FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2010, 00:35

Halo momci, nemojte da vrijedjate na licnoj osnovi jer ja vas nisam vrijedjao i nazivao glupanima i imbecilima.
Morate se nauciti kulturi i komuniciranju.
Izvinite mi se sad javno kao sto ste me javno i uvrijedili :!:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 okt 2010, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 okt 2010, 00:35

Mandrak je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Necu da se raspravljam na licnom nivou i da se spustam na taj nivo.
Svi znate odakle ste i samo trazim da se ispuni anex 7 dejtonskog sporazuma i ništa više :!: :!:
Nikakve rasprave i nikakve svađe ne želim cuti...svi na svoje :!: :!: i to je to.
pa bas vrijedjas sve ovdje i spustas se na taj nivo..sta ima veze odakle god da su ljudi dosli(ma za koga navijali), da su mogli ostali bi sigurno..pricas gluposti...sjasi vise..imas pozz od sarajlija :D NAS GRAD..NAS KLUB :D
kako sam ja koga uvrijedio ako kazem Svi na svoje :!: ja sam na svom gdje sam oduvijek bio :!:
Ako tebe to pogadja tvoja stvar, ali zna se da postoji anex 7 ugovora i da se to ne postuje.
Ako si odavde i ako nisi sa strane onda nebi trebao imati problema sa ovim Svi na svoje.
Samo logiku ukljuci.
Nemam nista protiv doseljenika, rat je ucinio svoje ali eto proslo je 15 godina i vrijeme je za povratak.
Ovo je normala prica i nebi trebala nikoga vrijedjati.
Jesam li u pravu?
nije normala..zapeo si da dosljake..ne znam zasto..ja sam rodjen u ovom gradu i zivim tu oduvijek..a ovo za ljudi koji se doselili za vrijeme rata i poslije rata..mislim da nije tema..vjerovatno nisi upoznat sa povratnicima..i kako oni zive..kakvi bi to mi bili ljudi da ih tjeramo iz jedne nevolje u drugu...mislis da je dobro zivjeti u rogatici ili foci jednom bosnjaku sad..tema fks..ako imate sta reci recite..

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 00:36

Ma zema je regulara momak. svi ovi danas pa na kvadrat nisu mu ni do nokta. Da se on sta pita do ovih seoskih merifetluka ne bi dolazilo. Ali ne bitno..neka ide kako ide, trebace im za lijeka nekad, neka neka...

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 22 okt 2010, 00:40

Mandrak je napisao/la:Necu da se raspravljam na licnom nivou i da se spustam na taj nivo.
Svi znate odakle ste i samo trazim da se ispuni anex 7 dejtonskog sporazuma i ništa više :!: :!:
Nikakve rasprave i nikakve svađe ne želim cuti...svi na svoje :!: :!: i to je to.
Odakle si ti balavac stari te uzjaho na bika kad si imao 2 godine pa sa porodicom u Sarajvo il tacnije negdje kod Raštelice pa reko da ste ovdje 7 generacija.Sad ti prosipas s juga neke fazone o dejtonu bog zna jesi li se rodio kad je bio potpisan i sjecas li se uopste zbog cega je potpisan.Znam ja licno 50 vasih koji su redovni na jugu a nisu vidjeli sarajeva do 92.Uostalom kakve to ima i veze mislis li ti da si neki qurac ako si odavde.Eto samim svojim postovima pokazujes koliko si glup i limitiran pa svejedno da si i iz Pariza kad si kloc.

Ako si vec za to svi na svoje idi u Pristinu prodaji bakljave
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 22 okt 2010, 00:45

ajmo na spavanje kako je pruga otisao valja ujutro za minimalac radit kod sefaa http://img64.imageshack.us/i/2601slanap ... alom1.jpg/
Zadnja izmjena: vojnik srece, dana/u 22 okt 2010, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2010, 00:47

Napoli je napisao/la:
Odakle si ti balavac stari te uzjaho na bika kad si imao 2 godine pa sa porodicom u Sarajvo il tacnije negdje kod Raštelice pa reko da ste ovdje 7 generacija.Sad ti prosipas s juga neke fazone o dejtonu bog zna jesi li se rodio kad je bio potpisan i sjecas li se uopste zbog cega je potpisan.Znam ja licno 50 vasih koji su redovni na jugu a nisu vidjeli sarajeva do 92.Uostalom kakve to ima i veze mislis li ti da si neki qurac ako si odavde.Eto samim svojim postovima pokazujes koliko si glup i limitiran pa svejedno da si i iz Pariza kad si kloc.

