Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Barca u srcu
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Svaka vam čast na nezasluženoj pobjedi.
ma ja bih rado ostao ali toliko sam izmoren da je to strasnomangupp je napisao/la:Portillo je napisao/la:Nemam stvarno vremena bilo sta pisati jer sam presretan i ovo moram dostojno proslaviti, necu nikog podjebavat od Culesa, jer jbg... bar ne za sada. Samo cu reci da sam zaplakao kad je Ronaldo zabio gol i da je ovo jedan od najsretnijih trenutaka u zivotu mi.
Svim Madridistama na ovom forumu preporucujem da ne spavamo veceras, da ostanemo na ovom i nasem forumu do ranih jutarnjih sati i da kada se ovo proslavi... ma ne znam stvarno sta da kazem, presretan sam.
![]()
![]()
![]()
![]()
jel se salis il fakat ozb mislis ?

Hala Madrid
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Realu definitivno pripalo prvo poluvrijeme, Barceloni drugo. Otprilike tako nekako.majestic24 je napisao/la:Citam po forumima da ste limitirali Barcelonu u napadu ,da u prvom poluvremenu nisu imali suta prema golu i da im je obrana ispadala smijesna -POCESTO. Jel to istina??

Jeli te stid imalo ovo napisat?Barca u srcu je napisao/la:Svaka vam čast na nezasluženoj pobjedi.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
i u produzecima mi smo i pored gola imali 2-3 odlicne prilike,a Barca samo loptu u nogamaOTNYS_YNWA je napisao/la:Realu definitivno pripalo prvo poluvrijeme, Barceloni drugo. Otprilike tako nekako.majestic24 je napisao/la:Citam po forumima da ste limitirali Barcelonu u napadu ,da u prvom poluvremenu nisu imali suta prema golu i da im je obrana ispadala smijesna -POCESTO. Jel to istina??

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svakako je da ce biti komentara tipa " Niste zasluzili / Igrali ste defanzivno .. " Ovo je vasa noc, uzivajte, sutra cete imati vremena da se prepirete. 

Kako mi je samo drago, mislim da mi ne biste vjerovali koliko sam skako kad ga je Ronaldo zabio, majstorski gol. Svaka čast Realu, nisu mi uljepšali noć nego čitav mjesec jarane moj.
Čestitam vam i još jednom čestitam. Šta reć' o Mourinhu, a da nije rečeno. Za mene ubjedljivo najbolji trener na svijetu. On i SAF.

Mi smo zabili oni nisu
nema tu nista komplikovano i ne zasluzeno,gol je cist inace..
a sad kad pogledam pa kome ovaj trofej bolje odgovara nego Kraljevskom klubu
joj ljepote,trebao bi spavati ali nema Boga da ja uhvatim sna veceras...

a sad kad pogledam pa kome ovaj trofej bolje odgovara nego Kraljevskom klubu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- fahrenheit
- Kontakt:
Čestitke na zasluzenoj pobjedi. Nadam se da ce se slicno ponoviti u LP. 

"Like a krme in Teheran."
- L' Imperator
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Ima li gdje video od pogotka??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Malom klubu manji trofej, vecem klubu vrednijiRaul_64 je napisao/la:Mi smo zabili oni nisunema tu nista komplikovano i ne zasluzeno,gol je cist inace..
a sad kad pogledam pa kome ovaj trofej bolje odgovara nego Kraljevskom klubu![]()
..

Samo cu rec ovo : Cestitam...vas kup,nasa liga eh sad k'o ce LP osvojit vidjet cemo 

27.10.2020
Cestitke za nocasnju pobjedu, a pogotovo svim navijacima Reala na ovom djelu foruma.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stavio momak prije par stranica.majestic24 je napisao/la:Ima li gdje video od pogotka??
Madridism je napisao/la:[youtube][/youtube]
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jos jedan "objektivni" Barcin simpatizer, koji kad treba cestitat protivniku, ko da g.ovno mora pojest.Barca u srcu je napisao/la:Svaka vam čast na nezasluženoj pobjedi.
Navikli smo mi od vas "objektivnih" na takvu arogantnost, pa nas ni necudi kad nemate obraza da nekad cestitate bez sarkazma.
Ne govorim samo kad igrate sa Realom... nego generalno.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 21 apr 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
pa bez tih komentara opao bi draz foruma,kad vidim te komentare jos mi je draze sto smo pobjediliOTNYS_YNWA je napisao/la:Svakako je da ce biti komentara tipa " Niste zasluzili / Igrali ste defanzivno .. " Ovo je vasa noc, uzivajte, sutra cete imati vremena da se prepirete.

@bparena,leorey-ljudi hvala

halo pasha odakle si ti ba kakvo nespavanje ...hajde da razumijem da je ovo ostvario tvoj tim iz tvoje drzave, a ovu neku "virtualnu pretjeeranu ljubav" ne shvatamm daj ba uozbilji se i budi normalni simpatizer a ne navijac!!!Raul_64 je napisao/la:Mi smo zabili oni nisunema tu nista komplikovano i ne zasluzeno,gol je cist inace..
a sad kad pogledam pa kome ovaj trofej bolje odgovara nego Kraljevskom klubu![]()
HALA MADRID...VIVA BARCA AHAHAHHAHAHA
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- legenda reala
- Kontakt:
Ako ćeš mu dati Pepe slažem se .Ronaldo je obična picka i ništa više ,nemoj da se djete kasnije stidi svog imena ,ima još finih Sergio ,Ricardo ,Angel to su momci koji imaju muda i mogu igrati velike utakmice ,Ronaldo nije za togaSinu cu ime nadit Cristiano!
Da bi bili prava ekipa treba nam jedan momak sa mudima u napadu ,ovi napadači nemaju muda

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hocemo li opet potegnuti pricu o navijacima i simpatizerimamma_hz je napisao/la:halo pasha odakle si ti ba kakvo nespavanje ...hajde da razumijem da je ovo ostvario tvoj tim iz tvoje drzave, a ovu neku "virtualnu pretjeeranu ljubav" ne shvatamm daj ba uozbilji se i budi normalni simpatizer a ne navijac!!!Raul_64 je napisao/la:Mi smo zabili oni nisunema tu nista komplikovano i ne zasluzeno,gol je cist inace..
HALA MADRID...VIVA BARCA AHAHAHHAHAHA

btw hvala baperni i ostalim koji su cestitali...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.