Ali kakav pas Olia

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hajd Rom ne prdi, sad odjednom Moncada, a tako si juce za Maldinija pisao, svi mi znamo ko je i jedan i drugi ali isto tako znamo ko su Berardi i Zaniolo, top igraciRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:10Ovakav isti je Chuk, ako ne i bolji. Ali nekima ovdje smeta što je Moncada upravo njih angažirao. Jer bolji su Zaniolo i Berardi.
Poslije Vinia najbolji dribler La Lige. U 1 na 1 mozda bolji i od Rafe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:10Ovakav isti je Chuk, ako ne i bolji. Ali nekima ovdje smeta što je Moncada upravo njih angažirao. Jer bolji su Zaniolo i Berardi.
ronaldo99 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:14Hajd Rom ne prdi, sad odjednom Moncada, a tako si juce za Maldinija pisao, svi mi znamo ko je i jedan i drugi ali isto tako znamo ko su Berardi i Zaniolo, top igraciRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:10Ovakav isti je Chuk, ako ne i bolji. Ali nekima ovdje smeta što je Moncada upravo njih angažirao. Jer bolji su Zaniolo i Berardi.
Sad samo da sacuvaji mrezu netaknutu do kraja
Maldini nije imao para u 6 transfer rokova kao Moncada u jednom. I veceras igraju samo trojica "Moncadinih".Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:16ronaldo99 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:14Hajd Rom ne prdi, sad odjednom Moncada, a tako si juce za Maldinija pisao, svi mi znamo ko je i jedan i drugi ali isto tako znamo ko su Berardi i Zaniolo, top igraciRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:10Ovakav isti je Chuk, ako ne i bolji. Ali nekima ovdje smeta što je Moncada upravo njih angažirao. Jer bolji su Zaniolo i Berardi.
Sad samo da sacuvaji mrezu netaknutu do kraja
Više mi se sviđa odabir igrača Moncade nego Maldinija. To je moje pravo. Ali nebitno sad.
Reijnders i Pulišić zasad odlično i više od toga.
Pa Moncada je radio s Maldinijem sad radi s Furlanijem.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:16Više mi se sviđa odabir igrača Moncade nego Maldinija. To je moje pravo. Ali nebitno sad.
Ovi su prodali Tonalia. Transfer budzet kao i kod Maldinija 5 miliona gore dole. Niko nije kriv Maldiniju sto nije prodavao igrace i iz toga financirao dolazak novih.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.