FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2014, 17:28

Ludilo13 je napisao/la:Adzem je direktno rekao Zeljkovicu da ne moze da igra jer Colica moraju pokusati da vrate jer je nase dijete.
Ma nema to vezze sa djecom..Colic je mlad ,hoce da pokusaju nesto na njemu zaraditi...a na Zeljkovicu nemas vise sta zaraditii... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 avg 2014, 17:29

čolić igra desnog beka, a zeljković je cijelu prošlu sezonu odigrao na stoperu, naprosto djeluje kvalitetnije i sigurnije od bogdanovića i zato je i igrao stopera ispred njega. eto, to je tako jednostavno. a čolić bi mogao i sam nešto učiniti na tome da se vrati u formu...

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 01 avg 2014, 17:30

Kada je trebao da se proda desila se ta povreda, nazalost mislim da je to to od Colica. Daj boze da grijesim

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 01 avg 2014, 17:31

mma_hz je napisao/la:
Ludilo13 je napisao/la:Adzem je direktno rekao Zeljkovicu da ne moze da igra jer Colica moraju pokusati da vrate jer je nase dijete.
Ma nema to vezze sa djecom..Colic je mlad ,hoce da pokusaju nesto na njemu zaraditi...a na Zeljkovicu nemas vise sta zaraditii... :D :D
Kakve veze on ima sa colicem??????? On moze igrati stopera ,a bolji je i od Bogdanovica , a za Kosorica da ne pricam, Adzem malo glumi Amara sa nekom strogocom, onda je trabao prije reci, da momak sebi potrazi klub, Zeljkovic je svojim zalaganjema za nas klub to zasluzio
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 01 avg 2014, 17:34

Amar gotivi Bogdanovica i to je razlog sto igra on stopera prije Zeljkovica. Zao mi je Zeljkovica momak svaku utakmicu da 150% od sebe

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 01 avg 2014, 17:39

Colica cemo morati trpiti i imati strljenja da se vrati u formu kakav je bio prije povrede...a najvise ga struka trpi sto je nase dijete i to je 100% tacno...ja bi ga vise volio vidjeti na zadnjem veznom umjesto eldara...

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 01 avg 2014, 17:42

Bitno je da je Bajic konacno neke stvari poslozio u glavi ... on ce biti najvece pojacanje. Jos kada Varea pocne igrati napad ce biti sasvim ok.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 avg 2014, 17:57

Ma željković je beton i mora igrati a nek čolića uigrava na treningu i prijateljskim, sto bi gubili bodovo ne igranjem zeljkovia tu bi mogli vise izgubiti nego dobiti prodajom čolića. Ne mogu vjerovati da tako Adžem razmislja ako je to prava istina, svaki bod je ko zlato vriejdan teska sezona je pred nama.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 avg 2014, 18:01

Koliko je to sigurno da Nuspahić neće igrati sutra? Mali je zvjerka biće najbolji naš igrač, baca mi na Višću kad je tek došao :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 01 avg 2014, 18:03

terabajt je napisao/la:Ma željković je beton i mora igrati a nek čolića uigrava na treningu i prijateljskim, sto bi gubili bodovo ne igranjem zeljkovia tu bi mogli vise izgubiti nego dobiti prodajom čolića. Ne mogu vjerovati da tako Adžem razmislja ako je to prava istina, svaki bod je ko zlato vriejdan teska sezona je pred nama.
Po ovom ispade mi igramo ovu sezonu da vratimo colica, a bodove ko je be da izvinete, e svasta
Liverpool !

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 01 avg 2014, 18:07

Sansa da Nuspahic zaigra sutra je 0%

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 01 avg 2014, 18:07

Ludilo13 je napisao/la:Sansa da Nuspahic zaigra sutra je 0%
jel ovo cipiripi :lol:
Liverpool !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 avg 2014, 18:09

Prejudicirate stvari sa ovim komentarima vezano za Zeljkovica.Adzem ga nije otpisao,nema razloga za to. Cinjenica je da je Zeljkovic slabo odigrao utakmice protiv Lovcena.Druga je cinjenica da Adzem ima visoko misljenje o Kosoricu.
U toj konstelaciji Zeljkovic je naredne dvije utakmice otisao na klupu.Ali,sigurno ostaje u najuzoj konkurenciji za prvu postavu. Ja se nadam i ocekujem da ce vec sutra poceti utakmicu. Trebamo se i mi i igraci navikavati da niko nije pretplacen na mjesto u prvoj postavi.Bar sad imamo poduplana sva mjesta,i neka svako ko ne ispuni zadatke ide malo na klupu.

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 01 avg 2014, 18:10

Haha cuj cipiripi :))

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 avg 2014, 18:15

FKZ1921 je napisao/la:Prejudicirate stvari sa ovim komentarima vezano za Zeljkovica.Adzem ga nije otpisao,nema razloga za to. Cinjenica je da je Zeljkovic slabo odigrao utakmice protiv Lovcena.Druga je cinjenica da Adzem ima visoko misljenje o Kosoricu.
U toj konstelaciji Zeljkovic je naredne dvije utakmice otisao na klupu.Ali,sigurno ostaje u najuzoj konkurenciji za prvu postavu. Ja se nadam i ocekujem da ce vec sutra poceti utakmicu. Trebamo se i mi i igraci navikavati da niko nije pretplacen na mjesto u prvoj postavi.Bar sad imamo poduplana sva mjesta,i neka svako ko ne ispuni zadatke ide malo na klupu.
Kako nije slabo odigrao, zato i jesmo primili 5 golova u dvomecu protiv Lovcena, al' protiv Metalurga kad nije igrao nismo ni jedan primili i prosli smo :roll: :roll: :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 01 avg 2014, 18:15

Benjo Čolić je po meni u ove četiri utakmice u Evropi najlošiji igrač Želje, a Zeljković je prošle sezone bio jedan od najboljih u našoj ekipi i ne sviđa mi se Adžemova odluka o izbacivanju iz ekipe.

