FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 14 okt 2009, 15:14

a lika majko :shock: slika
slika
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 14 okt 2009, 15:36

Crni_Sa svaka čast na slikama...Nou Kamp najveći stadion u Evropi je ovdje prikazan u najbolje izdanju!Strašni su ti Katalonci uvijek bili...Oni žive za Barcu(fudbal,košarka,rukomet).Raduje me i ova vijest u vezi Robinha...Eto Robinha,eto belaja za protivnike...Ova Barca je vrh sami i sve je to zahvaljujući predsjedniku Laporti...Gledam nešto i u košarci su izgubili neke igrače(otišli u NBA),al su doveli zajebane zamjene...Vidi se tu da se svim sportskim selekcijama posvecuje velika paznja!Što je još najvažnije nema zaduživanja,nego sve od svojih para se radi!!! Iskazujem Laporti jedan veliki RESPECT !!!Vamos Barca
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 19:02

U Španiji, a i šire navijači Barcelone znaju prirediti najljepši ugodjaj. Koreografije su im beton (armirani, desetka armatura).

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 okt 2009, 22:19

I Dream Of Playing For Barcelona - Werder Bremen Star Mesut Ozil

Chingrinskiy poceo trenirati

Xavi ce vjerovatno biti spreman za utakmicu sa Valencijom 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 okt 2009, 22:21

povredio se ibra :shock: :( ima da iz barcelone j... mater ovim svedjanima kad se zna da je bilo skoro sve odluceno ,jos pred utakmicu sa valencijom .
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 okt 2009, 22:30

CRNI_SA je napisao/la:povredio se ibra :shock: :( ima da iz barcelone j... mater ovim svedjanima kad se zna da je bilo skoro sve odluceno ,jos pred utakmicu sa valencijom .

Kakva je povreda,znal se ista :?:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 14 okt 2009, 23:02

Vidio sam obloge oko desne noge....izgleda koljeno...mozda je opet istegao ligamente....Evo j.b.m majku ovim Svedima....
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 23:19

Zanima me, jel neko zna, pored Barce, koji su još fudbalski klubovi iz Katalonije!? Hvala...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 okt 2009, 23:20

Daj Boze da nije nista opasno i da ce bit spreman za Valenciju :( :x
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 okt 2009, 09:23

Napoli SSC je napisao/la:Zanima me, jel neko zna, pored Barce, koji su još fudbalski klubovi iz Katalonije!? Hvala...
Espanyol, Gimnàstic de Tarragona, UE Lleida, Terrassa FC, CF Badalona, Girona FC, UE Sant Andreu, UE Figueres, Palamós CF, CE L´Hospitalet, CE Júpiter, EC Granollers, CFJ Mollerussa
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 15 okt 2009, 10:17

E u vraziju mater samo nam se ovo trebalo desiti Henry i Ibraka povrijedjeni...izgleda Ibraka bas pravo zeznuto povrijedjen! Ovo ce biti godina povreda izgleda kako je krenulo...Iniesta,Marquez,Bojan,Ibraka,Henry....bas je fino krenulo...ovoga sam se i plasio!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 okt 2009, 10:21

Sajoni je napisao/la:E u vraziju mater samo nam se ovo trebalo desiti Henry i Ibraka povrijedjeni...izgleda Ibraka bas pravo zeznuto povrijedjen! Ovo ce biti godina povreda izgleda kako je krenulo...Iniesta,Marquez,Bojan,Ibraka,Henry....bas je fino krenulo...ovoga sam se i plasio!
Iniesta i Bojan su se oporavili, koliko znam, sad je samo Zlatan problem ...
AMAR OSIM

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 okt 2009, 11:12

Jov uvijek nema nikakvih informacija koliko su ozbiljne povrede Ibre i Anrija, valjda barem jedan od njih bude spreman za Valenciju. Da nam je nekako predeverati s ovim povredama barem do januara, dok ne dodje Robinho.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 okt 2009, 11:20

