Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 mar 2011, 21:04

Scof1eld je napisao/la:
asylum je napisao/la:Uh yhebote ja se sa 7 godina igrao klikerima i spustao se sa trokolicom, igrao fudbala i sve vrijeme bio vani.
Danas se fakat sve izopacilo :cry:
jesil' vidio kako se svijet preokrene u dvije godine.. :? :? :? ;)
Brate ja se ovdje samo tebi pravo ismija. :lol:
You'll never walk alone.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 mar 2011, 21:18

Donnie Darko je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?

I kad je uzvrat u Budimpestu?
:lol:
Majke mi taj lik je prolupo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 mar 2011, 21:44

BIHfan je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?

I kad je uzvrat u Budimpestu?
:lol:
Mati mila.
Oplakah

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 mar 2011, 22:33

Amine mi D1n0 je bog otac ovog foruma, treba mu dati titulu admina, moderatora i svih ostalih pozicija
nema potpisa

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 mar 2011, 01:27

Kobe Bryant je napisao/la:tesko je odrediti kriterije , pa se onda ide onome kome je medija privrzena :

MJ slovi od vecine za najboljeg , ali zbog cega : da je osvojio navise titula = NIJE nemoze prismrditi B Russelu , da je bio najdominatniji = NIJE W Chembrlen je izdominirao , cak u njegovoj eri nije jer Olajuwon je bio tito . Da je bio naveca konstanta i da je dao navise poena = NIJE to je bio Jabbar , da je uveo besta novo u kosarku = NIJE Elgin Baylor , Jerry West , Dr. J. , Magic , Bird su puno vise uticali na modernu koarku. Da je bio najsvestrani = NIJE to je bio O Robertson, da je bio najbolji odbranbeni igrac = NIJE cak ni u svojoj ekipi Pipen je bio bolji od njega ... itd.

Jest da je bio igrac sa radnim navikama koje ce se rjetko ponoviti , bio sigurno u top 10 svih vremena , all round igrac , miran , bez tetovaza , znao zakucat , imao post igru i skok sut.... , ali i zasticen kod sudija kao sinionim i zastitno lice NBA , da je bio igrac sa najvecim talentom NIJE ali da je mediski najvise eksponiran ikada JESTE ;)

mojih 12 (ne najboljih igraca nego da od njih sastavim ekipu)
da govorimo o top 10 igracima moralo bi biti makar 5 centara (Russel, Chembrlen , Jabbar , Olajuwon , ONeal)

PG : Magic - I Tomas
SG : Kobe - R.Miller
SF: E.Baylor - Bird
PF: Duncan - Garnett
C: Olajuwon - Jabbar
6: J West - O.Robertson

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 mar 2011, 01:35

nakon tog posta mislim da je doslo vrijeme da se otvori tema o najretardiranijim postovima na forumu.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 23 mar 2011, 10:50

90% ljudi se nece sloziti sa njim ali ima svoje misljenje. Iskreno, ovaj post mi nije smijesan.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 mar 2011, 13:01

ovaj post je zalostan,nema tu 99% i oni koji ga mrze kazu da je najbolji odkad pratim nba vec 18g niko nije rekao ili napisao nesta slicno,pogledaj jos jednom cuj zastitno lice nije imao tetovaza pa ga zbog tog ljudi gotivili,a sto rece jedan da ne znam ko je pomislio bi po postu da je neki klosar koji je zalutao u kosarku

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 mar 2011, 13:16

Tema je Najbolji u NBA svih vremena i evo sad postovi od Kobea o Jordanu i OSTALIM

-MJ slovi od vecine za najboljeg , ali zbog cega : da je osvojio navise titula = NIJE nemoze prismrditi B Russelu , da je bio najdominatniji = NIJE W Chembrlen je izdominirao , cak u njegovoj eri nije jer Olajuwon je bio tito . Da je bio naveca konstanta i da je dao navise poena = NIJE to je bio Jabbar , da je uveo besta novo u kosarku = NIJE Elgin Baylor , Jerry West , Dr. J. , Magic , Bird su puno vise uticali na modernu koarku. Da je bio najsvestrani = NIJE to je bio O Robertson, da je bio najbolji odbranbeni igrac = NIJE cak ni u svojoj ekipi Pipen je bio bolji od njega ... itd.

