FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
TeaM87 je napisao/la:Moze li neko napisati prosjek godina na pocektu utakmice i prosjek godina kad su izvrsene izmjene
25,09 na pocetku tekme , a kad su sve 3 izmjene izvrsene 23,36 ....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Meni je i pored pobjede pobjede i svega jucer najvise obradavao debi Amira
Lijep gest Adzema. A kao sto Adzem rece, moracemo sigurno tokom sezone nekad da ispastavamo zbog mladosti i ne iskusnosti ali isplatit ce se to kad tad... 
Takodjer moram pohvalit Memiju kao i ostali! Lijep pocetak nove sezone!

Takodjer moram pohvalit Memiju kao i ostali! Lijep pocetak nove sezone!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- champions1921
Izgleda da Nedo ne moze ni protiv Famosa igrati.. Bio rezerva rezervama i kada je usao nakon 10 minuta Adzem, koji je bio na zapadu, zamalo da ga izvede sa terena ali nije bilo vise igraca na klupi.. Valjda ce Varea moci popuniti spica ako bude trebalo jer Nedo po svemu sudeci nije ni za klupe..
BUDI ŽELJO !!!
- ficobahtic
- Kontakt:
Nebitno koji je prosjek, negdje oko 22-23g vjerovatno. najstariji je Bucan sa 33 i nema vise igraca preko 28 godina, Kosoric 27, Varea, 28, Jamak puni sad 28, Zeljkovic 26, Svraka 26... i to su najstariji igraci!
Meni se jako svidja hrabrost Adzema da svaku utakmicu pocne sa dosta izmjenjenim sastavom sto je cista suprotnost u odnosu na Amara...To je dokaz da niko nema standardno mjesto u prvih 11, izuzev mozda Antolovica.
Naravno da i on jos trazi idealnu postavu ali mi se cini da je mi trenutno nemamo vec zavisi od trenutka inspiracije pojedinih igraca, tako da nikad ne znas koji igrac ce donijeti prevagu u pojedinim utakmicama. Dokaz je i Hadziahmetovic koji je upisao prve minute dok se kod Osima on ne bi pojavio za godinu ili dvije i to mozda na klupi.. Odlicna strategija je guranje u vatru mladih igraca, jer znate i sami kako se uci plivati: Baci te starija raja u bazen, pa se ti vadi kako znas i umijes 
Meni se jako svidja hrabrost Adzema da svaku utakmicu pocne sa dosta izmjenjenim sastavom sto je cista suprotnost u odnosu na Amara...To je dokaz da niko nema standardno mjesto u prvih 11, izuzev mozda Antolovica.

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Imal gdje snimak tekme?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
jesi zapeo za Nedu sviju michampions1921 je napisao/la:Izgleda da Nedo ne moze ni protiv Famosa igrati.. Bio rezerva rezervama i kada je usao nakon 10 minuta Adzem, koji je bio na zapadu, zamalo da ga izvede sa terena ali nije bilo vise igraca na klupi.. Valjda ce Varea moci popuniti spica ako bude trebalo jer Nedo po svemu sudeci nije ni za klupe..

- ficobahtic
- Kontakt:
Ako imas nekog u raji da ima Mojatv, odes kod njega i pregledasAsharaK je napisao/la:Imal gdje snimak tekme?

Pljuvac broj 1champions1921 je napisao/la:Izgleda da Nedo ne moze ni protiv Famosa igrati.. Bio rezerva rezervama i kada je usao nakon 10 minuta Adzem, koji je bio na zapadu, zamalo da ga izvede sa terena ali nije bilo vise igraca na klupi.. Valjda ce Varea moci popuniti spica ako bude trebalo jer Nedo po svemu sudeci nije ni za klupe..

