zagorski je napisao/la:Pavlovic-kadusic,barbaric,bog-otac krampar,bekic2-simeunovic,reis,rustem,harba/okic-bekic1,cezar
Najvjerovatniji sastav danas,sudeci po pripremnim utakmicama
E vala ako ostavi Benku na klupi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagorski je napisao/la:Pavlovic-kadusic,barbaric,bog-otac krampar,bekic2-simeunovic,reis,rustem,harba/okic-bekic1,cezar
Dosada je na pripremnim utakmicama prednost imao dvojac bekic-cezar,a vidjecemo danas u generalci za koga se odlucio. Ja licno bi volio da vidim tandem benko-cezar i volio bi da ne bude puno izmjena,da konacno vidimo od pocetka do kraja najjaci sastav sta mozeMajkl je napisao/la:zagorski je napisao/la:Pavlovic-kadusic,barbaric,bog-otac krampar,bekic2-simeunovic,reis,rustem,harba/okic-bekic1,cezar
E vala ako ostavi Benku na klupi
ako je tako, i više nego pristojno!joker90 je napisao/la:140k eura za Velkoskog...
Nije pristojno za reprezentativca,al jbg u ovoj situaciji zadovoljavajucerecepivedik je napisao/la:ako je tako, i više nego pristojno!joker90 je napisao/la:140k eura za Velkoskog...
4 mjeseca do isteka ugovora, elan i želja za igrom 0 poena, povremeni reprezentativac, ja nisam očekiv'o više od 100k ali ovo je dobro!RedEvil je napisao/la:Nije pristojno za reprezentativca,al jbg u ovoj situaciji zadovoljavajucerecepivedik je napisao/la:ako je tako, i više nego pristojno!joker90 je napisao/la:140k eura za Velkoskog...
Na vrh qrca su vise.edRed je napisao/la:sad se insajderi pokušavaju dokazivat na neke druge informacije koje zapravo niko ne zna... ima ovdje više registrovanih golemih...
Bolanos je napisao/la:Na vrh qrca su vise.edRed je napisao/la:sad se insajderi pokušavaju dokazivat na neke druge informacije koje zapravo niko ne zna... ima ovdje više registrovanih golemih...
Nisi trebao jarane ni ranije im vjerovati pa se ne bi razocaro ,od kud zukanovic i ostali znaju samo lupaju .FrancescoTotti je napisao/la:Ma ja od sinoc nikom, ama bas nikom nista ne vjerujem! Ni zukanovicu, ni kinosvri, ni rodjenoj majci da mi kaze sta za Sarajevo!
Treba i nasi da se ugledaju na komsije, umjesto milion postova i spekulacija u medijima ako sta bude da to objavi zvanicna stranica i cao !
Ovako prvo sazna svaki novinar za svaki moguci detalj, nama ovdje prenose live sa stola pregovore...
Bjezi ba
Pa ovdje u Sarajevu trenutno ne pada ali je padalo prije.BosnianKingdom je napisao/la:Ma o kakvom vi nevremenu pričate? Kod mene ni kiše,ni vjetra,samo sto je oblačno... Sta tu ima da kvari utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.