ElLoco7 je napisao/la:uzet sad Cirigliana i napokon nekog beka kojeg traze citav mercato..
Tesko ce to ici. Njega traze najveci klubovi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ElLoco7 je napisao/la:uzet sad Cirigliana i napokon nekog beka kojeg traze citav mercato..
Daj mi link molim te ako gledas ja gledao sve do druge minute sudijske nadoknade i izbaci me nevidjoh golMaGiCa je napisao/la:Vise nam treba levi bek, nego El Kaddouri, ali ajde...![]()
Taman sam pomislio da se nastavlja copy/paste utakmica na Barberi, kad je vec 3-4 godine Palermo u "kanalu" i onda se nekako izvuku u prvom, a kazne nas u drugom.![]()
Ali, 1 je cirokana italijanskog fudbala. Sto bi drugari, kojima je "smece" vazda u glavi, rekli: "precijenjen igrac"![]()
![]()
HvalaMaGiCa je napisao/la:http://www.lshunter.tv/index.html?optio ... view=lsh&e
I da mu daju 10 miliona malo je za takvu igracinu s obzirom da razni klocevi danas uzimaju strasno velike novce......MaGiCa je napisao/la:Cavani ostaje, po svemu sudeci, u Napoliju. Primace 4 milje po sezoni i bice najplaceniji igrac ovog kluba ikada, samim time. Ipak je ADL "pristao na ucene" Cavanijevih agenata.
Vidal je napisao/la:60 mil je klauzula.
Znam da je takoMaGiCa je napisao/la:I ja Antonio navijam da Gladbach ili Stoccarda uvek budu na mestima koja vode u LS. Sa njima je izvesno da kad prodaju SPEK, kupuju GNOJ i da se to u narednom stoljecu nece promeniti.
Kakav bot se javlja na ovu temu, takav je i klub za koji on navija.Andrej je napisao/la:kakav klub takav teren..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.