Jest da je bio igrac sa radnim navikama koje ce se rjetko ponoviti , bio sigurno u top 10 svih vremena , all round igrac , miran , bez tetovaza , znao zakucat , imao post igru i skok sut.... , ali i zasticen kod sudija kao sinionim i zastitno lice NBA , da je bio igrac sa najvecim talentom NIJE ali da je mediski najvise eksponiran ikada JESTE ;)

-sad ne analiziram, oni stari derbiji Bosna-Siroki su za NCAA koasrku (ovu generaciju) izmislili svjet :roll:
NBA liga - regularna sezona je isto smece u odnosu na euroligu (mislim da bi vecina pogledala prije Barca-Pao pored recimo Minesota - Washington), osim utakmica najboljih 8 ekipa kad igraju medjusobno , ili recimo Boston-Lakers ili medjusobna rivalstva izmedju igraca...
NBA playoff je opet vrh kosarke , zbog kojeg vrjedi nespavati 2 mjeseca ;)

-ja ga namjerno nisam stavio u svojih 12 , da malo produbljim raspravu , sad sto finale 98 bilo mediski najvise napumpano , pa vecina stavlja i Melone-a i Stoctona u najbolje igrace , a po kom osnovu su oni to zasluzili , jel zbog toga sto su igrali u istom timu 20 godina pa usavrsili pick and roll (osnovu kosarke) pa prvi nabio statistiku poena a drugi asistencija , meni Stockton cak nije ni najbolji bjeli play recimo Nash mi je ispred nejga i hele nejse

-Zbog toga i Kobe ulazi u kombinaciju top5 jel zaboga 1 Jordan je mjera , posto je pozicija SG najteza za igrat po defaultu , Kobe je nesta najbolje po titulama , talentu i all-round igri poslije Jordana pa autmatski su ga svi strucnjaci stavili u top 10 ili velika vecina kao vec 6 najboljeg igraca u historiji NBA.

-kompletnost igraca = to priznajem nema govora
clutching: jest bio je cluch , ali ne izbliza kao Mr. Cluch = Jerry West - the logo ili recimo L.Bird
leadership ability: hajde i to da kezem da jedan od najboljih ali vise je bilo hajde vi se svi sklonite da ja zavrsim pa ako me udvoje dodat cu Kukucu , Kerr-u, ... da osutaju tricu
statistike: jest jedan od najboljih ali nije najbolji , Jabbar , Oskar R. ....
titule: to sam govorio nije ni blizu Bill Russelu
dominantnost u ligi: e to nema govora centri su dominantni ONeal, Chamrelen , Russel , Jabbar, Olajuwon....
a drugo imao je srecu da Bird rano penzionisao radi povrede, jer ga je sve do 1991 izdominrao Boston uvjek kad je bio u punos snazi , dok nista nije mogao ni Pistonsima, a pobjedio je 1991 Magica dok je ovaj bio pod HIV-om , nije se sasatjo u playoff-u sa Olajuwonom , ONeal ga je 1995 pobjedio , znaci samo dominacija nad Hornachekom(Malone-Stocton) , Barklyem, Payton-Kemp i R.Millerom mada su to bile dobre serije sa Indianom:
Zakljucak nije izdominirao nikad: Zdravog Magica sa lakersima, Boston sa Birdom, Detroit sa I Thomasom i Orlando sa ONealom , znaci NIJE POTPUNA DOMINACIJA (dominantnost nad direktnim rivalima)

