FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 09 mar 2011, 18:08

secer je napisao/la: varas se, varas. nikada ne treba biti iskljuciv, pogotovo ne u fudbalu. danas si tito, sutra si na transfer listi ;)
Možda sam pretjerao, ali tako stvari stoje. U svakom slučaju ne treba uzimati odmah toliko za ozbiljno
secer je napisao/la:vjerujem. bosanceros su poznati po tome sto najvise uzivaju kad komsiji crkne krava.
Nisam bosanceros. Ja sam pravi hercegovac, ali onaj naš, onaj koji voli ovu zemlju.
Vjeruj mi, ja sam jedan od rijetkih danas kojem je tuđa sreća draga kao svoja, a za nečiju tugu, nesreću, najviše bi volio da i ne znam ako ne mogu pomoći. ;)
secer je napisao/la:opet vjerujem. ti i slicni tebi bi prije zapalili i rodjenu kucu nego se odrekli gloooopih predrasuda. il´ da ponovo spominjem komsijinu kravu :? :?
Nema potrebe, gore smo to razjasnili. Ne kontam, kakve sada predrasude. :?
secer je napisao/la:naravno. vi cete i sa prokletim djavolom samo ako propovjeda slicno vama.
Naravno, ako je taj đavo na putu kojim kroče svi oni koji ispravno vjeruju.
secer je napisao/la:uli i gaal su dokazali o kakvim se neljudima i fudbalskim neznalicama radi pa mi je bas drago vidjeti kako sam sebe stavljas tamo gdje ti je mjesto. nema, hoce jezik pravo :)
Jezik je čudna stvar, nekad će reći i ono što ne misli. Većinom je tako, čovjek se prevari. Ali ovdje se nisam prevario, sve stoji kako sam i mislio.
Hoćemo li Ulija i Rumenigea svrstati u neljude, zato što si ti tako rekao :roll:
Da, oni su neznalice fudbalske, ti si znalac samo takav.
secer je napisao/la:hvala.
Molim, nema na čemu. Kako tebi odgovara
secer je napisao/la:ne, mi govorimo/pisemo, a ako ti te nebuloze koje izgovaras nazivas lajanjem, ja ti ne mogu pomoci.
Ne dobro sam rekao, lajete. Znaš zašto?Jer samo ćuko može da laje na nekoga ko to ne zaslužuje. Gomez ovoliko negativnih kritika definitivno nije zaslužio.
secer je napisao/la:za one normalne 8-)
Hvala u moje ime i svih nas koji kročimo ispravnim putem.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 09 mar 2011, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2011, 18:09

effe_sa je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Joj što ti banalizuješ, to je za ne povjerovati. Dakle, ako Villa na jednom meču propusti 3 gol šanse, onda je to dokaz da Bayern ne bi treb'o dovesti brzonogog napadača, već ostaviti Gomeza. Strašno, moram priznati. Strašno. Ja nigdje nisam naveo da SAMO Gomez promašuje, već da bi Bayern bio ubojitiji sa napadačem koji je šilo, a ne stožina, al' ljudi tumače stvari onako kako to oni žele.
villa jest vrhunski napadac i po meni jedan od najbolji napadaca uopste...slicno misljenje imam o eto'o-u, iako je mozda malo pao u zadnje vrijeme....mislim da vise anton govori o tome da se kod gomeza nalaze promasaji koji nekad ne postoje....npr. gomez zabije gol i eventualno pored tog gola ima jednu-dvije sanse koje nije iskoristio, a ostali igraci na drugim pozicijama nikakav ucinak ne ostvare i onda mario bude kriv....mislim to tako bude na ovom forumu , na vecini njemacki foruma sam vidio da su navijaci prezadovoljni gomezom.....al hocu da ti kazem da meni licno nije nikad u interesu da igra u bayernu neki napadac koji ce super atraktivne poteze izvodit, za mene je bitno da ga napadac zabija, jer posao je napadaca da upakuje loptu u gol..on ne mora nista vise uradit....a jos jedan dodatni napadac bi mogao uvijek godit bayernu, spomenuo sam da bi jako, jako volio vidjet cavanija u redovima bayerna
Eh,u ovome se u potpunosti slazemo,Napoli gledam samo zbog njega i pitam se sta nasi cekaju.Dok je u Palermu bio gledao sam bio je predobar i bas tad kontao da ga dovedemo(Na manageru i jesam :D :D )ali nasi nista onda ode u Napoli i onda spekulacije za dovodjenje Hamsika a Cavanija nigdje :? :?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 mar 2011, 18:11