-
- Kontakt:
Eto ja maloprije rekoh nemojte pljuvati.... al dzabe. Sve mu j.... pa zar to mora tako. Pusti kritike na takav nacin. Kako ce Nedo da igra srcem kad ga vaki vazda pljuju. Jah Nedu, jah nekog drugog koji trenutno podbaci. Samo pozitivno. Bolje nemoj nista pricati nego s..ti povazdan. Pa niko od njih nije placen 200.000 milja sedmicno pa da ocekujemo od njih da rasturaju svaku tekmu. Imaju pravo biti losi, zato je fala bogu sad puna klupa pa se moze birati ko ce da igra , konkurencija je zakon. Samo tako ce se poboljsat kvaliteta tima. A tim je glavni, pojedinac nije bitan svi koji nevaljaju nece igrat i tacka. Ali ako ih budemo pljuvali nemaju razlog da se bore za takve "navijace". Ako volis Zelju onda pohvali ili odj....bi. Ovo mislim generalno, ne kazem nikome posebno i ponaimenicno.
U narednih nekoliko utakmica ne vidim mjesto za kiks

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Re: Odg: FK Željezničar
E jesi i ti lud. Pa gdje ćeš to ovdje napisatichampions1921 je napisao/la:Izgleda da Nedo ne moze ni protiv Famosa igrati.. Bio rezerva rezervama i kada je usao nakon 10 minuta Adzem, koji je bio na zapadu, zamalo da ga izvede sa terena ali nije bilo vise igraca na klupi.. Valjda ce Varea moci popuniti spica ako bude trebalo jer Nedo po svemu sudeci nije ni za klupe..
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Plavi protiv Olimpica napravili 398 dodavanja
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-protiv-ol ... nja/10784/" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-protiv-ol ... nja/10784/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ficobahtic
- Kontakt:
Nema potrebe da se pljuje bilo ko? Jucer je Memija bio igrac preokreta, sutra mozda bude Basa, Turkovic, Nuspahic...nikad se ne zna. Samo podrska i sabur. Vise volim nasu djecu gledati sve i da pojma nemaju nego mrtvog Selimovica (hvala mu za sve golove koje je zabio) koji ne pretrci 3,5km na utakmici i koji nije predriblo igraca jedan na jedan ima dvije godine ili Becksa koji ne zna ni na koju stranu napadamo. Jedino ova Zeljina mladost, trka, borbenost i zalaganje moze da vrati publiku na stadion, nikakve titule ili pehari samo ovi momci koji ostavljaju srce na terenu i u pobjedama i u porazima!!!
- champions1921
Gledao sam citavo drugo i izvinjavam se i Nedi i forumasima jer sam mislio, posto je usao nekih pola sata do kraja, da do tada nije igrao. Citiracu Adzema koji je sa Amarom komentarisao njegovu igru: "On nema nikakvog rezona u igri. Kada treba dodati pokusava pucati a kada treba pucati on dodaje. Treba ga opet izvesti. Ima li ko na klupi". Nemam razloga da ga pljujem ali imam pravo na kritiku a u ovo slucaju sam samo prenio Adzemove reakcije..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
iz ovog se ugla tek vidi kako je zajebana i genijalna dadina asistencija za bajića za treći gol. takav osjećaj se ne može naučiti i njega se mora trpiti kako god da igra.fkzeljeznicarba je napisao/la:Plavi protiv Olimpica napravili 398 dodavanja
Svako ima pravo na misljenje i treba ga iznijeti kakvo god ono bilo. A ako je neko lose i odigrao treba to i kazati isto kad dobro odigra to treba pohvaliti.
-
- Kontakt:
...samo sto tvoji komentari uveliko prelaze granicu dobrog ukusa. Sta si postigao tim "prenosenjem informacije"?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Cini mi se da je neko jucer napisao da danas igramo neku prijateljsku, je li to bila suplja ili igramo, je li neko upoznat?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
dobili ste famos 4:0tm8782 je napisao/la:Cini mi se da je neko jucer napisao da danas igramo neku prijateljsku, je li to bila suplja ili igramo, je li neko upoznat?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.