Morate se nauciti kulturi i komuniciranju.
Izvinite mi se sad javno kao sto ste me javno i uvrijedili

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije normala..zapeo si da dosljake..ne znam zasto..ja sam rodjen u ovom gradu i zivim tu oduvijek..a ovo za ljudi koji se doselili za vrijeme rata i poslije rata..mislim da nije tema..vjerovatno nisi upoznat sa povratnicima..i kako oni zive..kakvi bi to mi bili ljudi da ih tjeramo iz jedne nevolje u drugu...mislis da je dobro zivjeti u rogatici ili foci jednom bosnjaku sad..tema fks..ako imate sta reci recite..Mandrak je napisao/la:kako sam ja koga uvrijedio ako kazem Svi na svojetheprodigy je napisao/la:pa bas vrijedjas sve ovdje i spustas se na taj nivo..sta ima veze odakle god da su ljudi dosli(ma za koga navijali), da su mogli ostali bi sigurno..pricas gluposti...sjasi vise..imas pozz od sarajlijaMandrak je napisao/la:Necu da se raspravljam na licnom nivou i da se spustam na taj nivo.
Svi znate odakle ste i samo trazim da se ispuni anex 7 dejtonskog sporazuma i ništa više![]()
![]()
Nikakve rasprave i nikakve svađe ne želim cuti...svi na svoje![]()
i to je to.
NAS GRAD..NAS KLUB
ja sam na svom gdje sam oduvijek bio
![]()
Ako tebe to pogadja tvoja stvar, ali zna se da postoji anex 7 ugovora i da se to ne postuje.
Ako si odavde i ako nisi sa strane onda nebi trebao imati problema sa ovim Svi na svoje.
Samo logiku ukljuci.
Nemam nista protiv doseljenika, rat je ucinio svoje ali eto proslo je 15 godina i vrijeme je za povratak.
Ovo je normala prica i nebi trebala nikoga vrijedjati.
Jesam li u pravu?
Odakle si ti balavac stari te uzjaho na bika kad si imao 2 godine pa sa porodicom u Sarajvo il tacnije negdje kod Raštelice pa reko da ste ovdje 7 generacija.Sad ti prosipas s juga neke fazone o dejtonu bog zna jesi li se rodio kad je bio potpisan i sjecas li se uopste zbog cega je potpisan.Znam ja licno 50 vasih koji su redovni na jugu a nisu vidjeli sarajeva do 92.Uostalom kakve to ima i veze mislis li ti da si neki qurac ako si odavde.Eto samim svojim postovima pokazujes koliko si glup i limitiran pa svejedno da si i iz Pariza kad si kloc.Mandrak je napisao/la:Necu da se raspravljam na licnom nivou i da se spustam na taj nivo.
Svi znate odakle ste i samo trazim da se ispuni anex 7 dejtonskog sporazuma i ništa više![]()
![]()
i to je to.
Necu vise da se spustam na ove primitivne nivoe i da se svadjam nesto.Napoli je napisao/la:Odakle si ti balavac stari te uzjaho na bika kad si imao 2 godine pa sa porodicom u Sarajvo il tacnije negdje kod Raštelice pa reko da ste ovdje 7 generacija.Sad ti prosipas s juga neke fazone o dejtonu bog zna jesi li se rodio kad je bio potpisan i sjecas li se uopste zbog cega je potpisan.Znam ja licno 50 vasih koji su redovni na jugu a nisu vidjeli sarajeva do 92.Uostalom kakve to ima i veze mislis li ti da si neki qurac ako si odavde.Eto samim svojim postovima pokazujes koliko si glup i limitiran pa svejedno da si i iz Pariza kad si kloc.Mandrak je napisao/la:Necu da se raspravljam na licnom nivou i da se spustam na taj nivo.
![]()
i to je to.
