Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Serie A
a znaci ima ta prica neku povijest za koju ne znam

Naravno, a mi smo tu da se to ne zaboravitutankamon1905 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 18:04a znaci ima ta prica neku povijest za koju ne znam![]()

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Kakva jadna utakmica Napolija 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kazu forumasi da su glavni favoriti za scudetto... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Pati im igra bez Lukakua, Lucca nije taj kalibar.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Aha, a inace su blistali prosle sezone.
- muha milanez
- Kontakt:
Ove su još gori izgleda, bez obzira na pobjedu večeras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Gol jeeeeeeeee!
Ovako se titule osvajaju.
Definitivno fali Lukaku.
Ovako se titule osvajaju.
Definitivno fali Lukaku.
Sampionski. Cak ce i panjuga Hojlund vjerovatno u stilu Keana imati statse u ovoj ekipi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Šuti dok neki forumaši ovdje nisu pomislili da prošlogodišnji Napoli smatraš lošim prvakom pa će počet drvlje i kamenje na tebe

p.s. dobro je što su pobijedili inače bi Conte izmolio još 100 mil. za pojačanja zadnji dan. A Chivu napravio početničku grešku, 5-0 pobjeda i odmah sutradan Marotta govori da je ekipa kompletna i najavljeno pojačanje u odbrani se otkazuje
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Prvak je dobar, inace ne bi bio prvak. Nego mi imamo najlosijeg finalistu LP ikad, to si valjda zaboravio pa poceo opet po svom 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ako ćemo po tvom onda je svaki finalista dobar, inače ne bi bio u finalu

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako je svaki finalista dobar, onda je svaki prvak odlican, zar ne

- tuzlak1987
- Kontakt:
Inter je opet glavni favorit iz razloga jer Napoli ove godine igra Ligu prvaka. Iako se napoli pojacao ove godine opet se zna i da je Napoli manje kvalitetna ekipa od Intera bila i prosle sezone.
Juventus ce opet sigurno izborili ligu prvaka kao treci na tabeli mozda, a ispod ce biti bitka Milana i Rome. Mislim da sam realan.
Atalantu ne shvatam ozbiljno i vrijeme je da "grohnu". Como jedina pismena ekipa koja ce biti ispod ovih. Lazio fijasko.
Kao sto se vidi iz prilozenog liga nije nesto jaka, moras biti znalac da ne odes u LP ove godine.
Juventus ce opet sigurno izborili ligu prvaka kao treci na tabeli mozda, a ispod ce biti bitka Milana i Rome. Mislim da sam realan.
Atalantu ne shvatam ozbiljno i vrijeme je da "grohnu". Como jedina pismena ekipa koja ce biti ispod ovih. Lazio fijasko.
Kao sto se vidi iz prilozenog liga nije nesto jaka, moras biti znalac da ne odes u LP ove godine.
Ako ti tako kažeš, ali ja vala nisam gledao slabijeg finalistu od Intera niti slabijeg prvaka Italije od Napolija od kako ja aktivno pratim fudbal.
Ma vidi, to sto se malo zayebajemo to je druga stvar. Stoji da Napoli nije igrao krasno, da su neke pobjede dosle na silu, jedva nekako. Nije ostavio dojam da dominira nad protivnicina. Ali na kraju kad se sve sabere imali su najvise bodova i ne mozemo reci da je nezasluzeno ili da su losi prvaci.
Isto sto ne mozemo reci da je Inter bio los jer su eto toboze izgubili finale LP na bolan nacin. Svako ima neko svoje vidjenje i OK je.
Milan je imao sastav za top 4, ali zavrsise koji, 8 il 9 vjeruj da nije ni bitno. Tako da ko je sta zasluzio a ko je sta izborio za sebe je razlicit par cipela.
Sad kad gledamo Inter je uz Napoli opet favorit, mozda i ovim redosljedom. Posle imas Juve, Milan, Roma, Atalanta itd. Ko ce uzeti vidjet cemo u maju
Dobro je Percassi odradio ovo za Atalantu, umjesto 40ak mil € sta bi dobio od Intera spominje se ponuda posudbe Bayerna sa opcijom od 20ak mil + bonus
U svakom slucaju on je bivsi i napustit ce Atalantu.

U svakom slucaju on je bivsi i napustit ce Atalantu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ova zamjena Gimenez-Dovbyk je preglupa stvar.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.