Možda sam pretjerao, ali tako stvari stoje. U svakom slučaju ne treba uzimati odmah toliko za ozbiljnosecer je napisao/la: varas se, varas. nikada ne treba biti iskljuciv, pogotovo ne u fudbalu. danas si tito, sutra si na transfer listi
Nisam bosanceros. Ja sam pravi hercegovac, ali onaj naš, onaj koji voli ovu zemlju.secer je napisao/la:vjerujem. bosanceros su poznati po tome sto najvise uzivaju kad komsiji crkne krava.
Vjeruj mi, ja sam jedan od rijetkih danas kojem je tuđa sreća draga kao svoja, a za nečiju tugu, nesreću, najviše bi volio da i ne znam ako ne mogu pomoći.

Nema potrebe, gore smo to razjasnili. Ne kontam, kakve sada predrasude.secer je napisao/la:opet vjerujem. ti i slicni tebi bi prije zapalili i rodjenu kucu nego se odrekli gloooopih predrasuda. il´ da ponovo spominjem komsijinu kravu![]()
![]()

Naravno, ako je taj đavo na putu kojim kroče svi oni koji ispravno vjeruju.secer je napisao/la:naravno. vi cete i sa prokletim djavolom samo ako propovjeda slicno vama.
Jezik je čudna stvar, nekad će reći i ono što ne misli. Većinom je tako, čovjek se prevari. Ali ovdje se nisam prevario, sve stoji kako sam i mislio.secer je napisao/la:uli i gaal su dokazali o kakvim se neljudima i fudbalskim neznalicama radi pa mi je bas drago vidjeti kako sam sebe stavljas tamo gdje ti je mjesto. nema, hoce jezik pravo![]()
Hoćemo li Ulija i Rumenigea svrstati u neljude, zato što si ti tako rekao

Da, oni su neznalice fudbalske, ti si znalac samo takav.
Molim, nema na čemu. Kako tebi odgovarasecer je napisao/la:hvala.
Ne dobro sam rekao, lajete. Znaš zašto?Jer samo ćuko može da laje na nekoga ko to ne zaslužuje. Gomez ovoliko negativnih kritika definitivno nije zaslužio.secer je napisao/la:ne, mi govorimo/pisemo, a ako ti te nebuloze koje izgovaras nazivas lajanjem, ja ti ne mogu pomoci.
Hvala u moje ime i svih nas koji kročimo ispravnim putem.secer je napisao/la:za one normalne![]()