Dado Sadiković je isto po meni slabo odigrao Evropu i pored gola Lovćenu. Momka je strah duela kao da je on imao neku povredu, a ne Kvesić ili Čolić, ali ako ga se treba istrpiti za dobrobit kluba, neka ga onda, nek igra i nek se razvija.

Kvesić je solidan, samo se rješava lopte da nije kod njega, prisutan je tu strah kod njega, ali za ovu ligu mislim da je dobar. Pored Čolića isto tako sam nezadovoljan učinkom Bučana kojega je izgleda vrijeme pregazilo i mislim da ćemo muku mučiti ove sezone sa njim na krilu ako bude igrao većinu utakmica.

Vezni red nam je ok, ali nam fali neko ko će uputiti zadnji pas. Jamak to može odigrati, ali jednostavno sve ovisi o njegovom raspoloženju. Što se tiče Stanića on je veoma loš na krilu, te bi se po meni trebao prebaciti u odbranu gdje je stekao status reprezentativca, a Benju Čolića poslati na klupu.

Protiv Olimpica da sam na Adžemovom mjestu ja bih počeo:

Antolović; Stanić, Zeljković, Bogdanović, Kvesić; Hasanović, Tomić, Jamak, Sadiković; Bajić i Turković.

Mislim da Željo bolje od ovoga nema u ovom trenutku.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 avg 2014, 18:21

lolfgoptica je napisao/la:Benjo Čolić je po meni u ove četiri utakmice u Evropi najlošiji igrač Želje, a Zeljković je prošle sezone bio jedan od najboljih u našoj ekipi i ne sviđa mi se Adžemova odluka o izbacivanju iz ekipe.

Dado Sadiković je isto po meni slabo odigrao Evropu i pored gola Lovćenu. Momka je strah duela kao da je on imao neku povredu, a ne Kvesić ili Čolić, ali ako ga se treba istrpiti za dobrobit kluba, neka ga onda, nek igra i nek se razvija.

Kvesić je solidan, samo se rješava lopte da nije kod njega, prisutan je tu strah kod njega, ali za ovu ligu mislim da je dobar. Pored Čolića isto tako sam nezadovoljan učinkom Bučana kojega je izgleda vrijeme pregazilo i mislim da ćemo muku mučiti ove sezone sa njim na krilu ako bude igrao većinu utakmica.

Vezni red nam je ok, ali nam fali neko ko će uputiti zadnji pas. Jamak to može odigrati, ali jednostavno sve ovisi o njegovom raspoloženju. Što se tiče Stanića on je veoma loš na krilu, te bi se po meni trebao prebaciti u odbranu gdje je stekao status reprezentativca, a Benju Čolića poslati na klupu.

Protiv Olimpica da sam na Adžemovom mjestu ja bih počeo:

Antolović; Stanić, Zeljković, Bogdanović, Kvesić; Hasanović, Tomić, Jamak, Sadiković; Bajić i Turković.

Mislim da Željo bolje od ovoga nema u ovom trenutku.
Mora Kosorić igrati, realno jeste kikso dramatično protiv Metalurga, ali se vidi da lik zna, da je ko kamen čvrst, ja se više radujem Fejziću ne znam što on ne igra, lik je napredna verza Kerla, planina na štoperskoj poziciji, a nije da ne zna, ne paniči momak, moderni štoper!
Grbavica naš je Hram!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 01 avg 2014, 18:23

sve cu trpiti ove sezone al da benju cekamo necu
nek tom klosaru daju papire i nek ide gdje hoce bio on željino dijete ili ne

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 avg 2014, 18:23

FKZ1921 je napisao/la:Prejudicirate stvari sa ovim komentarima vezano za Zeljkovica.Adzem ga nije otpisao,nema razloga za to. Cinjenica je da je Zeljkovic slabo odigrao utakmice protiv Lovcena.Druga je cinjenica da Adzem ima visoko misljenje o Kosoricu.
Gledao sam neki dan na areni mec Nis-Vojvodina u tom trenutku su stajali isto na tabeli isti broj bodova omjer pobjeda i poraza, gdje je igrao Kosoric bolje receno gledao sam radi Kosorica i mogu ti reci sve najbolje o njemu.Bez greske suvisnih poteza i budalastina ali treba vremena da se uigra sa odbranom to je tako da je Rio Ferdinand.Isto tako je cinjenica da je Zeljkovic nabio 10 lotpi balona protiv lovcena pa smo u dodatnim nabijanjima izgubili pola sata igre.Isto tako je bila prica za Jamaka pa eto ga igra.
RiverPlate je napisao/la:
Mora Kosorić igrati, realno jeste kikso dramatično protiv Metalurga, ali se vidi da lik zna, da je ko kamen čvrst, ja se više radujem Fejziću ne znam što on ne igra, lik je napredna verza Kerla, planina na štoperskoj poziciji, a nije da ne zna, ne paniči momak, moderni štoper!
Fejzic je posudjen koliko sam ja skonto.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 avg 2014, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 avg 2014, 18:25

Ne seri o necemu sto ne znas ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”