@Effe

Razumijem ja tebe, samo govorim onako kako bih ja posložio napadački dio Bayernove ekipe. Činjenica je da su tu 2 krila koja (kada su u formi) mogu svakome napraviti nevjerovatne glavobolje i riješiti utakmicu. Eh, poznavajući način igre tog dvojca(Robbery-ja), najbolje bi bilo pridružiti im nekog ko je također eksplozivan(naravno, ne mislim na žonglera koji je u stanju držati loptu na glavi dok trči Allianz Arenom :mrgreen: ), te koji bi dobrano popravio igru Bayerna. Govorim da je Gomez u ovakvom Bayernu prvi napadač(Klose, Olić sigurno nisu bolji od njega), al' da bi bolje bilo odlučiti se za to šilo koje ja spominjem. Što se tiče Cavani-ja, on je ove sezone pokaz'o da posjeduje izniman kvalitet, no isti će sigurno ostati u Napoliju(mislim da je klauzula nekih 15-ak miliona Eura, ako sam dobro pohvat'o konce), te je njegovo dovođenje sigurno u domenu naučne fantastike. Momak je sigurno i bolji od Gomeza, mlađi je, brži i koristi svaku priliku koja mu se pruži. Dakako, ja i dalje tvrdim da bi i Hulk bio dobar, kao i Rossi(Villareal). Al' poznavajući Bayern, moguće napadačko pojačanje će biti neki bundesligaški napadač koji je "One hit wonder" poput Cissea iz Freiburga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 18:24

Monolog je napisao/la: Momak je sigurno i bolji od Gomeza, mlađi je, brži i koristi svaku priliku koja mu se pruži.
Popizdit ću ako ću i na ovom forumu morat objašnjavati da nije bolji!!! :evil:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 18:38

Neuer dolazi kod nas za 17 miljona eura i još ćemo mu platiti 8 milja na ruke, potpiso je kad smo igrali protiv Schalkea u kupu...Insajd informacija, nepitajte otkuda znam, samo birajte dal ćete mi vjerovati ili ne....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 mar 2011, 18:39

@monolog: krila jesu super jaka....robben i ribery su nevjerovatno opasni kada su u dobroj formi, cak ne moraju biti u odlicnoj formi, cak i njihova normalna forma je nekad dovoljna...al dok ribery ima te svoje padove pa onda bljesne iznenada, robben prvi put ima jedan pad i odmah se to osjeti....al to je sve povezano s atmosferom u ekipi o kojoj sam govorio...dok smo ja i secer se slozili i po pitanju defanzivne igre i tih problema, tu je u sustini i srz problema dok neki idu na neke sitne probleme, poput brojanja promasenih prilika, il koliko je koji igrac sitnih gresaka napravio

sto se pojacanja tice ne bih volio nekog tipa cisse i to dovodjenje nekog igraca iz bundeslige jer sad trenutno mi neko prikladan bar za napad ne pada na pamet....a od dovodjenja riberyja i tonija se malo politika bayerna promijenila pa se dovode i internacionalno priznata i poznata imena, tako da bi neki boom transfer se mogao desit....pogotovo nakon ove sezone ak zavrsi lose (a moze biti uspjesna jedino ak se napravi nesto veliko u ligi prvaka) onda ce bayern itekako investirat....a najpotrebnije je dovest jednog , eventualno dva igraca u odbrani, badstuber i breno su mladi mislim da se na obojicu moze racunat, al onda bar jedan bek je jos potreban.....stoper mozda pod nekim uslovima.....vezni red je dobro popunjen i onda jedno jos fino pojacanje u napadu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 mar 2011, 19:03

anton 1983 je napisao/la:Neuer dolazi kod nas za 17 miljona eura i još ćemo mu platiti 8 milja na ruke, potpiso je kad smo igrali protiv Schalkea u kupu...Insajd informacija, nepitajte otkuda znam, samo birajte dal ćete mi vjerovati ili ne....
Neću te pitati od kuda ti ta informacija...Dovoljno je što si nam prenio... :D :D :D :D :D

Ali objasni ovo 8 mil. eura na ruke...?? :roll:
Ne razumijem..

Dolazi li Coentrao ili je već potpisao sa Realom?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2011, 19:24

Klare je napisao/la:Ne dobro sam rekao, lajete. Znaš zašto?Jer samo ćuko može da laje na nekoga ko to ne zaslužuje.
ovo je za prijave. nadam se da je tu neki od moderatora koji zna sta i kako.
mislim, van svake pameti je ocekivati da ce se izvuci nekaznjeno onaj ko druge forumase naziva kerovima.
u redu, bilo je za ocekivati da ce nesto ovako da se desi jer gov-njezoljupci su spremni na sve kako bi odbranili svog ljubimca, inace veliku klocinu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2011, 19:33

Zbog cega uvijek ta 2 videa,ne mozes da nadjes neku drugu zamjerku covjeku koji je najbolji napadac Bundeslige i Lige prvaka :?: 8-) 8-)
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 19:42

toliko se prepirete oko necega a obojica ste dijelom upravu....
Gomes nije savrsen napadac i masa dosta zicera,,,,al seceru pa ipak ima 24+golova i bar nesto vrijedi....
Golovi su uglavnom odbijanci al neka covjek daje dok ima srece......Al mislim da bi ga trebali zamijeniti sledece sezone jer ne treba da nas previse zanosi broj njegovih golova.... :ugeek:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 mar 2011, 19:45

