Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
rodom s Mejtaša je napisao/la:Zato ljudi nije bitno kojimo smo na tabeli, nije bitno imamo li ili nemamo para, nije bitno je li igraju djeca, nije bitno odakle smo, ali nemojmo samo biti papci i šupci i podržimo našeg Ljožeta jer to je još jedina preostala normalna i autohtona bh (pa i šire) sportska i svaka druga priča
eno gredić na klixu spominje svašta nešto, sad je objavljeno prije nekoliko minuta.CARSON je napisao/la:Buraz, ne mogu da vjerujem da iz kluba niko ne spominje dva cista penala koja nisu svirana bit ce ovo teska sezona sigurno jer ocito da Ljoze nekom smeta.
Sto se igre tice bilo je dobro ono sto me najvise raduje je dobra igra Kvesica da smo mogli ikako zadrzati Zolotic i Hodzic to bi bila Zeljina skola fudbala .
Moje misljenje je da oa ekipa moze izboriti evropu nece biti lako ali 3 mjesto je neka realnost
P.S. Evo sad vidim da smo i sporazumno raskinuli amaterski ugovor sa njim... Hmmm, zar se nije pricalo jak ko beton, ovo ono... Ne znam, ali cini mi se da smo ga prelako pustili...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je sa Farisom Fejzicem? Jel igra za nas ili negdje na posudbi?
PlaviSaJUGA je napisao/la:Ovo je za mene omalozavanje čuj 56000 KM za jednu sezonu +baneri + logo na dresu +10 utakmica prijenosa. To ima samo kod nas. Te pare trebamo dobiti samo za prijenos utakmica. Nismo mi slavija,sloboda travnik itd.kako me ovo boli!!!
Za te uslove koje traže za tih pisanih 56000 trebamo dobiti po meni nekih 150000 KM.
Gori su od ****!!!
Ma ne treba se plašiti da če nam ovakvi istupi štetiti jer imaju punu podršku najbrojnih navijača najpopularnijeg i najtrofejnijeg kluba u bih. Čak je možda i blago rečeno. Oni bi se trebali nas plašiti a nama najviše šteti dugogodišnja šutnja dok oni uzimaju sve veči fursat.Zna se da vjetar puše od pitara koji su se filtrirali u savez a toliko je stvari koje se rade protiv nas da se ne mogu nabrajati. Pa i sam selektor je izabran samo zbog toga što je nekad igrao u FK Sarajevo iako je ogromna večina javnosti bila protiv toga. Ne mogu samo da zamislim šta bi bilo u Hrvatskoj da je 6 puta selektor iz Dinama a jednom iz Hajduka ili u Srbiji da je 6 puta iz Partizana a jednom iz Zvjezde. Klubovi bi tražili bojkot reprezentacije a naša uprava stalno šuti na šta nema pravo jer su predstavnici navijača. Nedo bog spomenuti u savezu Mešino ili Amarovo ime. Potpuno podržavam Gredu i nadam se da neče ostati samo na ovome a i direktor bi trebao reči koju.avlami97 je napisao/la:Almir Gredić, između ostalog:
Žrtve sudijskih grešaka
On je dodao i kako je Željezničar u protekloj sezoni oštećen pogrešnim sudijskim odlukama u sedam utakmica.
"Mi smo u finišu prvenstva bili na prvom mjestu, a ostali smo bez titule, dijelom i zbog sudijskih grešaka koje su nas koštale. Ne bih želio da se tako nešto nastavi i ove sezone, posebno jer je na jučerašnjoj utakmici protiv Olimpica bilo 4-5 sudijskih grešaka na našu štetu", zaključio je predsjednik FK Željezničar.
Na kraju je naveo i kako je svjestan da će ovaj njegov istup možda nanijeti štetu Željezničaru, ali je odlučio istupiti "jer sve ovo traje predugo i sve je više štete za klub sa Grbavice, ali i za razvoj bh. nogometa uopće".
[youtube][/youtube]avlami97 je napisao/la:Sinoć nisam gledao BHT sport-Premijer liga. Molio nekoga, ako ima snimak emisije da ovdje postavi. Hvala unaprijed!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.