Prvo nek vrate ovi vasi procenat od vasih igraca sto se uzima pa se onda sekiraj za nas hhh puuurammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Šta vas boli tuki za naše igrače, plaće i dugove neće nam Vaš utrpani plaćat dugove, to bi bilo da ja pravim ceh u kafani, a da mi ti plaćaš, pa gdje to ima, mi smo za razliku od vas uvjek sami plaćali sve i proizvodili, i prodavali svoje igrače našim predanim radom, i kvalitetom, a šta vi imate, sve vještačko, i da vam neko da đaba stadion, da vam plaća račune, i još imaš obraza doć mi tu na temu i pričat neistine koje veze s vezom nemaju.rammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju
eno vam igraci bjeze po svlacionicamapile87 je napisao/la:Prvo nek vrate ovi vasi procenat od vasih igraca sto se uzima pa se onda sekiraj za nas hhh puuurammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju

usput, kako dopustate da vas kamatare firme

Kako vi dopustate da vas seljoberi kamatare i uzimaju procenat od igraca koji i ne igraju hhh puuurammstein je napisao/la:
mahalaš la ne ide, a Bgm za oovu firmu sto ste u dilu sa njom, od Dzekinih para pa na dalje je istinapile87 je napisao/la:Kako vi dopustate da vas seljoberi kamatare i uzimaju procenat od igraca koji i ne igraju hhh puuurammstein je napisao/la:

VRATITE ČOLIĆU 50 000 MARKA!

Ti ko dezurni advokat, da nismo i tebi nesto duzni...Nego imal kod vas sta od tih predstavljenih pojacanja ili je opet kao i do sada u pitanju neko pranje para...rammstein je napisao/la:mahalaš la ne ide, a Bgm za oovu firmu sto ste u dilu sa njom, od Dzekinih para pa na dalje je istinapile87 je napisao/la:Kako vi dopustate da vas seljoberi kamatare i uzimaju procenat od igraca koji i ne igraju hhh puuurammstein je napisao/la:
usput, kako dopustate da vas kamatare firme![]()
![]()
na sta ste spali

Pa nebi sad ulazio u to da se tekma nija odigrala zbog fk Sa jer Zvijezda je zvala ove gore kojima je duzna i ponudila dogovor a ovi to odbili sto je po pravilu i kaznjeni su zbog toga. Medjutim za smanjivanje lige ja vjerujem da ce se na tom pitanju nesto uraditi upravo ovako preko izbacivanja iz lige ali je problem bio savez manjeg entiteta OVO JE MOJE LICNO MISLJENJE DA SE ODMAH RAZUMIJEMO OKO TOGA. Znaci oni su problem jer i nemaju bas puno timova u premijerki i zato se ceka jedan klub iz federacije da fasuje prvi i onda ja pred sobom vidim npr. Borac, Celik (a da se razumijemo ni mi niti pitari nismo sigurni) kao kandidate za izbacivanje iz lige zbog dugova.plavih11 je napisao/la:Jeste to tako ali zato što su igrali protiv pitara inače bi se našao neki dogovor, a svi znamo kakav je sastav saveza i koga guraju.zeljocity je napisao/la:Znaci opet se pokazuje da je odluka uprave za podmladjivanjem igrackog kadra a samim time i smanjivanje izdataka za plate ispravna. Evo gdje ce bolji primjer od Zvijezde i ove danasnje epizode na Kosevu. 70.000KM duga i bum nema igrat i ako se ne uplati do narednog kola cao amore.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:mahalaš la ne ide, a Bgm za oovu firmu sto ste u dilu sa njom, od Dzekinih para pa na dalje je istinapile87 je napisao/la:Kako vi dopustate da vas seljoberi kamatare i uzimaju procenat od igraca koji i ne igraju hhh puuurammstein je napisao/la:
usput, kako dopustate da vas kamatare firme![]()
![]()
na sta ste spali
objasni mi svoj dolazak na nasu temu i tvoju pricu koju mi svi znamo ?
javi mi se kad izbacite iz te akademije vase vanserijskog igraca pa da pohvalim rad kluba od srca
ali dok se "ojačavate" po rijecima ibrakovića sa strane suti bogati

SVI NA BROJU
oKIC ZABIJA (DANAS TRI
)
BERBEROVIC DAANAS NAJBOLJI
KALLASI se cuva za grupnu fazu (Nije spreman jos)
kostić bi igrao al ne moze, moraju radovac i kovacevic
mitrevski ce zamjeniti dupovca kad ga prodamo za milioncek
duljevic danas najbolji

nego, jel vam Kapiten dobro?
@jug nostalgicar
Jedan igra desnog beka, a drugi je sa 18 nosilac sredine naseg tima...

oKIC ZABIJA (DANAS TRI

duljevic danas najbolji

@jug nostalgicar
Jedan igra desnog beka, a drugi je sa 18 nosilac sredine naseg tima...

