FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
U uredu Morattija se odrzava sastanak u vezi kupovine igraca,prisustvuju Branca i Ghelfi
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
nebi ja kritikovao upravu previse. kad je osvojena LP inter je vec tad bio u velikom minusu, igrace da bi zadrzali trebalo im dati bolju platu a oni u znak zahvalnosti igrali kao amateri, nije MM tu kriv. drugo je sto smo mi navikli da inter dovodi zvucna imena, tad je najskuplji igrac bio max 30 mil, a sad su izmedu 35 i 60 mil klasni igraci. izgleda da ce inter izgubiti i navijace zbog onih koji bi svake god da se dovode zvijezde, ostat ce vijerni navijaci, oni koji su navijali i prije 2005. uostalom MM zavlaci ruku u svoj dzep kada kupuje+ 

Gattuso hvali Guarina: "Strašan igrač, prevelika želja, takvu kombinaciju fudbalskog znanja i fizičke snage nikad nisam video. Guarin je nezaustavljiv" !
Opet ce Juventini kritikovat Padoina
Opet ce Juventini kritikovat Padoina

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
kad je najava utakmice, i kad vidim da je guaro u ekipi nadam se pobijedi. kojom lakocom prolazi i po nekoliko igraca je nevjerovatno kao da ih nema i jos uz to djeluje nonsalantno, kao da se zeza, i drago mi je sto forsira sut za razliku od prosle sezone, i onako nema neki akcija nek je raspali pa neka ce i uci, koji dobitak je njegovo dovodenje i to za male pare
'ta ce on pored klase kakav je Padoin
Da nam je jos jednog napadaca poput Guarina da moze nositi trojicu na ledjima i zabijati(nekada Adriano) i dosta, ostalo popunit sa mladicima...
_________________Handa
____Ranocchia___Caldirola___Juan
Nagatomo____Guarin___Paulinho____Pereira
________Ricky___________Coutinho
_______________Longo
Bez problema bi prihvatio ovakav Inter sljedece sezone, eventualno jos Paulinho tu. Makar se za opstanak borili, barem bi uzivao...

Da nam je jos jednog napadaca poput Guarina da moze nositi trojicu na ledjima i zabijati(nekada Adriano) i dosta, ostalo popunit sa mladicima...
_________________Handa
____Ranocchia___Caldirola___Juan
Nagatomo____Guarin___Paulinho____Pereira
________Ricky___________Coutinho
_______________Longo
Bez problema bi prihvatio ovakav Inter sljedece sezone, eventualno jos Paulinho tu. Makar se za opstanak borili, barem bi uzivao...
Odlicno.adointer je napisao/la:L'ag. di Dzeko: "Lui è felice al City. Inter? Mai sentita"
Znaci,ne spominjat ga vise
Bas mi trebaju raznorazni strucnjaci ovdje da pisu kao je Cassano trom i sebican ili kako Guarin veze nema lik samo suta i ne da loptu nikome.
Ili kako Zanetti mrzi Dzeku i u svlacionici je svima naredio da ignorisu bosanca. Neka, bolje ovako.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
@Huska kad vec nemamo para da se ozbiljno pojacamo,trebalo se vec ove sezone a nije kasno ni slijedece krenuti u tom pravcu,ti momci su veliki potencijal i vrijedilo bi istrpiti ih godinu-dvije,ali bi se znalo kuda plovi ovaj brod.
Na ljeto ili odrijesiti kesu pa da se nasa mastanja ostvare ili okrenuti se ovakvom Interu,samo ne vise prosjecnosti i krpljenju ekipe sa polovnjacima.
Fali tu Banega
Na ljeto ili odrijesiti kesu pa da se nasa mastanja ostvare ili okrenuti se ovakvom Interu,samo ne vise prosjecnosti i krpljenju ekipe sa polovnjacima.
Fali tu Banega

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Nadam se da ce pasti neki kvalitetan dogovor.sanjingr je napisao/la:U uredu Morattija se odrzava sastanak u vezi kupovine igraca,prisustvuju Branca i Ghelfi