Nisam se htio mijesati u novu diskusiju o Mariu. Nekako mi dokurcilo vise. :D

Vidim ovo se vec otima kontroli. Al' eto da ja pitam nJesto svog druga secu, ali i ostale nogometne genijalce:
-da li postavljanje i pracenje igre ubrajate u kvalitete napadaca? (obratite paznju na gol u utakmici Inter-Bayern).
-koliko bi golova dao jedan od tih vasih ''brzaca'' u dosadasnjem dijelu sezone po vasim procjenama?

Hajd' prosvijetlite me molim vas. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2011, 19:49

S-Y-L-A-R je napisao/la:Zbog cega uvijek ta 2 videa,ne mozes da nadjes neku drugu zamjerku covjeku koji je najbolji napadac Bundeslige i Lige prvaka :?: 8-) 8-)
za pametnog je i zujanje komarca muzika, zar ne 8-)

Neuzubillah, cuj fussballgott :roll:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

eeeevvvoooo gaaaaaa, jedna golcina ala mario gov-njez :lol:

[youtube][/youtube]

gomez die gurke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 09 mar 2011, 20:13

Sada je došlo dotle da si me i prijavio, je li :evil: Imaš mi nešto reći, bolje pripazi na svoje izražavanje, riječnik ti je užasan.
Nema problema, kao neka velika šteta. Svima je jasno da su ti argumenti slabi. Odkako je Mario došao, cijelo vrijeme postavljaš nekoliko tih klipova koji pokazuju nešto daleko od istine. Tu se mogu naći 3 promašaja, gdje je morao pogoditi. Ostalo sve neizrađene situacije da bi se u tom tonu govorilo. Čak je nestalo materijala, pa su se postavljale situacije gdje bi se prije moglo zaviditi nego ismijavati.
Može se sastaviti masa tih klipova i o Messiju, Ronaldu, Robbenu, Eto'ou, Ibrahimović...da više ne nabrajam.
Oni nisu pravo mjerilo i s njima možeš samo svirati...
Uostalom ova rasprava nikud ne vodi. A ono od prije, kako bi neki prije..., nego se odvikli predrasuda(valjda si mislio svojih stavova, šta li već). To baš vrijedi za tebe. Pa da Gomez sada postane najbolji napadač, za tebe bi i dalje bio kloc. Tu ti ne mogu pomoći.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 mar 2011, 20:18

JetSet_Hantraga je napisao/la:Nisam se htio mijesati u novu diskusiju o Mariu. Nekako mi dokurcilo vise. :D

Vidim ovo se vec otima kontroli. Al' eto da ja pitam nJesto svog druga secu, ali i ostale nogometne genijalce:
-da li postavljanje i pracenje igre ubrajate u kvalitete napadaca? (obratite paznju na gol u utakmici Inter-Bayern).
-koliko bi golova dao jedan od tih vasih ''brzaca'' u dosadasnjem dijelu sezone po vasim procjenama?

Hajd' prosvijetlite me molim vas. :lol:
a ev ja sam toliko sudjelovao u ovim diskusijama da mi je sad isto dokurcilo :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2011, 20:32

Klare je napisao/la:Sada je došlo dotle da si me i prijavio, je li
da, i ocekujem da budes banovan zbog teskih uvreda upucenih na moj, ali i racun drugih forumasa ciji je jedini grijeh to sto ne podnose marija gomeza.
nema potrebe da mi odgovaras, ja tebi sigurno necu, jer cu te pridruziti antonu na ignore-listi.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 mar 2011, 21:48

S-Y-L-A-R je napisao/la:Zbog cega uvijek ta 2 videa,ne mozes da nadjes neku drugu zamjerku covjeku koji je najbolji napadac Bundeslige i Lige prvaka :?: 8-) 8-)
ima kompilacija njegovi promašaja ... xD

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 mar 2011, 23:13

sta je bavarci usla voda u usi aaa,koljete se izmedzu sebe,samo napred ali neka vas jos koji dan jer najgori dani vam tek slijede 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2011, 23:16

amell je napisao/la:sta je bavarci usla voda u usi aaa,koljete se izmedzu sebe,samo napred ali neka vas jos koji dan jer najgori dani vam tek slijede 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imas li ista novo za reci samo se ponavljas :?
Od muke ne znas sta ces pa dodjes ne znas ni sta bi napisao pa izleti glupost ;) ;)
41.21.1.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 23:17

Jojjjj amele,sad si nas uplasio :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: eurofighter typhoon, dana/u 09 mar 2011, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.