Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

jeremija

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:30

izzo je napisao/la:
jeremija je napisao/la:
izzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu :o :shock:

Jeremija samo govori činjenice,a ti to prihvati ili nemoj.
Ti se nafurao da si Tesla, pa sad nama otkrio struju...ko da mi to svi ne znamo, pa nas sad ti prosvjetli :lol: :lol:
Govorim i ja cinjenice: boli nekog ki.ta što srbi i hrvati ne vole državu kojoj žive - njihov problem.

Ovo izjaviš i onda kontaš što su Srbi i Hrvati takvi..što ne vole Bosnu? :roll: Malo se saberi...skontaj šta znači riječ KOMPROMIS..a šta APSOLUTIZAM....Možda onda i povežeš neke stvari.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 12:32

e moj stole,bas bi se jeremija i ostali prijedorcani nasikirali i za moj borac,a pogotovo za reprezentaciju! :D
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 mar 2011, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 12:32

Dusmani su to misle samo na nasu repku i jedva cekaju da nas suspenduju

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:33

Dule 078 je napisao/la:bas bi se jeremija i ostali prijedorcani nasikirali i za moj borac,a pogotovo za reprezentaciju! :D
hahha...osjedio bih od sikiracije :lol:

PFC

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 12:33

Cuj Jeremije prica o kompromisima :lol: :lol: pravi politicar, nema šta :lol:

Evo da ti Dubioza objasni neke stvari o tim "kompromisima" pa malo poveži i razmisli ;)

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 24 mar 2011, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 mar 2011, 12:34

jeremija je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:bas bi se jeremija i ostali prijedorcani nasikirali i za moj borac,a pogotovo za reprezentaciju! :D
ajd da ti nije žao borca to mi je i jasno,ali zmajevi???
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:35

VAM je napisao/la:
jeremija je napisao/la:
ajd da ti nije žao borca to mi je i jasno,ali zmajevi???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

PFC

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 mar 2011, 12:38

Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 12:39

ajd da ti nije žao borca to mi je i jasno,ali zmajevi???[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)[/quote]
:?:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 12:40

Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
Takvi uživaju u svom nacionalnom toru, kao svinje u blatu....i još se nisu umorili od toga, evo vec više od 15 godina od Daytona.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 12:42

promasili smo temu skroz....

sad pogledah ovu anketu na vrhu stranice i moram priznati da sam ponosan sto vec cak 15% ispitanika smatra da ce Borac biti prvak!
znaci,nismo bez sansi,nema predaje,vrebacemo svoju sansu iz prikrajka iza ovih favorizovanih timova :D :D
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 mar 2011, 12:44, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:42

Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!

Znaš kako ja ti samo kažem da Hrvate i Srbe ne interesuje mnogo reprezentacija i da le će ona biti suspendovana...Ja ne kažem ništa što je Nerealno...ništa JA ne izmišljam..Ja samo prenosim neke stvari..To je tako,,,ko može prihvatiti nek prihvati,ko ne..šta ću mu ja.nek živi u zabludi.

PFC

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 12:44

A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 mar 2011, 12:44

jeremija je napisao/la:
Znaš kako ja ti samo kažem da Hrvate i Srbe ne interesuje mnogo reprezentacija i da le će ona biti suspendovana...Ja ne kažem ništa što je Nerealno...ništa JA ne izmišljam..Ja samo prenosim neke stvari..To je tako,,,ko može prihvatiti nek prihvati,ko ne..šta ću mu ja.nek živi u zabludi.
Tacno si ti to rekao ali nisi okrenuo drugu stranu knjige. A ona kaze AKO suspenduju Savez, suspendovat ce reprezentaciju A I KLUBOVE. Znaci nema razdvajanja reprezentacije i klubova. Interesuje li to Srbe i Hrvate ili im je svejedno hoce li Borac i Široki izaci u Evropu?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:45

scudetto je napisao/la:A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo

Pa onaj ko je normalan,ko ima mozak,ko zna da rasuđuje,da misli,ko ima intelekt.On zna i konta šta mi je smiješno.E sad tebi ako nije jasno..odmah si se stavio u onu drugu grupu ljudi. :roll:

PFC

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 24 mar 2011, 12:46

jeremija je napisao/la:

Meni je svejedno hoces li ti pratiti repku ili neces tvoj izbor. Ali ono dosta vaznije jeste da neki "vaši" pri vrhu bi uništili reprezentaciju samo da bi unistili ugled, vec uzdrmane DRZAVE. Dusmane sasijeci u korijenima.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 12:48

jeremija je napisao/la:
scudetto je napisao/la:A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo

Pa onaj ko je normalan,ko ima mozak,ko zna da rasuđuje,da misli,ko ima intelekt.On zna i konta šta mi je smiješno.E sad tebi ako nije jasno..odmah si se stavio u onu drugu grupu ljudi. :roll:
Znam ja vrlo dobro na sta ti mislis ali hajde reci da te boli qurac za nasu (tvoju) drzavu i reprezentaciju,a ne pravis se picka i tu neke smajlije stavljas

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 mar 2011, 12:50

VAM je napisao/la:ili da ti figurativno pojasnim
sikiramo se za zmajeve kao robijaš za državu
Inace mi robijasi volimo svoju drzavu :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 12:52

Ma koga ustvari boli qurac šta oni vole ili ne vole, šta bi htjeli ili šta ne bi, šta misle ili šta smatraju...totalno irelevantna stvar...mogu samo ovako po forumima piskarati nekakve koještarije i praviti cirkus od sebe.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:53

Stole iz Bora je napisao/la:
jeremija je napisao/la:
Tacno si ti to rekao ali nisi okrenuo drugu stranu knjige. A ona kaze AKO suspenduju Savez, suspendovat ce reprezentaciju A I KLUBOVE. Znaci nema razdvajanja reprezentacije i klubova. Interesuje li to Srbe i Hrvate ili im je svejedno hoce li Borac i Široki izaci u Evropu?

Klubovi iz RS su skoro 10 godina igrali ligu koja nije davala progodnost u Evrokupove(Liga RS)...kasnije su stvorili zajedničku ligu i zajednučki savez(FSBIH),ali pod nekim uslovima.E sad neko hoće da mnjenja te uslove,i ja sam siguran da klubovi iz RS neće pristati na to.Svakako da bi meni ili nekom drugom Srbinu bilo krivo ako Borac ne bude igrao evropu,ali ako to Igranje iziskuje još neke ustupke i odricanje u korist FSBiH ,onda mi nije krivo.Ja opet ponavljam,meni i mojim sunarodnicima odgovara ovakav FSBiH nema potrebe da se mjenja.

PFC

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.