Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la bhsport » 08 sep 2025, 18:00

Beduin je napisao/la:
08 sep 2025, 16:35
invincible1921 je napisao/la:
08 sep 2025, 11:55
bhsport je napisao/la:
07 sep 2025, 23:48

Jos malo i bit ces zagovornik poziva Esmira prije Naila😂

Preletač forumski
Lik je prije sedmicu napisao ovo:
To sto bih ja pozvao Bajraktarevica a selektor nije, ne smatram mu za smrtni grijeh jer momak 7,8 mjeseci nije imao nikakav učinak, uz to nije zadovoljio stručni štab tokom LN - ja ne zanemarujem ovu činjenicu. Ja ne gledam finte i poteze kroz noge, za mene je on jedan od glavnih krivaca za poraz protiv Mađarske na domaćem terenu uz selektora koji ga je u toj ponajbitnijoj utakmici LN stavio uopće u prvih 11.

Dok je prekjucer napisao ovo:

Bolesnici.
Esmir u utorak za pobjedu kad udje s klupe, ako Bog da.

:rol: :rol: kaze meni nauci citati
Mene sad iskreno zanima sta je ovdje smijesno i toliko "smrtni grijeh"?
Bez da budem neciji advokat i vodim tudje rasprave, ali ja sam to ovako shvatio "pozvao bih ga ja svakako, ali razumijem i selektora zasto ga nije pozvao u datom trenutku jer nije igrao za klub, nije pruzio neke partije u LN da bi zaduzio reprezentaciju pozivom. Ali sad je poceo igrati, uhvatio dobru formu i ocekujem da udje i dadne na svjezinu i forku gol za pobijedu".

Barem sam ja to tako shvatio. Dok kod vas pojedinaca je sve jednosmjerno, ako nekoga hvalis onda ga hvalis po svaku cijenu, ako ga kudis onda ga kudis i osporavas do Sudnjeg dana pa makar kasnije on i igrao dobro. Jer eto misljenje se ne smije mijenjati, valjda je to nesto lose po vasem rezonu.
Inace je neko u LN pruzao dobre partije pa to kao neki argument i nesto releventno. Misljenje nije problem ali analno planinarstvo Barbarezovog čmara jeste. Evo idol vam je rekao da vraca Dedica na beka i to sada valja gurati. Gurate i opravdate svaku njegovu nebulozu pri tome pišajuci na igrace koje imamo samo zato sto ih njegov ego ne podnosi a ego mu je mašala.
Jos nesto, ovo sto sam naveo se odnosi takodjer na pojedince tebe, Hurema vi pokazujete naznake navijanja i zeljenja dobrog reprezentaciji za razliku od navijača Sergeja - hercegovačkog mazluma Balorde.
Esmir nema sta da trazi protiv Austrije, on je svoje odradio protiv San Marina. Ovdje nam trebaju jači igrači, bit ce puno duela i čvrstine i tu treba Memic. Esmir i ako udje bit ce neka epizodna uloga ali ipak je upao kao 25 igrac sa spiska, za očekivati je da 17,18 Nail Omerovic rijesi utakmicu jer je on ipak argumentovano dokazao u ligi nacija da zasluzuje poziv tako sto je nakon minut napravio penal.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 sep 2025, 18:09

Bhsport, invincible1921 :salut: :salut: :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 sep 2025, 18:47

bhsport je napisao/la:
08 sep 2025, 18:00
Beduin je napisao/la:
08 sep 2025, 16:35
08 sep 2025, 11:55

Lik je prije sedmicu napisao ovo:
To sto bih ja pozvao Bajraktarevica a selektor nije, ne smatram mu za smrtni grijeh jer momak 7,8 mjeseci nije imao nikakav učinak, uz to nije zadovoljio stručni štab tokom LN - ja ne zanemarujem ovu činjenicu. Ja ne gledam finte i poteze kroz noge, za mene je on jedan od glavnih krivaca za poraz protiv Mađarske na domaćem terenu uz selektora koji ga je u toj ponajbitnijoj utakmici LN stavio uopće u prvih 11.

