lolfgoptica je napisao/la:Benjo Čolić je po meni u ove četiri utakmice u Evropi najlošiji igrač Želje, a Zeljković je prošle sezone bio jedan od najboljih u našoj ekipi i ne sviđa mi se Adžemova odluka o izbacivanju iz ekipe.
Dado Sadiković je isto po meni slabo odigrao Evropu i pored gola Lovćenu. Momka je strah duela kao da je on imao neku povredu, a ne Kvesić ili Čolić, ali ako ga se treba istrpiti za dobrobit kluba, neka ga onda, nek igra i nek se razvija.
Kvesić je solidan, samo se rješava lopte da nije kod njega, prisutan je tu strah kod njega, ali za ovu ligu mislim da je dobar. Pored Čolića isto tako sam nezadovoljan učinkom Bučana kojega je izgleda vrijeme pregazilo i mislim da ćemo muku mučiti ove sezone sa njim na krilu ako bude igrao većinu utakmica.
Vezni red nam je ok, ali nam fali neko ko će uputiti zadnji pas. Jamak to može odigrati, ali jednostavno sve ovisi o njegovom raspoloženju. Što se tiče Stanića on je veoma loš na krilu, te bi se po meni trebao prebaciti u odbranu gdje je stekao status reprezentativca, a Benju Čolića poslati na klupu.
Protiv Olimpica da sam na Adžemovom mjestu ja bih počeo:
Antolović; Stanić, Zeljković, Bogdanović, Kvesić; Hasanović, Tomić, Jamak, Sadiković; Bajić i Turković.
Mislim da Željo bolje od ovoga nema u ovom trenutku.
Mora Kosorić igrati, realno jeste kikso dramatično protiv Metalurga, ali se vidi da lik zna, da je ko kamen čvrst, ja se više radujem Fejziću ne znam što on ne igra, lik je napredna verza Kerla, planina na štoperskoj poziciji, a nije da ne zna, ne paniči momak, moderni štoper!