Sto se tice dominacije nad Bryantom, nemoze se porediti , izdominirao je klinca od 18 god koji sjedi na klupi i na all-starr-u 96 , dok je Kobe starca Jordana kad je igrao u Wash. tako da nisu igrali 1 na 1 , ali opet mislim da je Jordan bolji igrac od Kobe-a , dok je Kobe imao bolji sut sa poludistance i trice , jedini igrac koji imao bolje radne navike od Bryant-a ;)

eto vidite sad koliko djece koja nikad nisu gledala nekog mogu izmislit,Jordan mu nije ni medju 12 a Kobe jest,a ipak misliu da je Jordan bolji od Kobea svasta,ili neznanje o povlacenju Jordana ili nikad nije dobio rivale itd a tad je Dream Team igrao najbolja generacija ikad i tukli ga ko vola a bio zasticen.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 mar 2011, 14:47

asylum je napisao/la:90% ljudi se nece sloziti sa njim ali ima svoje misljenje. Iskreno, ovaj post mi nije smijesan.

Donekle je upravu ali fazon je da je on u svemu bio pri vrhu i na vrhu :) zato je najbolji vih vremena
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 mar 2011, 22:13

rumun je napisao/la:Bosanci opet ćemo vas pobjedit,ma razbit ne pobjedit!
otvori usta da ti bacim žvakicu
darko :lol: :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 mar 2011, 12:55

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
rumun je napisao/la:Bosanci jeste li spremni,mi dolazimo?
Koliko vas dolazi :lol: :lol:
Kompletna cerga.
:mrgreen: :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 mar 2011, 20:09

harishp je napisao/la:Ferguson izgleda ko' Tuta-nkamon.Ali mu viski poboljsava krvnu sliku.
:mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 24 mar 2011, 20:20

asylum je napisao/la:90% ljudi se nece sloziti sa njim ali ima svoje misljenje. Iskreno, ovaj post mi nije smijesan.

ni meni nije smiješan,iako nisam čuo za osobu koja bi sastavila 12 najboljih bez jordana,ali jbg,čovjek ima svoje mišljenje

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 mar 2011, 23:34

bparena je napisao/la:
bparena je napisao/la:Porillo novi clan fanova blaugrane ....
Doduse dok ne zasluzi - nosace nam zastavu i cistit kopacke ... :D
Portillo odakle ti tako velicanstvena zastava :mrgreen:
Čovjek sam sebe citira jbg nema tema najžalosniji postovi :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 24 mar 2011, 23:37

bparena je napisao/la:
slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 mar 2011, 23:44

LBJ MVP je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Čovjek sam sebe citira jbg nema tema najžalosniji postovi :roll:
Steta sto je kod mene na ignore :lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 mar 2011, 00:22

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

ni meni nije smiješan,iako nisam čuo za osobu koja bi sastavila 12 najboljih bez jordana,ali jbg,čovjek ima svoje mišljenje
ima jedna stara koju je moj rahmetli dedo govorio "Mislit i **** jest nije jedno te isto" !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 mar 2011, 16:00

Postao/la jasko_juve dana 25 mar 2011, 11:15

ako ovo nije "patka" ovo ce bit strahota dobro,jer bi Chivu Dzeku u dzep stavio,siguran sam..
slika
FORZA MARŠAL !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 mar 2011, 17:35

Na temi "Asmir Avdukić" koji je po prvi put pozvan za reprezentaciju jedan lik napisa ovo i osta živ slika
PostPostao/la Nije Bitno dana 25 mar 2011, 16:05

Mislim da ovaj golman zasluzuje svoju temu poslije sjajnih sezona a narocito ove sad u kojoj nisam bas siguran primio manje od 10 golova po cemu je sigurno najbolji golman u Ligi a i mislim daje cak trenutno u boljoj formi i od Hasagica i Begovica ;)

Haj Hasagića mozda i nekako al BEGOVIĆA koji igra u Engleskoj ligi a ovaj u BH Premijer Ligi mislim stvarno ... :roll:

slika slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, JuricaSpindl i 3 gosta.