Eto ti imas dokaze za to sto govorisrammstein je napisao/la: mahalaš la ne ide, a Bgm za oovu firmu sto ste u dilu sa njom, od Dzekinih para pa na dalje je istina![]()
![]()
na sta ste spali

- storm_raider
- Kontakt:
Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali.

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Poslije Lovćena isplaćene i plate i premije.rammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju

Vidim nagledao si se Kalasa, Mitrevskog,Kostica, Proticarammstein je napisao/la:SVI NA BROJU
oKIC ZABIJA (DANAS TRI)
duljevic danas najbolji
![]()
@jug nostalgicar
Jedan igra desnog beka, a drugi je sa 18 nosilac sredine naseg tima...![]()

Kapiten dobar, zabio protiv Olimpika...al ti ovo vec znas
nadam se da ce administratori reagovati, a ako ih interesuje ovo sto pisem mogu se javiti na PP da im objasnim i da vide da ne provociram i ne lazemstorm_raider je napisao/la:Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali.![]()
čolić 50 000
firma kamata
itd
fidelta nemaš čime
-
- Kontakt:
moze on do sutra trazit al nema pravne osnove da tuzi klublikusa je napisao/la:Colicu marke ne trba dat

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
cisto da admini videfedeltafrotta je napisao/la:ramsteine nabijem ti mamu na nesto tvrdo
ne nego ste mu obecali da ce "Uskoro biti"fedeltafrotta je napisao/la:moze on do sutra trazit al nema pravne osnove da tuzi klublikusa je napisao/la:Colicu marke ne trba datsve je na principu dodjem ti, i on i selimovic... imaju samo mahanje od gospodara familije

Samo objasni kako vam je dug za godinu dana prema poreznoj otisao za 1 000 000 vise, pa se zapitaj zasto vise nema pojacanja koja su bum itd itd ne mogu da pisem ovdje jer ima nekih stvari koje treba zadrzati za sebe a i ne mogu radi ljudi(ljudi koji rade u fks) koji su mi rekli neke informacije i zakleli me da sutim. Imas svoju avliju i opleti tamo, molim te. Za tebe izreka vrijedi "ko o cemu **** o postenju".rammstein je napisao/la:nadam se da ce administratori reagovati, a ako ih interesuje ovo sto pisem mogu se javiti na PP da im objasnim i da vide da ne provociram i ne lazemstorm_raider je napisao/la:Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali.![]()
čolić 50 000
firma kamata
itd
fidelta nemaš čime
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kakav Colic nema on predmet za zalbu. On nista napismeno nema. Neka ide igrati bingo po kladionicama, jadan mu stari poludi sa debilom.
Nije lako kad Zeljo udje u sezonu s gostujucom pobjedom.Odmah se sjete nasih titula,dominacije pa ih panika hvata....storm_raider je napisao/la:Na sta reagovati, na to sto sam te nazvao "budalom"? Mora da se smatras istim, cim te vrijedja kada te neki anonimni nick na nekom forumu takvim okarakterise. Tepam ti, onako odmilja. Svaki tvoj post je prijavljen, svaki je destruktivan i s namjerom da provocira. Nadam se shodno tomu da ce administracija brzo reagovati.rammstein je napisao/la:nadam se da ce administratori reagovati, a ako ih interesuje ovo sto pisem mogu se javiti na PP da im objasnim i da vide da ne provociram i ne lazemstorm_raider je napisao/la:Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali.![]()
čolić 50 000
firma kamata
itd
fidelta nemaš čime
Ne primajte se ljudi, nemojte zbog izroda ban da dobijete. On je tu da provocira, da nam vrijeme brze prodje citajuci frustracije nakupljene godinama. Uzivanje je citati ove postove. Tako ga treba i posmatrati. Radujte se - Zeljina djeca ce nam prirediti mnogo lijepog ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.