Dok je prekjucer napisao ovo:

Bolesnici.
Esmir u utorak za pobjedu kad udje s klupe, ako Bog da.

:rol: :rol: kaze meni nauci citati
Mene sad iskreno zanima sta je ovdje smijesno i toliko "smrtni grijeh"?
Bez da budem neciji advokat i vodim tudje rasprave, ali ja sam to ovako shvatio "pozvao bih ga ja svakako, ali razumijem i selektora zasto ga nije pozvao u datom trenutku jer nije igrao za klub, nije pruzio neke partije u LN da bi zaduzio reprezentaciju pozivom. Ali sad je poceo igrati, uhvatio dobru formu i ocekujem da udje i dadne na svjezinu i forku gol za pobijedu".

Barem sam ja to tako shvatio. Dok kod vas pojedinaca je sve jednosmjerno, ako nekoga hvalis onda ga hvalis po svaku cijenu, ako ga kudis onda ga kudis i osporavas do Sudnjeg dana pa makar kasnije on i igrao dobro. Jer eto misljenje se ne smije mijenjati, valjda je to nesto lose po vasem rezonu.
Inace je neko u LN pruzao dobre partije pa to kao neki argument i nesto releventno. Misljenje nije problem ali analno planinarstvo Barbarezovog čmara jeste. Evo idol vam je rekao da vraca Dedica na beka i to sada valja gurati. Gurate i opravdate svaku njegovu nebulozu pri tome pišajuci na igrace koje imamo samo zato sto ih njegov ego ne podnosi a ego mu je mašala.
Jos nesto, ovo sto sam naveo se odnosi takodjer na pojedince tebe, Hurema vi pokazujete naznake navijanja i zeljenja dobrog reprezentaciji za razliku od navijača Sergeja - hercegovačkog mazluma Balorde.
Esmir nema sta da trazi protiv Austrije, on je svoje odradio protiv San Marina. Ovdje nam trebaju jači igrači, bit ce puno duela i čvrstine i tu treba Memic. Esmir i ako udje bit ce neka epizodna uloga ali ipak je upao kao 25 igrac sa spiska, za očekivati je da 17,18 Nail Omerovic rijesi utakmicu jer je on ipak argumentovano dokazao u ligi nacija da zasluzuje poziv tako sto je nakon minut napravio penal.
Opet ponavljam, sve inekako ali od "mlad je treba mu vremena, bolji su Nail, Djakovac i kompanija"..do "Ocekujem da rijesi austrijance dok prvopozivci sjede na tribibama"...u samo 5 dana :rol: ko da mu je bgm treca noga narasla jer je dao dva gola
=\_1921_/=

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 sep 2025, 19:27

Ma sve jasno, djaba se peru. Ovaj mu brojao driblinge i pisao po njemu prosle sedmice sada očekuje da riješi utakmicu.
Niko nije lud.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 sep 2025, 19:56

Nemam namjeru da se raspravljam s likovima koji izvrcu rijeci, lažu, izmišljaju…

I još jedanput, ne očekujem da udje protiv Austrije i riješi utakmicu, ali bih volio zbog takvih pojedinaca, da mogu nekoliko dana kenjati po temi (između ostalog) - da se malo kulturnije izrazim. Niti sam negdje rekao da su bolji Omerovic, Mujakic, Đakovac i kompanija.
Dakle, klasični lažovi i likovi koji ne mogu skontati najprostije rečenice.

