za gol.
Pizon nije Golub, nego Vrabac. ZastoOno što ja mogu zamjeriti Pižonu je da u ove dvije utakmice nije dao šansu Mikiju Sulejmaniju koji igra u životnj formi za Ajax.
I onda cemo po ko zna koji put da nayebemo ili u barazu ili na prvenstvu. I onda ce se ispostaviti da Pizon nije valjao, a da je sve ostalo extra u nasem fudbalu, pa ce Tole&co. da nam oktroisu nekog novog Pi(zh)ona. A pitanje je kada cemo opet imati ovakvu grupu igraca, koju nazalost ignoranti unistavaju, a ljudima poput tebe se valja crtati sta to konkretno ne stima.Ukratko, zadovoljan sam prikazanim u ove dvije utakmice, Srbija sad ima potpunu kontrolu nad situacijom, ako estonci ne pobijede u belfastu srbiji je dosta i bod na marakani sa italijom koja je sve što je trebala završila sinoć.
Porasti malo. Videces da nasi problemi ne leze toliko duboko da ih samo clanovi MENSE mogu skapirati.alan_kardec je napisao/la: Prvo, nema potrebe ni za kakvim crtanjem, ako mi se razmišljanje o nekim stvarima razlikuje od tvog ne znači automatski da sam ja idiot a ti član MENSA-e.
Mi nismo Spanija, pa zato i treba da gledamo kriticki (ne kritizerski) na nase rezultate. To je smisao mojih reci.Druga stvar, nismo Španija, ali kritukuješ ko da jesmo. Nedorasli protivnici? Dok je razmišljanja o protivnicima Srbije kao nedoraslim, amaterima, ribarima, skijašima... biće i azerbejdžana, kazahstana, estonije... Svi su nama nedorasli, mi smo svjetski prvaci u prevelikim očekivanjima.
SI smo dobili dvaput na ludilo u Beogradu i na njihovu gresku u Belfastu. Da ih nismo mozda izdominirali, po tvom uvazenom misljenjuPukim spletom okolnosti osvojili čitavih 12 bodova???![]()
Dal ti stvarno vjeruješ u to ili me zezaš, mislim stvarno mi nije jasno
![]()
Kacar je nas najuniverzalniji igrac. A takvi igraci su jako cenjeni u svetu (pogledaj pod Di Livio, Zanetti, Zambrotta...). Problem je sto selektor mutavi "ne ume da odredi gde to Kacar igra". Za divno cudo, Mirica, Damjanovica, Trivunovica i ostale poluigrace iz JSLa redovno prati i zna gde to oni igraju.Kačar već neko vrijeme statira u hsv-u, u očajnoj je formi tako da nam trenutno nije potreban. Što se ostalih nabrojanih tiče, slažem se, treba im dati šansu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.