FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VivaLasVegas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VivaLasVegas » 20 feb 2016, 00:54

Jos samo da objave da nam je Dzeka Muminovic novi skaut :bih:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 feb 2016, 00:56

Jos kad osvane slobodni tomic I drincic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2016, 00:56

Nikad mi necemo biti ozbiljan klub dok ti neki cirkusanti po forumu budu iznosili informacije iz kluba i postave dan prije utakmice ko sto su znali. Ne bi ovo bio šuk, da mi cijeli dan nismo ovdje slusali o nasim pregovorima, a oni ni rijec ne spomenuse kad ono BUM! Baris trebu cijeli dan, placas pice, uleti ti lik i zguzi je za 5 minuta, pa moras mu reci bravo jara! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 feb 2016, 00:57

Evander je napisao/la:Ocekujem na proljece opet par suspenzija i povratak istih igraca nakon par kola. Svjetski smo prvaci u tome.
Joj koja bruka postajemo, strasno.
Dovodimo "kapitallce" koje za pola godiine placamo da odu. Trenera tjeramo sto nema licencu, pa ga opet vracamo bez licence. Prodajemo igraca za rekordan transfer, nikog ne dovodimo, a probijemo budzet. Kako i na sta, nikome nije jasno.
Kakvo vodjenje kluba, za primjer svima i za svaku pohvallu.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
:thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 feb 2016, 00:58

Evander je napisao/la:Ocekujem na proljece opet par suspenzija i povratak istih igraca nakon par kola. Svjetski smo prvaci u tome.
Dovodimo "kapitallce" koje za pola godiine placamo da odu. Trenera tjeramo sto nema licencu, pa ga opet vracamo bez licence. Prodajemo igraca za rekordan transfer, nikog ne dovodimo, a probijemo budzet. Kako i na sta, nikome nije jasno.

Tamo gdje logika prestaje - počinje FK Sarajevo :eh:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 feb 2016, 00:58

Bosniacum Lilium je napisao/la:

al u cuni
Zadnja izmjena: Zastone, dana/u 20 feb 2016, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 20 feb 2016, 00:58

joker90 je napisao/la:Nikad mi necemo biti ozbiljan klub dok ti neki cirkusanti po forumu budu iznosili informacije iz kluba i postave dan prije utakmice ko sto su znali. Ne bi ovo bio šuk, da mi cijeli dan nismo ovdje slusali o nasim pregovorima, a oni ni rijec ne spomenuse kad ono BUM! Baris trebu cijeli dan, placas pice, uleti ti lik i zguzi je za 5 minuta, pa moras mu reci bravo jara! :urnebes:
Bas tako, dok zuke i ala zuke (nista licno protiv njih) iznose informacije, nema tu ozbiljnosti i normalnog kluba. Daleko smo mi od profesionalizma...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 feb 2016, 00:59

BosnianKingdom je napisao/la:Zašto sada ove priče da nam ne valja sastav i da je sve otišlo u k,kako ispadamo iz lige i odmah tjeranje stručnog štaba i uprave, a ista situacija ovakva je bila prije 10 ili 24 ili 48 sati pa.jr sve bilo ok,kako možete biti takvi? Kako ništa ne naučite u životu iz iskustava?
Samo gazite,džaba samo trošite svoje živce,sa srećom vam.
Koji dobar sastav?
Golmana nemamo.
Bekove nam igraju igraci koji krpe te pozicij. Bekic nije bek, Kaducis i ako je potencijal, jos nije dovoljno kvalitetan da se mozes osloniti samo na njega.
Stoperi ok. Zadnjeg veznog igra momak koji se fakat trudi, ali ne zna.
Mozemo samo moliti Boga da se ovi brazilci pokazu kao pojacanja i da Duljevic konacno pokaze ono sto zna i da postane najbolji igrac lige.
Realno mi se krpimo na bar 5 ili 6 pozicija u prvih 11.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 feb 2016, 00:59

joker90 je napisao/la:Nikad mi necemo biti ozbiljan klub dok ti neki cirkusanti po forumu budu iznosili informacije iz kluba i postave dan prije utakmice ko sto su znali. Ne bi ovo bio šuk, da mi cijeli dan nismo ovdje slusali o nasim pregovorima, a oni ni rijec ne spomenuse kad ono BUM! Baris trebu cijeli dan, placas pice, uleti ti lik i zguzi je za 5 minuta, pa moras mu reci bravo jara! :urnebes:
:clap: :clap: :clap:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 feb 2016, 01:00

Samo sto se ustvari ta treba svima nudi a pogotovo tebi i kad je ti odbijes onda joj uleti taj drugi lik.Sad ko se zajebo ti ili on saznacemo za pola godine godinu.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 feb 2016, 01:00

19FKS46 je napisao/la:
Bas tako, dok zuke i ala zuke (nista licno protiv njih) iznose informacije, nema tu ozbiljnosti i normalnog kluba. Daleko smo mi od profesionalizma...