Sve je tako jasno u slučaju Bajraktarevica, to sto vi dramite je vas problem. Hurem nikada ne pljuje po igračima, vi pljujete na sve sto stignete.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 sep 2025, 20:52

Ma jok ba, ti ustvari ni ne pises ovdje mi umisljamo :rol:
=\_1921_/=

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 sep 2025, 20:58

08 sep 2025, 20:52
Ma jok ba, ti ustvari ni ne pises ovdje mi umisljamo :rol:
:tokralju: :tokralju:
Nevjerovatno
:tokralju: :tokralju:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 sep 2025, 23:00

Dok mu je god konkurencija Nail Omerovic, Kulasin i slicni, ovaj momak treba imati siguran poziv makar igrao za Jong PSV.
Barbarez i Safet Susic zovu igrače naknadno i onds ih guraju ispred ovih sto su dobili poziv odmah. Nema logike ali hajde.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 sep 2025, 00:11

jasmin10 je napisao/la:
08 sep 2025, 23:00
Dok mu je god konkurencija Nail Omerovic, Kulasin i slicni, ovaj momak treba imati siguran poziv makar igrao za Jong PSV.
Barbarez i Safet Susic zovu igrače naknadno i onds ih guraju ispred ovih sto su dobili poziv odmah. Nema logike ali hajde.
Nije li i Petev tako radio?
Nikome nece biti jasan taj rekon selektora, ali sad pojedinci to provlace kao manu Barbarezu, a i prethodnici to isto rade.
A Barbarez daleko vecih mana ima pored tog naknadnog pozivanja i guranja u prvih 11. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2025, 12:39

jasmin10 je napisao/la:
Bukvalno pisem to ima dva mjeseca..pogotovo jer Esmir ima ono sto skoro niko u rosteru nema...da moze sam nesto napraviti. Protiv SM kad je usao odma smo zivnuli prema naprijed...

Naravno da nema logike, to samo pokazuje kolko je barbarez bezobrazan, sujetan i koliko mu trpaju menadzerske PREKOBROJNE IGRACE poput Kulenovica, Djakovica i slicnih dok oni KOJI STVARNO trebaju ostaju bez poziva

Da Esmir nije zabio dva gola ovaj ga ne bi zovno radi igraca koji ce provest utakmice na tribinima...kad je zabio sad odjednom mu je Esmir medju glavnim uzdanicama...nema tu nikakve logike vec samo bezobrazluk i pritisak javnosti koji ga je natjerao da Esmira pozove

Da je proslo pola godine od prvobitnog spiska pa hajd ok, ali sta je to Esmir postao bolji igrac u roku od sedmicu kad je osto bez poziva i kad je isti dobio?
=\_1921_/=

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 sep 2025, 13:14

09 sep 2025, 12:39
jasmin10 je napisao/la:
Bukvalno pisem to ima dva mjeseca..pogotovo jer Esmir ima ono sto skoro niko u rosteru nema...da moze sam nesto napraviti. Protiv SM kad je usao odma smo zivnuli prema naprijed...

Naravno da nema logike, to samo pokazuje kolko je barbarez bezobrazan, sujetan i koliko mu trpaju menadzerske PREKOBROJNE IGRACE poput Kulenovica, Djakovica i slicnih dok oni KOJI STVARNO trebaju ostaju bez poziva

Da Esmir nije zabio dva gola ovaj ga ne bi zovno radi igraca koji ce provest utakmice na tribinima...kad je zabio sad odjednom mu je Esmir medju glavnim uzdanicama...nema tu nikakve logike vec samo bezobrazluk i pritisak javnosti koji ga je natjerao da Esmira pozove

Da je proslo pola godine od prvobitnog spiska pa hajd ok, ali sta je to Esmir postao bolji igrac u roku od sedmicu kad je osto bez poziva i kad je isti dobio?
Po onome sto smo sinoc vidjeli Hajradinovic je prvi taj koji treba da ide
On je taj koji je sinoc zauzimao Esmirovu poziciju
Lik pojma nema na krilu, gubio se svu noc i cak iz povrede Gazibegovic bolje je radio ono sto treba Hajradinovic da radi
Uostalom Kulenovica i Djakovca je bezveze spominjati jer nisu svakako na trenutnom spisku
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2025, 13:28

NoDi80 je napisao/la:
09 sep 2025, 13:14
09 sep 2025, 12:39
jasmin10 je napisao/la:

Po onome sto smo sinoc vidjeli Hajradinovic je prvi taj koji treba da ide
On je taj koji je sinoc zauzimao Esmirovu poziciju
Lik pojma nema na krilu, gubio se svu noc i cak iz povrede Gazibegovic bolje je radio ono sto treba Hajradinovic da radi
Uostalom Kulenovica i Djakovca je bezveze spominjati jer nisu svakako na trenutnom spisku
Nije to ni bitno...