Ako si vec za to svi na svoje idi u Pristinu prodaji bakljave
A ko je u pravu-zna se šta mu slijedi.........uva..mo mu k..u hahahaMandrak je napisao/la:kako sam ja koga uvrijedio ako kazem Svi na svojetheprodigy je napisao/la:pa bas vrijedjas sve ovdje i spustas se na taj nivo..sta ima veze odakle god da su ljudi dosli(ma za koga navijali), da su mogli ostali bi sigurno..pricas gluposti...sjasi vise..imas pozz od sarajlijaMandrak je napisao/la:Necu da se raspravljam na licnom nivou i da se spustam na taj nivo.
![]()
i to je to.
NAS GRAD..NAS KLUB
ja sam na svom gdje sam oduvijek bio
![]()
Ako tebe to pogadja tvoja stvar, ali zna se da postoji anex 7 ugovora i da se to ne postuje.
Ako si odavde i ako nisi sa strane onda nebi trebao imati problema sa ovim Svi na svoje.
Samo logiku ukljuci.
Nemam nista protiv doseljenika, rat je ucinio svoje ali eto proslo je 15 godina i vrijeme je za povratak.
Ovo je normala prica i nebi trebala nikoga vrijedjati.
Jesam li u pravu?
hvala druze..da nam tebe nije ne bi imali tih opcija..nisi se trebao zamarati previse..hajmo slijedeciamertiger je napisao/la:Realno ovo saopstanje vam je vise nego glupo. Po meni realno imate tri opcije.
Prva je da prihvatite ovo sto vam nudi uprava FK Zeljenicara.
Druga ako vam se na svidja istok, onda vam ga mozemo i zatvoriti i ako vam je puno 1500 u onom prostoru na sjveru moze se i to smanjiti na 750, i eto pa se dogvorite ko ce ici na Grbavicu ko protiv Slavije.
Trece, bojkotujte!
Vidimo se u Dolini u nedelju, a mozda i ne vidimo
To ti lud sadtheprodigy je napisao/la:hvala druze..da nam tebe nije ne bi imali tih opcija..nisi se trebao zamarati previse..hajmo slijedeciamertiger je napisao/la:Realno ovo saopstanje vam je vise nego glupo. Po meni realno imate tri opcije.
Prva je da prihvatite ovo sto vam nudi uprava FK Zeljenicara.
Druga ako vam se na svidja istok, onda vam ga mozemo i zatvoriti i ako vam je puno 1500 u onom prostoru na sjveru moze se i to smanjiti na 750, i eto pa se dogvorite ko ce ici na Grbavicu ko protiv Slavije.
Trece, bojkotujte!
Vidimo se u Dolini u nedelju, a mozda i ne vidimo
Crni humor i nije bas popularan u BIH, ali tebi u svakom slucaju sretnotheprodigy je napisao/la:kako ono ide pjesma od manijaka..nesto ti si lud ti si jad..ti si si zeljin manijak..nesto tako
najcrnji humor je taj da je OSIM igrao za veliki klub...FK SARAJEVOamertiger je napisao/la:Crni humor i nije bas popularan u BIH, ali tebi u svakom slucaju sretnotheprodigy je napisao/la:kako ono ide pjesma od manijaka..nesto ti si lud ti si jad..ti si si zeljin manijak..nesto tako![]()
haha..al u svakom slucaju mi smo se razumjeliamertiger je napisao/la:Crni humor i nije bas popularan u BIH, ali tebi u svakom slucaju sretnotheprodigy je napisao/la:kako ono ide pjesma od manijaka..nesto ti si lud ti si jad..ti si si zeljin manijak..nesto tako![]()
Mi kada bojkotujemo onda smo smijesni,nemamo para i tako to..vi se nasladjujete i onda jedete svoja g.o.v.n.a kao vi trazite nesto viseadnan_hzsa je napisao/la:manijaci su najludji. bude se sto im je 10 km karta protiv slavije i 700 mjesta dobili. to im nije posteno a sad kad isto rade onda je to normalno....
endem_ je napisao/la:Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.