FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma valj"o bi nam zaha al" **** ga,ne kontam viziju sa rustemom fkt,ako dodje tomich uzima kadushino mjesto?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
hahahaha jes ovaj Zeljo meni lud.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neces mi vjerovat al upravo sam probudio komsinku koja zivi iznad mene HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHMortemHz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zeljeznicar

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
I dalje stojim pri mišljenju da je veoma dobar igrač za naše lige i da nam je potrebniji od krila. Ali gotovo sad,i dalje vjerujem Jesi, pa vi kako hoćete...
23:52-148 gostiju.
23:52-148 gostiju.
Zadnja izmjena: BosnianKingdom, dana/u 19 feb 2016, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sabrine mi moje!
pa treba onda pitati Miodraga, jel on fkt dobro vidi ili nezz ne kontam da neces igraca koji ti sigurno moze biti pojacanje i jos ti fali ta pozicija u timu i pustis ga konkurentima jos povrh svega
Pyro is not a crime !
Miodraze, Miodraze
Nije do uprave vec do Jesica, uprava je ponudila bolje uslove nego sto ce imati u Zelji, ali kao sto sam napisao ranije, Jesic ga jednostavno nije zelio.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Sta kaze Zuka, trazi Jesic last minute transfer 

Za ono gore Last 10 m , pa nama dolaze samo slobodni igrači znači nikad nije last 10 minutes 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E suknuse nam ga samo tako,**** ga vise insajderi covjek se ponada i onda nije moglo gore od ovoga!
Evo sad i ovako da potvrdim. Ponudili su vise novca jer Jesic nije htio vise ponuditi i doveli ga. Toliko, do sutra cao.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
E kakvo meĆanje, ovo je bila mećaaava sto bi Gazda rekao! Nikad nisam cestitao Zeljeznicaru ni na cemu u zivotu, al svaka cast za ovo, pa istrolase nas ko zadnje levate!! Bravo! hahahaha
Sve insajdere a posebno ovog novoregistrovanog sto mu je svaki post inasajderska metnem na..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
hahaha zasto je meni ovo šegaa?
Jeste dosadni ko papagaji svi,svi insajderi svi istu polituku pricaju,jedan tresno Jesic ga nece,i sad svi kao isto to znaju i samo ponavljaj 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa dobro ako će za manje pare dovest boljeg to je OK
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Stanley je napisao/la:Nije do uprave vec do Jesica, uprava je ponudila bolje uslove nego sto ce imati u Zelji, ali kao sto sam napisao ranije, Jesic ga jednostavno nije zelio.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 21 gost.