Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 09 sep 2013, 14:32

Meni samo nije jasno kako im satifakcija moze biti poraz drzavnog tima, i sirenje te negativne energije iz samo njima znatih razloga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 sep 2013, 14:53

calcio je napisao/la:Cuj pogodio, pa takvi kao on pred svaku utakmicu tvrde da nemamo sanse, a isto su rekli i pred pocetak kvalifikacija.
Glupsoni.
Da si njega pratio vidio bi da nije taj slucaj kod njega, ovo je sve bilo na osnovu pripreme ove dvije tekme i amerike.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 sep 2013, 14:57

bhsport je napisao/la:
calcio je napisao/la:Cuj pogodio, pa takvi kao on pred svaku utakmicu tvrde da nemamo sanse, a isto su rekli i pred pocetak kvalifikacija.
Glupsoni.
Da si njega pratio vidio bi da nije taj slucaj kod njega, ovo je sve bilo na osnovu pripreme ove dvije tekme i amerike.
Lažeš bhsport. On je isto ovo pisao i protiv Grčke pa ga poslije nije bilo na forumu 15 dana.
Da nisi ti denizli pa se samopromovišeš? :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 sep 2013, 15:04

Henderson je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Glupsoni.
Lažeš bhsport. On je isto ovo pisao i protiv Grčke pa ga poslije nije bilo na forumu 15 dana.
Da nisi ti denizli pa se samopromovišeš? :mrgreen:
Hahaha nisam ako je tako onda se izvinjavam. Fakat nisam to upratio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 sep 2013, 16:03

Baja_Zvjerka je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Bravo, svaka cast, sad samo odgovori, zasto se to sve nije ponovilo protiv Slovacke? Po tvom misljenju oni mogu sami da igraju, bez selektora, jer su svi lideri u top timovima liga petice, ZASTO NISU DOBILI **** SLOVACKU PO TOJ TVOJOJ SMIJESNOJ LOGICI?

Znaci imali su i motiv, igraju i skupa dugo, znaju se u dusu, lideri su svojih timova bla bla bla, ZASTO NISU DOBILI SLOVACKU?
Umislili da su najjaci na svijetu jer im je Sajo, vrli mudrac, to rekao ?! Umislili da su vec prosli grupu, jer zaBoga vec 3 boda bjeze, a Sajo, vrli motivator, nije ih kvalitetno psiholoski pripremio ?! Sajo vrli motivator bira pocetnih 11, glumi sa zadnjim veznim, trpa igrace gdje ne znaju jedni s drugim da igraju (Salihovic-Lulic), itd. itd. Igracima treba trener da se izdignu iz svog bosanskog, "seljackog" razmisljanja, u momentima kad im dodju ovakve utakmice, tada je trener glavna pokretacka poluga... Teleci pogled to nije...

@tulln, druga smjena danas ?
Aha bravo, ali de mi sada reci, kako je moguce da protiv Grcke se nisu umislili, kako je moguce da su protiv Grcke pobijedili bez uticaja Papeta, kako je moguce da su tada svi bili normalni i ginuli sami od sebe, iako ih Pape 0 od trenera nije motivirala, a vec u drugoj utakmici su bili totalni kontrast i tu je iskljucivo kriv Pape? Kako to da je Pape u jednom slucaju prevaga (poraz), a u pobjedi nebitan faktor? Zasto je Pape kriv ako on nema uticaja i ako igraci sami igraju i znaju sta je najbolje?

Znaci, u jednom slucaju Pape utice na poraz, igraci se uzdigli, nema taktiku, nije mudrac bla bla bla, dok kada je bila pobjeda, igraci su bili neumisljeni, bili su lideri top timova liga petice, birali najbolja moguca rjesenja, imali fantasticnu taktiku, formaciju, te Pape nije imao uticaja?

Ovo se zove kontradiktornost, a ti me demantuj ako mozes...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 sep 2013, 16:22

Razlog poraza je jednostavno lose postavljena ekipa, i pogresna strategija. I to ide na dusu onome ko je zaduzen za to, Safetu. Nikakva umisljenost, losa atmosfera i slicne pizdarije, koje su haman razlog za svaki poraz koji smo ikada dozivjeli.

Safet ima priliku da se iskupi u utorak, ali ce po svemu sudeci napraviti istu gresku i nadati se da cemo imati vise srece nego u petak. Igrati bez defanzivnog beka i zadnjeg veznog protiv ekipe kojoj je kontra jedina nada je smijesno.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 sep 2013, 16:24

od trenera, preko strucnog staba pa sve do zadnjeg igraca na terenu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 09 sep 2013, 16:26

Sutra je Pape opet najbolji trener svih vremena,a Dzeko nas dijamant 8-)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 sep 2013, 16:31

Donnie Darko je napisao/la:Razlog poraza je jednostavno lose postavljena ekipa, i pogresna strategija. I to ide na dusu onome ko je zaduzen za to, Safetu. Nikakva umisljenost, losa atmosfera i slicne pizdarije, koje su haman razlog za svaki poraz koji smo ikada dozivjeli.

