Ma kakvi nazasluženo. Večeras je pobijedio bolji tim.Monolog je napisao/la: Još jedan dokaz da nije nezasluženo.
Konkretniji, više žara, želje, pa i propuštenih prilika.
Jedva čekam nastavak.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma kakvi nazasluženo. Večeras je pobijedio bolji tim.Monolog je napisao/la: Još jedan dokaz da nije nezasluženo.
nema nista bolje, pogotovo kada su ovakvi rivali u pitanju, ma jedva cekam okrsaje u LPOTNYS_YNWA je napisao/la:Svaki Mourinhov potez ima smisla. Jednom se otvoris protiv Barce, primis peticu, oprzis se i svaki naredni potez je zaista odlicno razradjen. Tesko je naci trenera koji ce na ovaj nacin odigrati protiv Madzionicara. Opet ponavljam, jedva cekam LP, dobro je uzivati u mecevima kao simpatizer skroz lijevog kluba.
Ako je to dobro za tebe, onda zamisli kako je navijati za real uzivati u mecu kad ga CR onako zabije, ili kad vidis Ikera da dize onaj peharOTNYS_YNWA je napisao/la:Svaki Mourinhov potez ima smisla. Jednom se otvoris protiv Barce, primis peticu, oprzis se i svaki naredni potez je zaista odlicno razradjen. Tesko je naci trenera koji ce na ovaj nacin odigrati protiv Madzionicara. Opet ponavljam, jedva cekam LP, dobro je uzivati u mecevima kao simpatizer skroz lijevog kluba.
šta si mi no reko ,kad ja reko da će ova utakmica ići u produžetkegeronimo je napisao/la:Ma kakvi nazasluženo. Večeras je pobijedio bolji tim.Monolog je napisao/la: Još jedan dokaz da nije nezasluženo.
Konkretniji, više žara, želje, pa i propuštenih prilika.
Jedva čekam nastavak.
Mislim da nema takvih.L-Train je napisao/la:ako neko misli da nije bilo offsidea![]()
Da, maloprije sam htio to prokomentarisati pa mi uleti neki novi citat. Izgleda da je Iker novi Paul.Amar Dzeko je napisao/la:Hobotnica dominira !
ma mene je večeras najviše nerviralo ,njegovo ulaženje u sredinu sa loptom , na krilima mu se otvaraju igrači i onda se samo svali na zemlju i hoće faul ,i kod one situacije ,kad je u 90 se ponašao nonšalantno kad ga je Alves izblokiro ,a imao otvoren put do gola ,kasnije mu se posrećilo pa se malo iskupio ,ali morao je ranije zabiti go ,ali ostaje ona da nemamo napadača za velike utakmice Adebayor,Benzemna a pogotovo Higuain to nisu,u ovakvim utakmicama se stvaraju 2-3 šanse koje se moraju iskoristiti .L-Train je napisao/la:@legenda reala-pazi brate C.R jest ponekad sebican i veceras je to nekoliko puta demonstrirao,ali ipak nas je odveo do titule(a nadam se da ce mu Mou posebno sugerirati na onoj posljednjoj sansi kad je morao dodati DiMarii i to bi bila gotova stvar i prije poslednjeg sudijskog zvizduka)
jedna ustanova ti ne gineMadridism je napisao/la:Ovako se postupa sa smecem!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.