Jest da je istraumiranrammstein je napisao/la:hoće li igrati Stanić?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jest da je istraumiranrammstein je napisao/la:hoće li igrati Stanić?
Kazu da najbolje igra pod pritiskom...UltraSA je napisao/la:Jest da je istraumiranrammstein je napisao/la:hoće li igrati Stanić?
ako imas mozga, skontaj za catu rahmetli!!! cekaj 23. minutu, jadnice,fcsforever je napisao/la:al što navijate
al što vas ima
he he he
fcsforever je napisao/la:al što navijate
al što vas ima
he he he
sa metar napucan u ruku koja je bila u prirodnom polozaju... i to penal?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dugo je trebalo da nas sudije zakinu
Nigdje penala ruka mu uz tijelo bila , prirodan položaj. Jedino da je otkineFk_zeljo_1921 je napisao/la:Dugo je trebalo da nas sudije zakinu
do 23 minute zbog smrti navijacamma_hz je napisao/la:Sto nema navijanja..sigurno postoji razlog..
Razumijem ja sve, svi su neobjektivni kad njihov klub igra al' ovo ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dugo je trebalo da nas sudije zakinu
Pogledaj ponovo evo post ispodfranklampard8 je napisao/la:Razumijem ja sve, svi su neobjektivni kad njihov klub igra al' ovo ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dugo je trebalo da nas sudije zakinu
Ti ne znas pravila ocigledno ...normalaba je napisao/la:Pogledaj ponovo evo post ispodfranklampard8 je napisao/la:Razumijem ja sve, svi su neobjektivni kad njihov klub igra al' ovo ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dugo je trebalo da nas sudije zakinu
Jeste ti si upravu, jedino da odreže ruku napuco ga , pogledaj položaj !!!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jeste vi coravi koji govorite da je ruka uz tijelo, boze sacuvaj, sprijecio direktnu priliku rukom normalno da je penal
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Taree i 38 gostiju.