:lolno: :lolno: gori smo mi što "povjerujemo", ili se nadovežemo i onda krene rasprava i sami sebe ubjedimo da je to tako.
Mene stvarno u zadnje vrijeme iritiraju ala insajderi, zato Panteliju prozivam na svakom drugom postu, morao me čak i blokirati :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2016, 01:02

soe je napisao/la:
Samo sto se ustvari ta treba svima nudi a pogotovo tebi i kad je ti odbijes onda joj uleti taj drugi lik.Sad ko se zajebo ti ili on saznacemo za pola godine godinu.
Buraz nije Zahirovic neki anonimus i krampa pa da se ne zna na cemu si sa njim. Momak je za ovu ligu klasa i to je cinjenica.
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 feb 2016, 01:03

soe je napisao/la:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 feb 2016, 01:03

i ne kontam samo sta se to konama cestita ako mi igraca nismo htjeli a oni ga onda doveli, nisu oni nama nista suknuli, dobro mozda jesu nekim insajderima ovdje :D druga je stvar sto vecini nije jasna ta politika da ti ne treba igrac ko sto je Zahirovic, osim ako nije u planu neko bolji, to ne znam
Pyro is not a crime !

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 20 feb 2016, 01:06

THEC je napisao/la:i ne kontam samo sta se to konama cestita ako mi igraca nismo htjeli a oni ga onda doveli, nisu oni nama nista suknuli, dobro mozda jesu nekim insajderima ovdje :D druga je stvar sto vecini nije jasna ta politika da ti ne treba igrac ko sto je Zahirovic, osim ako nije u planu neko bolji, to ne znam
Zato nam trebaju Kramar i Krajisnik i Kacavenda. :mrgreen:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 feb 2016, 01:07

THEC je napisao/la:i ne kontam samo sta se to konama cestita ako mi igraca nismo htjeli a oni ga onda doveli, nisu oni nama nista suknuli, dobro mozda jesu nekim insajderima ovdje :D druga je stvar sto vecini nije jasna ta politika da ti ne treba igrac ko sto je Zahirovic, osim ako nije u planu neko bolji, to ne znam
Zahirovic je najvece pojacanje ove sezone u PLBIH i ne vidim ekipu kojoj nije potreban.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 feb 2016, 01:07

Nama je svakako potreban veznjak koji je dobar u oba smijera a ne samo orjentisan na defanzivu sto jeste Zahirovic koji inace i nije uopste los igrac ali mislim da za pare koje on kosta mozemo dovesti ono sto nam ustvari i treba.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 feb 2016, 01:08

Malo vise vjere u ove igrace koji su proslii jako teske i zahtjevne pripreme....
Jbt ga, osim nas svi su se bas pojacali.. Mislim da je sad liga mozda najjaca po ime ima unazad nekoliko godina...
Drago mi je zbog toga

Opet kazem, najbitnije da se igraci izmedju sebe postuju i da trce jedni za druge...
Sto je neko rekao, napokon je neko preuzeo ulogu da odlucuje u svemu... to je Jesic.. Vidjet cemoo

A sto se tice Ibrakovica, mislim da bi Zahirovica doveo 1.2 :D kad je raskinuo ugovor..
In je tacno dovodio one igrace koje je forum zelio.. Pa znamo kamo je zavrsilo na kraju...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 feb 2016, 01:08

Pobjeda u mostaru mijenja sve .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 feb 2016, 01:08

xbox je napisao/la:
Zato nam trebaju Kramar i Krajisnik i Kacavenda. :mrgreen:
pa zato i kazem, nije nam jasna ta politika al sta je tu je, ne mozemo mi mnogo sta uraditi osim da se prepustimo Jesinoj viziji :D

@bolanos i ja sam bio za to da ga dovedemo, ali ocito da u nasem klubu nisu bili za to jer nema sanse da bi ga oni doveli prije nas
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.