Ali nicija nije do zore.

Koji si ti kralj....JoseMourinho je napisao/la:I krenuo ja testirat od play00 nadalje prsti me zabolise hahaha i udje napokon, nova šifra je play55
et gledajte
Bayern ima najvecu gledanost,tako da je logicno da njih prenose.Papastathopoulos je napisao/la:Eurosport nije otkupio prava na Bundesligu nego na Bayern
Da, glavni covjek za smanjenjePadovan je napisao/la:Nije loša ova emisija na FACE TV jeste da može i bolje, ali mnogo informacija o fudbalu iz regiona,još da uvede neke goste, da i Marjan pogura ovo za smanjenje lige
Bas svaki put ? Sumnjam da neutralnim posmatracima Bundeslige prija da, kad god upale ES2, vide Bayernove igrace na terenu...barem meni su se ogadili vise..samo_lijevo je napisao/la:Bayern ima najvecu gledanost,tako da je logicno da njih prenose.Papastathopoulos je napisao/la:Eurosport nije otkupio prava na Bundesligu nego na Bayern
pogledaj na dijelu foruma za Bundesligu koliko ima navijaca Bayerna. ES na osnovu gledanost iz prethodne sezone odredjuje raspored.Posto se zna da je Bayern tu neprikosnoven onda i ne cudi da oni idu svaki put direktno.Papastathopoulos je napisao/la:Bas svaki put ? Sumnjam da neutralnim posmatracima Bundeslige prija da, kad god upale ES2, vide Bayernove igrace na terenu...barem meni su se ogadili vise..samo_lijevo je napisao/la:Bayern ima najvecu gledanost,tako da je logicno da njih prenose.Papastathopoulos je napisao/la:Eurosport nije otkupio prava na Bundesligu nego na Bayern
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Barcod je napisao/la:Ako tome dodas da i onaj jedan od dvojice komentatora navijac Bayerna sve ti se reklo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo nek bude da to trenutno nije problem jer nije proslo ni pola sezone, ali znas kad ce to biti problem ? Kada u zadnjem kolu, u istom terminu, bude utakmica izmedju recimo Schalkea i Leverkusena i borba za LP, a ovamo Bayern, koji je 6-7 kola prije kraja obezbjedio titulu, igra kuci sa Augsburgom...sta mislis koja utakmica ce raju zanimati, a koja ce se prenositi ? Mada je glupo o tome i raspravljati, nek prenose koga hoce, yebe mi se vala...samo_lijevo je napisao/la:pogledaj na dijelu foruma za Bundesligu koliko ima navijaca Bayerna. ES na osnovu gledanost iz prethodne sezone odredjuje raspored.Posto se zna da je Bayern tu neprikosnoven onda i ne cudi da oni idu svaki put direktno.Papastathopoulos je napisao/la:Bas svaki put ? Sumnjam da neutralnim posmatracima Bundeslige prija da, kad god upale ES2, vide Bayernove igrace na terenu...barem meni su se ogadili vise..samo_lijevo je napisao/la: Bayern ima najvecu gledanost,tako da je logicno da njih prenose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.