Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 00:36

legenda reala je napisao/la:
Sinu cu ime nadit Cristiano!
Ako ćeš mu dati Pepe slažem se .Ronaldo je obična picka i ništa više ,nemoj da se djete kasnije stidi svog imena ,ima još finih Sergio ,Ricardo ,Angel to su momci koji imaju muda i mogu igrati velike utakmice ,Ronaldo nije za toga
Da bi bili prava ekipa treba nam jedan momak sa mudima u napadu ,ovi napadači nemaju muda ;)
Ne brukaj se legendo i ne budi iznimka medju navijacima i slavi!

Si, si, si, Copa esta aqui!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 00:36

Raul_64 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Mi smo zabili oni nisu :? nema tu nista komplikovano i ne zasluzeno,gol je cist inace..
a sad kad pogledam pa kome ovaj trofej bolje odgovara nego Kraljevskom klubu 8-)
joj ljepote,trebao bi spavati ali nema Boga da ja uhvatim sna veceras...
halo pasha odakle si ti ba kakvo nespavanje ...hajde da razumijem da je ovo ostvario tvoj tim iz tvoje drzave, a ovu neku "virtualnu pretjeeranu ljubav" ne shvatamm daj ba uozbilji se i budi normalni simpatizer a ne navijac!!!
HALA MADRID...VIVA BARCA AHAHAHHAHAHA
hocemo li opet potegnuti pricu o navijacima i simpatizerima 8-) nismo dugo...

btw hvala baperni i ostalim koji su cestitali...
necemo !!! :D :D samo nek svako zna svoje mjesto!! ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 apr 2011, 00:37

izzo je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:Svaka vam čast na nezasluženoj pobjedi.
Jos jedan "objektivni" Barcin simpatizer, koji kad treba cestitat protivniku, ko da **** mora pojest.

Navikli smo mi od vas "objektivnih" na takvu arogantnost, pa nas ni necudi kad nemate obraza da nekad cestitate bez sarkazma.

Ne govorim samo kad igrate sa Realom... nego generalno.
E moj Barca u srcu, eto ti sad...dobro ti je rekao ovaj, hoces da cestitaš gov.nima e evo kako ti vracaju...ne primaju ti cestitke, jasno ti kažu...samo se blamiraš bezveze.
Gdje ti ovdje vidiš čestitku? Čisto podhebavanje
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 apr 2011, 00:37

Mandrle zašto me opet vrijeđaš ? Ja tebe nikada nisam. Nisam ja kriv što je Real večeras apsolutno izdominirao Barcu. Nisam ja kriv što je Mourinho taktički bog, nisam kriv što si se kleo da će ih Barca sprašit. Smiri se kralju i uzivaj u zivotu, fazon je prihvatit nekad da te bolji i jači klub izdominira, a to se bogami desilo večeras. Uživaj i divi se dominacija kraljeva i največeg Mourinha.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2011, 00:37

Ronaldo je promasio 3 ciste prilike, ono je morao bolje. Di Mario i Ramos zasluzili svaku pohvalu. Ronaldo se naravno iskupio golom. Uostalom, koga briga kako je ko odigrao, vazno je da je osamnaesti trofej legao u vetrinu. Punoljetna je. :D

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 21 apr 2011, 00:38

šta će se čestitat vama???
jel ijedan od vas ikad uzivo pogledao ijednu utakmicu Reala?? VI STE SIMPATIZERI, nemate ama baš nikakve veze ni sa Realom ni drugom pm... isto tako i SIMPATIZERI Barce...

Ništa mi mrže nego pročitat:
"Dobro smo odigrali", "Pokrili smo vas", "Mi smo ovo, ono"

NISTE VII, nego REAL I BARCA!

sav se naježim :x
Nil Satis Nisi Optimum

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2011, 00:38

Ako ćeš mu dati Pepe slažem se .Ronaldo je obična picka i ništa više ,nemoj da se djete kasnije stidi svog imena ,ima još finih Sergio ,Ricardo ,Angel to su momci koji imaju muda i mogu igrati velike utakmice ,Ronaldo nije za toga
Da bi bili prava ekipa treba nam jedan momak sa mudima u napadu ,ovi napadači nemaju muda ;)
ne mogu da vjerujem,jest da je upropastio onu posljednju sansu ali zar mu smije neko na tome prigovarati :roll:

UZIVAJ BA BRACIKAAAA IPAK SMO POBJEDILI :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 apr 2011, 00:39

slika

Trpaj Jose trofeje u dzep !

Cestitke simpatizerima Reala na pobjedi, puno mi je ionako drazi Real od Barcelone :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 21 apr 2011, 00:39

Čestitam. Neću ništa ocjenjivati, fan sam veliki Barcelone. Iskoristili ste svoju šansu, dali gol, mi nismo. Veliki + za Kasiljasa, i to je to. Vidimo se u polufinalu!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2011, 00:41

Dva potpuno različita poluvremena. Moram priznati da je Real u prvih 45 minuta pokaz'o kakvom postavkom igre Barcina veza izgleda bezidejno. Imali su tada 2 prilike (Ronaldo oba puta), dok Barca nije imala ništa vrijedno spomena (osim posjeda lopte).