Safet ima priliku da se iskupi u utorak, ali ce po svemu sudeci napraviti istu gresku i nadati se da cemo imati vise srece nego u petak. Igrati bez defanzivnog beka i zadnjeg veznog protiv ekipe kojoj je kontra jedina nada je smijesno.
Vazda je tako bilo i vazda ce tako biti. Narod ne moze prihvatiti da nas je neko nadigrao i pobijedio sasvim normalno, na terenu. Uvijek se trazi neka svadja, neko huskanje, tj. pravi se problem gdje ga nema. Ocigledno je da mnogi misle da smo Brazil, ali eto i Brazil ima svojih kikseva, pa nesto ne znam da li i oni seru sa raznim teorijama zavjere, da li ima huskackog tona u njihovim tekstovima, analizama i ostalim zajebavancijama. To ima samo kod nas.

Sta bi nas narod uradio da smo odigrali nerijeseno sa Lihtenstajnom, izgubili od Armenije kao Ceska koja je za nas velesila, odigrali nerijeseno sa Gruzijom kao Francuska, odigrali nerijeseno sa Estonijom kao Holandija? U svim zemljama poraz je sastavni dio igre, dok je kod nas to znak da se igraci gledaju preko nisana, da niko ne prica medjusobno, da postoje klanovi u repki, da selektor nema konce u svojim rukama, da cemo prosuti sve sto smo napravili itd. To samo kod nas ima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 sep 2013, 18:22

Dan prije utakmice sa Slovačkom u Zenici... Sušić: Ubijeđen sam da ćemo sutra dati dva-tri gola
Danas... Sušić: Uradit ćemo sve da izbjegnemo baraž

Klasično lutanje iz jedne krajnosti u drugu :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 sep 2013, 18:33

kokakolas je napisao/la:Dan prije utakmice sa Slovačkom u Zenici... Sušić: Ubijeđen sam da ćemo sutra dati dva-tri gola
Danas... Sušić: Uradit ćemo sve da izbjegnemo baraž

Klasično lutanje iz jedne krajnosti u drugu :lol:
Ako u obzir uzmes rezultate prije prve utakmice i ne cudi da je rekao da cemo "dati 2-3 gola", sem toga gotovo svi su bili ubjeđeni da cemo ih satrati na pobjediti. Na zalost okliznuli smo se, koletktivna krivica.

A sto se tice ove izjave "izbjeci baraz" to je sasvim na mjestu, sigurno nece ponovo najaviti pobjedu.

Najlakse se sad praviti pametan i traziti dlaku u jajetu, prije prve utakmice sve je bilo na mjestu a sad vam niko ne valjda pocevsi od Safeta, preko Avidje pa i Dzeko, Pjanic.

Pojedini samo se.ru, svu ste pamet svijeta pokupili ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 sep 2013, 18:38

Hahah, a neki se odmah palite kako bi stali u odbranu Sušića... Ja ga još uvijek podržavam, a smiješni ste pojedinci koji ne znate podnijeti kritiku pa makar bila ta i zaslužena - a jeste.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 09 sep 2013, 23:22

Podrska PAPETU!!!!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 sep 2013, 23:26

Naravno da ima podršku. Ako Bog da na kraju ćemo vidjeti da li je ta podrška bila opravdana ili ne. Kiks se uvijek može desiti. Vrijeme je da se isprave neke stvari. Odlična prilika da im sve vratimo.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 sep 2013, 00:16

Pape ako danas izgubi prvo mjesto u grupi neka počne plakati na presici. Možda će ga tada navijači proglasiti herojem. Upalilo je kod Ace, možda može i kod Papeta.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 sep 2013, 00:52

Henderson je napisao/la:Pape ako danas izgubi prvo mjesto u grupi neka počne plakati na presici. Možda će ga tada navijači proglasiti herojem. Upalilo je kod Ace, možda može i kod Papeta.
Aco volontira, radi godinama dzabe, dva ljeta zaredom radi citav mjesec sa ekipom u Sarajevu da bi danas ispao radi jednog kosa razlike uz tri pobjede na korak do najveceg uspjeha BiH i naravno da covijeku nije lako nakon svega. Mi smo u 4toj cetvrtini 2 minute pred kraj bili u drugom krugu EP-a.

Ne znam druze, nisi ni ti skroz dobar cim tako nesto izjavis. Aco jeste pravi pravcati heroj i ja mu skidam kapu, jer je u prosjeku sa 2,5 igraca razbio Crnogorce, Makedonce i Litvance.

Razmisli malo sledeci put kada napises nesto, jer ovo ti stvarno nije trebalo, iznervira me dzabe. A tvoj selektor da upola uradi kao Aco sa ovim igracima protiv ovih ekipa, ja cu ga licno herojem proglasiti a trenutno nije ni h od heroja.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 sep 2013, 00:55

Henderson je napisao/la:Pape ako danas izgubi prvo mjesto u grupi neka počne plakati na presici. Možda će ga tada navijači proglasiti herojem. Upalilo je kod Ace, možda može i kod Papeta.
Sasvim nepotreban komentar, druže Henderson.

Hvala Aci, hvala Papetu na svemu što rade i što su uradili za naš sport.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 sep 2013, 01:05

Najjadniji komentar mjeseca. Svaka cast.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2013, 01:09

Ako Papetovi momci i izgube a budu se odnosili prema dresu kao Acini danas, oprost mu je i bez placa.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 sep 2013, 02:03

Donnie Darko je napisao/la:
Najjadniji komentar mjeseca. Svaka cast.
Hoce on tako.... :roll: :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.