Evo citam sad nesto,ozljeda Ibre bi mogla biti dugotrajna, :( al nista se jos sigurno ne zna.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 15 okt 2009, 11:37

Stole iz Bora je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:E u vraziju mater samo nam se ovo trebalo desiti Henry i Ibraka povrijedjeni...izgleda Ibraka bas pravo zeznuto povrijedjen! Ovo ce biti godina povreda izgleda kako je krenulo...Iniesta,Marquez,Bojan,Ibraka,Henry....bas je fino krenulo...ovoga sam se i plasio!
Iniesta i Bojan su se oporavili, koliko znam, sad je samo Zlatan problem ...
Drug mislio sam na pocetak sezone pa sve do sada ko je bio povrijedjen...Ako se dan po jutru poznaje onda ce ovo biti sezona povreda...ne daj Boze !!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 okt 2009, 11:41

taman nam se vrati iniesta evo sada belaja j...m ti svedsku ,i henry se povredio ali nije ozbiljno ,dobro je da messi nije sinoc fasovao neku povredu. :!:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 okt 2009, 15:30

ZLATAN Ibrahimović i Thierry Henry, napadači Barcelone, ozlijedili su se u posljednjim i posve nebitnim utakmicama svojih reprezentacija u kvalifikacijama za nogometni SP.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta ponovno će izgubiti živce: dvojica njegovih skupocjenih napadača morali su napustiti teren u posljednjim kvalifikacijskim utakmicama njihovih reprezentacija.

Ibrahimović je šepajući napustio travnjak Rosunda stadiona u Solni u 77. minuti utakmice Švedske i Albanije, koju su domaći dobili 4-1. Njihovi izgledi za eventualno hvatanje drugog mjesta bili su minorni.

"Otišao je direktno u hotel. Jako ga boli u koljenu, ali u ovom trenutku ne znamo koliko je ozbiljno", rekao je sportski direktor švedske reprezentacije Lars Richt.
da nije onaj vudu nesto zajebo u magiji pa ukleo i barcine igrace :? :o
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 okt 2009, 20:31

Henry ce biti odsutan 10tak dana i nece igrat protiv Valencie,a Ibrahimovic bi mogo zaigrat u subotu ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 okt 2009, 22:02

da evo sada citam super mislio sam da je obnovio povredu ali nije hvala dragom allahu :D a mogao bi i villa biti spreman bice to extra tekma 2 extra tima :geek:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 okt 2009, 23:41

Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo su zvanično završene tako da se svi reprezentativci iz redova Barcelone mogu posvetiti svom klubu pa će tako Lionel Messi doći posljednji nakon što je Argentina sinoc pobjedila Urugvaj sa 0:1 i izborila direktni plasman u Južnu Afriku pa je raspoloženje kod mladog argentinca na visokom nivou. S druge strane Zlatan Ibrahimović i Thierry Henry su se vratili sa povredama pa je izvjesno da će francuz pauzirati 10 dana zbog povrede dok je situacija kod Zlatan nešto bolja pa bi on već u subotu mogao nastupiti na Mestalli. Xavi i Puyol su se ranije vratili u Barcelonu što zbog kartona što zbog povrede Xavija koja nije toliko ozbiljna.

Lionel Messi je stigao u Barcelonu pa će tako imati jedan dan odmora kako bi se pripremo za vrlo važan meč protiv Valencije. Pep Guardiola je dosad odmarao Messija nakon njegovog povratka iz Argentine pa će biti interesantno da li će takav potez vući i u ovoj utakmici. S obzirom da je Thierry Henry povrijeđen, Guardiola nema mnogo opcija u napadu jer je upitno u kakvoj je formi Bojan Krkić koji se oporavio od povrede.
"Sve zavisi od trenera ali ja sam spreman za igru. Ranije sam došao u Barcelonu i zbog toga imam više vremena da se odmorim", rekao je Lionel Messi.
AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.