U drugom poluvremenu druga slika. Barcelona imala nekoliko dobrih prilika (Messi, Pedro 2x), al' je Iker odlično odbranio te udarce. Real im'o priliku preko Di Marie u 90. minuti susreta, dok do tog trenutka nisu prešli na polovicu terena koja pripada Barci.

Produžeci pripali Realu. Odlična akcija i majstorija Ronalda. Poslije toga se znalo da Barca ne može ništa napraviti i to je to.

Inače, ne znam zašto neko piše kako je nezaslužena pobjeda. Imala je i Barca svoje prilike, im'o je i Real. Real je svoju iskoristio i tako osvojio prvi trofej nakon 2008. godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 21 apr 2011, 00:42

Hahahaha navijaci Barce tvrde da je pobjeda nezasluzena? hahaha neka pitaju stativu koja se jos trese, i Pintove gace koje se takodjer jos tresu :lol:

Pa imali dvije-tri postene sanse, sta se preseravate k :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 apr 2011, 00:43

Portillo je napisao/la:
Ne brukaj se legendo i ne budi iznimka medju navijacima i slavi!

Si, si, si, Copa esta aqui!
Ja se ne brukam ,samo skontaj da imamo u napadu jednog momka kao Rooney ,što je ,kaka bi to tek ekipa bila ,Ronaldo se jednostavno u velikim utakmicama gubi ,u duelima je premekan i samo čeka priliku da se svali na teren hoće sve sam ;)yebem ja njega kad se on odbija od nolišnog Adriana :)
L-Train
Ma uživam ja .ali mene samo interesuje LP ,kup mi je nebitan(normalno da mi je drago što je osvojen i to protiv Barce) ,ali Ronaldo se ne može porediti nikad sa Pepeom(čovjeku treba dati kapitensku traku ),Ramosom ,Mariom ,Carvalom ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2011, 00:43

Scof1eld je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Svakako je da ce biti komentara tipa " Niste zasluzili / Igrali ste defanzivno .. " Ovo je vasa noc, uzivajte, sutra cete imati vremena da se prepirete. :)
I ja sam fkt navikao da ljudi poslije titule odu negdje proslavit.. ocito ovdje mnogo gubara doslo odmah po forumima slavit i provocirat :roll: :roll: :roll:
Pa dobro, vjerovatno je sutra veliko slavlje. Jos uvijek su pod stresom. :)

Monoloze, gdje je Pepeova precka ? :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 apr 2011, 00:43

Nemam ja nikakve komplekse Mandrle, ja sve fino kažem kako jst. Npr fino sad kažem da je Real večeras apsolutno zasluženo pobijedio i da je Mourinho taktički nadigrao Barcelonu. A na pitanje ko ima komplekse dalo bi se raspravljat danima jer koliko ja vidim ti mene konstantno vrijeđaš, a ne obrnuto. Može samo da te bude sram.

Hala Madrid.
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 21 apr 2011, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 00:44

Scofa, smešan si! Gdje u Zenici slaviti u ova doba? De nemoj se provaljivati molim te. Nismo u Španiji pa da idemo napolje slaviti. šššššš!!

slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2011, 00:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:Monoloze, gdje je Pepeova precka ?
Zaboravih spomenuti pogođenu stativu. :( Još jedan dokaz da nije nezasluženo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 apr 2011, 00:46

anonymousHD je napisao/la:Scofa, smešan si! Gdje u Zenici slaviti u ova doba? De nemoj se provaljivati molim te. Nismo u Španiji pa da idemo napolje slaviti. šššššš!!

slika
ocm odmah rostilj na kamberovicu bacit :? :?
ser del barça es el millor que hi ha !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2011, 00:46

Svaki Mourinhov potez ima smisla. Jednom se otvoris protiv Barce, primis peticu, oprzis se i svaki naredni potez je zaista odlicno razradjen. Tesko je naci trenera koji ce na ovaj nacin odigrati protiv Madzionicara. Opet ponavljam, jedva cekam LP, dobro je uzivati u mecevima kao simpatizer skroz lijevog kluba. :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 00:47

Scof1eld je napisao/la: ocm odmah rostilj na kamberovicu bacit :? :?
Biž ba, da mi neko uzme nevinost, volim ja svoj šu*ak. :D

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 apr 2011, 00:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:Svaki Mourinhov potez ima smisla. Jednom se otvoris protiv Barce, primis peticu, oprzis se i svaki naredni potez je zaista odlicno razradjen. Tesko je naci trenera koji ce na ovaj nacin odigrati protiv Madzionicara. Opet ponavljam, jedva cekam LP, dobro je uzivati u mecevima kao simpatizer skroz lijevog kluba. :D
Baš me zanima kakva će u LP tekma biti.. Ovo večeras je ubitačno bilo..
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 21 apr 2011, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.