Ne bi me nimalo iznenadilo da prenosa ne bude,naprotiv

svaka cast nisam te primjecivao a na forumu sma vec 4-5 mjeseci pa mi zato cudnoPasha je napisao/la:čovjek bi rekao da sam ja tu neki novi korisnik, a ne više od godinu "piskaram gluposti" po forumu.![]()
nemam ja nista protiv Borca kamo sreca da su jos Čelik i Sloboda u vrhu to bi bila liga...uz Želju i Sarajevu koji bi se borili za titulu svake sezone neko od od Veleža,Borca,Slobode i Čelika bilo bi lijepo da se umijesa u tu borbu to bi bila najljepsa liga po meni al etoborcev_navijac je napisao/la:Borac je uvijek Borac, bez obzira ko igra od igraca. Polako samo polako.....samo se vi nadajte :)tako su jesenjašnju ekipu otpisivali i prognozirali joj ispadanjeHamo je napisao/la:Borac hmm nije ni B od Borca koji je bio u polusezoni otišao trener pola igrača itd. neznam kakav će otpor pružiti ŠirokomKevin je napisao/la:moje misljenje je da je definitvno derbi kola Široki-Borac...ali eto..neka prenose sta oce
21-10-2009 Kup BiH Široki Brijeg 1 - 1 Borac Banja LukaSchlager je napisao/la:Sirokobrijezani,znam da imate sajt pa me zanima ima li negdje da se nadju dosadsnji medjusobni rezultati Borca i Sirokog od kad se igra zajednicka liga da vidim jesu li gostujuce ekipe ikad uzeli bod u Banjaluci i Sirokom (ja se nesto ne sjecam) ili ce ovo biti prvi put?
promjenjeno je na subotu u 16:00Steve Urkel je napisao/la:utakmica široki borac se igra u nedjelju u 16-00 uz izravan tv prjenos,objavljeno na sluzbenoj stranici širokog...
pored utakmica:Adnel je napisao/la:Evo vidim da prenose sutra Slavija-Zrinjski znaci vraca se liga na male ekrane
Blizu im je pa zato,manje goriva ce potrosit,joj i tebe19TM87 je napisao/la:pored utakmica:Adnel je napisao/la:Evo vidim da prenose sutra Slavija-Zrinjski znaci vraca se liga na male ekrane
borac-celik
velez - sarajevo
oni prenose slavija-zrinjski, ali haj nek makar prenose nesto...
hahah jeste joj brate i ja sma takav ko i ti prije bih gledao nase lige nego ligu prvaka hehe ja gledma cg ligu kad ima prenos i srbijansku kad ima gledam i hrvatsku kad radi hrt2 a nasu najvise pratimDevil je napisao/la:Jel to konacno za prenos sutra,da mogu malo pogledati?
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, Hrammm1921 i 36 gostiju.