Znaci Ifet je dobio poziv prije Esmira jer je ocigledno po barbi bolji i potrebniji igrac jel tako?

Ifet bi 101% bio na tribinama u ovom prozoru sve i da se nije navodno povrijedio

Kako je moguce da Ifet koji je po sleketoru bolji igrac trenutno od Esmira bude na tribinama a Esmir kao drugopozivac igra utakmice koje bi prvopozivac proveo na tribini?

Ista stvar je i za Kulenovica...ocigledno mu on treva vise od Esmira iako imamo 3 spica pored njega, i gle cuda Kulenovic koji mu je trebao prije Esmira na tribinama a Esmir igra...

U sustini stvar je kristalno jasna radi svoje sujete i menadzerskih vicinih sema nisi zvao pet puta boljeg igraca i na kraju si to i sam dokazao...sve to dok Hurem i slicni ovdje to pokusavaju opravdat
=\_1921_/=

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 sep 2025, 17:02

De udahni brate strefice te sta
naprijed rejal

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 sep 2025, 18:04

09 sep 2025, 13:28

Nije to ni bitno...

Znaci Ifet je dobio poziv prije Esmira jer je ocigledno po barbi bolji i potrebniji igrac jel tako?

Ifet bi 101% bio na tribinama u ovom prozoru sve i da se nije navodno povrijedio

Kako je moguce da Ifet koji je po sleketoru bolji igrac trenutno od Esmira bude na tribinama a Esmir kao drugopozivac igra utakmice koje bi prvopozivac proveo na tribini?

Ista stvar je i za Kulenovica...ocigledno mu on treva vise od Esmira iako imamo 3 spica pored njega, i gle cuda Kulenovic koji mu je trebao prije Esmira na tribinama a Esmir igra...

U sustini stvar je kristalno jasna radi svoje sujete i menadzerskih vicinih sema nisi zvao pet puta boljeg igraca i na kraju si to i sam dokazao...sve to dok Hurem i slicni ovdje to pokusavaju opravdat
Razumijem te brate i meni je dosta toga bilo nelogicno
Medutim prvi smo na tabeli i nema potrebe da se nerviramo
Sve ima neki razlog, najvaznije je da mi veceras pobjedimo :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 09 sep 2025, 22:45

Dosta tanak igrac

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 sep 2025, 22:45

marlostanf1eld je napisao/la:
09 sep 2025, 22:45
Dosta tanak igrac
Qita. Al bi mogo bit dobar nekad
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 09 sep 2025, 22:48

Madal je napisao/la:
Dosta tanak igrac
Ne zna kad dodati, kad osutati,ne dobija duele, samo driblanje u nedogled dok ne izgubi lopti, zato je ovoj djeci i zanimljiv.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 sep 2025, 22:51

Neoprezan je s loptom u nogama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 sep 2025, 22:51

09 sep 2025, 22:48
Madal je napisao/la:
Dosta tanak igrac
Ne zna kad dodati, kad osutati,ne dobija duele, samo driblanje u nedogled dok ne izgubi lopti, zato je ovoj djeci i zanimljiv.
Drug to sve vidi ko je s mozgom i da je pogledao 5 fudbalskih utakmica u zivotu. Iznenadjujuce je koliko je malo takvih ovdje, u javnosti i cak medju novinarima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 sep 2025, 22:59

Neće biti klasa Alajbegovića, ali ovakvi komentari su više nego pakosni. Imat ćemo u ovom momku kvalitetnog ofanzivca siguran sam
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Goalgetter, GoldenLilies, imekorisnicko, myself, Proximic, signalidunapark i 68 gostiju.