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
toga nije bilo u Interu nikad,a nece ni biti zato sto je Inter familija , sto nisu samo pare bitne! Dzeko nikad nece ni doci u Inter jer njemu su pare bitnije! ali bilo bi nasih vanzemaljaca koji bi popljuvali svakog u Interu radi Dzeke!!Puma je napisao/la:Odlicno.adointer je napisao/la:L'ag. di Dzeko: "Lui è felice al City. Inter? Mai sentita"
Bas mi trebaju raznorazni strucnjaci ovdje da pisu kao je Cassano trom i sebican ili kako Guarin veze nema lik samo suta i ne da loptu nikome.
Ili kako Zanetti mrzi Dzeku i u svlacionici je svima naredio da ignorisu bosanca. Neka, bolje ovako.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kad neka od ekipa iz Italije u narednih 10 god bude imala ovakav sastav neka se jave

izgleda stize polovnjak
Biglia: "L'Inter mi vuole e io voglio l'Inter. Sento Zanetti e..."
Biglia: "Voglio l'Inter, ora mi trattano!
Roma odustala,Bellomo je izgleda nas

izgleda stize polovnjak

Biglia: "L'Inter mi vuole e io voglio l'Inter. Sento Zanetti e..."
Biglia: "Voglio l'Inter, ora mi trattano!
Roma odustala,Bellomo je izgleda nas

FORZA INTER!
FORZA INTER!
ja mislim da je Puma na to i misliovrebac86 je napisao/la:toga nije bilo u Interu nikad,a nece ni biti zato sto je Inter familija , sto nisu samo pare bitne! Dzeko nikad nece ni doci u Inter jer njemu su pare bitnije! ali bilo bi nasih vanzemaljaca koji bi popljuvali svakog u Interu radi Dzeke!!Puma je napisao/la:Odlicno.adointer je napisao/la:L'ag. di Dzeko: "Lui è felice al City. Inter? Mai sentita"

Biglia onako,nije mi nesto al automatski pomislim na Gargana i bude mi Top Player

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Jasta nego sam na to mislio. Dovoljno je vidjeti teme o Pjanicu ili Teletovicu. Sve nekakvi strucnjaci.

Uz'ebo nam se Rafa"Marko Materaci laže. On laže, samo laže. Sve što je rekao je laž. Jednostavno. I što se tiče pomenutih slika, i to je laž. On je običan lažov!"

Call the coroner!
Younes Belhanda zeli u Inter,ali tek u junu
hocel ko svratit u januaru
Nasi traze za Coutinha 15 ali ce se posao zavrsiti valjda na 13mil,eh tek tada slijede napadi na upravu
Za veceras,Il Capitano umjesto cele

hocel ko svratit u januaru

Nasi traze za Coutinha 15 ali ce se posao zavrsiti valjda na 13mil,eh tek tada slijede napadi na upravu

Za veceras,Il Capitano umjesto cele

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Kakav je ovaj Belhenda sta zeli kod nas?? Izgleda da nista od onog malca Castilla, najvjerojatnije ce Juventus u suradnji sa kako je popularno to nazvat ovdje na forumu "filijalom Intera i Milana" đenovom dovest momka, a i izgleda da nas je Preziosi odlucio i za Belloma zajebat
nesto mu se Massimo zamjerio ocito 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
vratio mu onu Kucku kud ces gore
jos mu nedaju Silvestrea 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Pres. Montpellier: "Solo l'Inter per Belhanda. Ho accettato 14 milioni"
PRES.MONTPELLIER BOOM: "BELHANDA VA ALL'INTER!
Izgleda Belhanda novi igrac Intera,hajmo svi na youtube da vidimo kakav je
[youtube][/youtube]
PRES.MONTPELLIER BOOM: "BELHANDA VA ALL'INTER!
Izgleda Belhanda novi igrac Intera,hajmo svi na youtube da vidimo kakav je

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 23 jan 2013, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
HHHH da evo i ja bas to citam : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104419" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
22 godine, veznjak, ove sezone 27 utakmica 8 golova i 4 asista. Nelosa statistika.
Gledam na jubitu, izgleda mi kao malo bolja verzija Alvareza
ali moram priznat da nisam cuo do sada za ovog igraca, 14 mil. € nije malo, valjda nece bit flop.
Gledam na jubitu, izgleda mi kao malo bolja verzija Alvareza

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Brancin JockerScarpini je napisao/la:HHHH da evo i ja bas to citam : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104419" onclick="window.open(this.href);return false;

pa kako ce on igrat 3-5-2,on je cisti trequartista

jos mi je ovo sumnjivo
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Do jucer sam citao da ce doci u junu,ali ako je prihvacena ponuda da li dolazi odma iliTritolone je napisao/la:22 godine, veznjak, ove sezone 27 utakmica 8 golova i 4 asista. Nelosa statistika.
Gledam na jubitu, izgleda mi kao malo bolja verzija Alvarezaali moram priznat da nisam cuo do sada za ovog igraca, 14 mil. € nije malo, valjda nece bit flop.

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.