Ako si vec za to svi na svoje idi u Pristinu prodaji bakljave
Necu vise da se spustam na ove primitivne nivoe i da se svadjam nesto.
Pokazao si sa ovim postom sve, a ja sam svoje rekao i necu vise da se ponavljam.
Ne zanima me vise ova tema i necu se vise javljati.
Toliko od mene, vozdra :!:

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 22 okt 2010, 00:47

Mandrak je napisao/la:
pa bas vrijedjas sve ovdje i spustas se na taj nivo..sta ima veze odakle god da su ljudi dosli(ma za koga navijali), da su mogli ostali bi sigurno..pricas gluposti...sjasi vise..imas pozz od sarajlija :D NAS GRAD..NAS KLUB :D
kako sam ja koga uvrijedio ako kazem Svi na svoje :!: ja sam na svom gdje sam oduvijek bio :!:
Ako tebe to pogadja tvoja stvar, ali zna se da postoji anex 7 ugovora i da se to ne postuje.
Ako si odavde i ako nisi sa strane onda nebi trebao imati problema sa ovim Svi na svoje.
Samo logiku ukljuci.
Nemam nista protiv doseljenika, rat je ucinio svoje ali eto proslo je 15 godina i vrijeme je za povratak.
Ovo je normala prica i nebi trebala nikoga vrijedjati.
Jesam li u pravu?
A ko je u pravu-zna se šta mu slijedi.........uva..mo mu k..u hahaha

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 okt 2010, 00:50

@KARL HAJNC ja ipak mislim da se on ljutio..hahaha
@mandrak neka te sa pravom gradskom rajom :D

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 okt 2010, 00:51

Realno ovo saopstanje vam je vise nego glupo. Po meni realno imate tri opcije.

Prva je da prihvatite ovo sto vam nudi uprava FK Zeljenicara.

Druga ako vam se na svidja istok, onda vam ga mozemo i zatvoriti i ako vam je puno 1500 u onom prostoru na sjveru moze se i to smanjiti na 750, i eto pa se dogvorite ko ce ici na Grbavicu ko protiv Slavije.

Trece, bojkotujte!

Vidimo se u Dolini u nedelju, a mozda i ne vidimo :D
Mes Que Un Club

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 22 okt 2010, 00:53

Necu vise da se spustam na ove primitivne nivoe i da se svadjam nesto.
Pokazao si sa ovim postom sve, a ja sam svoje rekao i necu vise da se ponavljam.
Ne zanima me vise ova tema i necu se vise javljati.
Toliko od mene, vozdra :!:[/quote]

Hvala ti u ime svih nas :!:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 okt 2010, 00:53

amertiger je napisao/la:Realno ovo saopstanje vam je vise nego glupo. Po meni realno imate tri opcije.

Druga ako vam se na svidja istok, onda vam ga mozemo i zatvoriti i ako vam je puno 1500 u onom prostoru na sjveru moze se i to smanjiti na 750, i eto pa se dogvorite ko ce ici na Grbavicu ko protiv Slavije.

Trece, bojkotujte!

hvala druze..da nam tebe nije ne bi imali tih opcija..nisi se trebao zamarati previse..hajmo slijedeci :D

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 okt 2010, 00:57

amertiger je napisao/la:Realno ovo saopstanje vam je vise nego glupo. Po meni realno imate tri opcije.

Trece, bojkotujte!

hvala druze..da nam tebe nije ne bi imali tih opcija..nisi se trebao zamarati previse..hajmo slijedeci :D
To ti lud sad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mes Que Un Club

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 okt 2010, 00:59

kako ono ide pjesma od manijaka..nesto ti si lud ti si jad..ti si si zeljin manijak..nesto tako :D

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 okt 2010, 01:02

theprodigy je napisao/la:kako ono ide pjesma od manijaka..nesto ti si lud ti si jad..ti si si zeljin manijak..nesto tako :D
Crni humor i nije bas popularan u BIH, ali tebi u svakom slucaju sretno :mrgreen: :mrgreen:
Mes Que Un Club

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 22 okt 2010, 01:03

manijaci su najludji. bude se sto im je 10 km karta protiv slavije i 700 mjesta dobili. to im nije posteno a sad kad isto rade onda je to normalno....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 okt 2010, 01:03

amertiger je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:kako ono ide pjesma od manijaka..nesto ti si lud ti si jad..ti si si zeljin manijak..nesto tako :D
Crni humor i nije bas popularan u BIH, ali tebi u svakom slucaju sretno :mrgreen: :mrgreen:
najcrnji humor je taj da je OSIM igrao za veliki klub...FK SARAJEVO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A VI PUNI OSIMA ... :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 okt 2010, 01:04

amertiger je napisao/la:
haha..al u svakom slucaju mi smo se razumjeli :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 01:11

adnan_hzsa je napisao/la:manijaci su najludji. bude se sto im je 10 km karta protiv slavije i 700 mjesta dobili. to im nije posteno a sad kad isto rade onda je to normalno....
Mi kada bojkotujemo onda smo smijesni,nemamo para i tako to..vi se nasladjujete i onda jedete svoja g.o.v.n.a kao vi trazite nesto vise
1921-2011

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 22 okt 2010, 01:21

Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje
Pazza Inter Amala

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 okt 2010, 01:22

endem_ je napisao/la:Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.