Sta znas, Olimpic najslabiji u par godina... de popusti...aleksandar_veliki je napisao/la:Malo sam pogrijesio, ali ipak znamBaja_Zvjerka je napisao/la:Jahhhaleksandar_veliki je napisao/la:Bice 0:2, ovo je najlosiji Olimpic u nekoliko posljednjih godina...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Čestitam nam, mislim da Adžem jede sebi muda što Eldar i Zeljković nisu ušli kad smo poveli 2 0 Metalurga
Kerim Memija

Kerim Memija

Bravo decki nasi,tinejdzeri,djeco Zeljina,tako se to radi.Pobjeda rutinski,ova djeca Zelje ce da zacepe usta vecina kvazi navijaca,znaci danas su dokazali kvalitet,svaka cast,treba im dati maximalnu podrsku,kako igracima tako i upravi kluba sa Amarom,svi ovi momci su zlata vrijedni,samo ih ne treba dati u bescjenje,kad mogu hrvati uzimati lovu mogu i nasi klubovi,odnosno konkretno Zeljo.
Jos jednom svaka cast!!!
Jos jednom svaka cast!!!
Svaka cast momcima na borbi i rezultatu. Nadam se da ce doci papiri za Vareu i da ce se oporaviti Nuspahic za sljedecu tekmu.
-
- Kontakt:
Di je onaj sto rece da je Adzem rekao Zeljkovicu da ne racuna na njega
Sve cestitke Bucanu i Tomi, Memija

Sve cestitke Bucanu i Tomi, Memija

-
- Kontakt:
Bravo momci! Memija 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SarajlijaTM
Hvala ŽELJO, hvala omladino!!!
Hi,Haterbezze je napisao/la:Ove godine zeljo ce biti jedno veliko nista.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
evo sad s utakmice fina atmosfera fina igra memija odlican bucan puno pretrcao nije se navijalo do 23 minute zbog rahmetli cate sve u svemu prezadovoljan
habib
- EdinDzekomo
- Kontakt:
Od ovih malaca ce bit nesto..svijetla buducnost je pred fkz
- mordfustang
- Kontakt:
Kakve izmjene gospodina Adžema
Sadiković i Memija

Sadiković i Memija

Zadnja izmjena: mordfustang, dana/u 02 avg 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
jest da im je falilo 5-6 igraca koji bi bili starteri,ali kondicija,trener,ponasanje igraca i sve to vodi ih ka borbi za opstanak...aleksandar_veliki je napisao/la:Baja_Zvjerka, ovaj Olimpic ce se grcevito boriti za opstanak i ako ne dovedu par igraca do 1. septembra, ispast ce iz lige. Strasno losi, sto me nikako ne raduje jer mi je taj klub dosta drag. Zeljo zasluzeno slavio, ono sto se kaze, rutinski, ali snagu ovog Zelje cemo vidjeti protiv Sirokog i Zrinjskog...
I usput, nije suplja o investitoru i to ozbiljnom.
Zar ovaj memija nije stoper bio ili tsko nesto.
Mozda sam ja zajebao,ali msli je odlican,brz,prodoran,jak centarsut.
Sva su djeca odigrala dobro,gdje su oni sto seru po sadikovicu.
Rijad odlican,inace se osipam centarfora sidrasa I tehnickih invalida,tako da sad uzivam gledat inteligentnog I tehnicki odlicnog igraca.
Zamjenice on aru odlucno.
Ovaj mali amir prvi kontakt,okrenu frajera ,vidi se da mali zna.
Mislim ne treba letitt I treba cvrsto bit na zemlji,ali uz ove sto nisu igrali,fina je ovo ekipa.
Igraju lijepo,brzo I napadacki.
Moze ovo jos bolje,ali svidja mi se,sto sad imamo vise opcija po ovim krilima.
Bucan,stanic,nuspahic,memija,pa I varea.
Kad bi uzeli siroki,mislim da bi samopouzdanje ekipe bilo ogromno.
Ne treba pretjerivati,ali sa ovom djecom smo stvarno na odlicnom putu.steta sto ovsj kloc gojak poleti da ode,ali I ovako 5-6 odlicnih mladih igraca je u kadru.
Mozda sam ja zajebao,ali msli je odlican,brz,prodoran,jak centarsut.
Sva su djeca odigrala dobro,gdje su oni sto seru po sadikovicu.
Rijad odlican,inace se osipam centarfora sidrasa I tehnickih invalida,tako da sad uzivam gledat inteligentnog I tehnicki odlicnog igraca.
Zamjenice on aru odlucno.
Ovaj mali amir prvi kontakt,okrenu frajera ,vidi se da mali zna.
Mislim ne treba letitt I treba cvrsto bit na zemlji,ali uz ove sto nisu igrali,fina je ovo ekipa.
Igraju lijepo,brzo I napadacki.
Moze ovo jos bolje,ali svidja mi se,sto sad imamo vise opcija po ovim krilima.
Bucan,stanic,nuspahic,memija,pa I varea.
Kad bi uzeli siroki,mislim da bi samopouzdanje ekipe bilo ogromno.
Ne treba pretjerivati,ali sa ovom djecom smo stvarno na odlicnom putu.steta sto ovsj kloc gojak poleti da ode,ali I ovako 5-6 odlicnih mladih igraca je u kadru.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
strašno dobar početak sezone, sve cestitke, dobar vjetar u ledja, Adžem ubo 

-
- Kontakt:
Adzem objasnio. Ko nije razumio, nije ni polozio.
-
- Kontakt:
Sto ih Amar smekasonik24 je napisao/la:strašno dobar početak sezone, sve cestitke, dobar vjetar u ledja, Adžem ubo

Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 02 avg 2014, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Fino bgmi rezultat odlican,igra veoma dobro ali moze i boljee. Svaka cast ovim mladim znaci izdominirali su i sve pohvale za Adžema.

Neka, necemo se dizati u nebesa sada, ovaj Olimpik skoro uvijek dobijemo. Istina, igra je bila odlicna stvarno i vidi se da se igraci trude i bore, ali polako, protiv Sirokog cemo vidjeti na cemu smo.
Zna li neko kada ce moci igrati Varea, Basa... imal sta od transfera Stane ?
Zna li neko kada ce moci igrati Varea, Basa... imal sta od transfera Stane ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
SarajlijaTM je napisao/la:Hvala ŽELJO, hvala omladino!!!
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, kontra, mavi i 33 gosta.