FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
i dalje pruga nastavlja bespotrbno vrijedzanje al et neka mu bude samo nek nastavi ovako vrijedzat kad nemoze uzivo hehehehe
Ma sta oni znaju sta je derbi. toga nije bilo u mrdjanovicima...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[/quote]
pa seljak ovo je DERBI nije ovo KORIDA ...[/quote]
i kakve veze ima sto je derbi 400 karata je pravilo o 5 posto[/quote]
PA KAZEM TI OVO JE gradski DERBI NIJE KORIDA.....kuzis??? uvijek se KOMSIJI davala sansa da podrzava klub...KUZIS....vi na kosevu imate JUG I DIO ZAPADA kuzis?? a trebali bi imati samo pola JUGA kuzis...al mi nemamo seljake u upravi i siptare kao vodje kao vi .... KUZIS=[/quote]
brate strumf je to... moras mu nacrtati...
pa seljak ovo je DERBI nije ovo KORIDA ...[/quote]
i kakve veze ima sto je derbi 400 karata je pravilo o 5 posto[/quote]
PA KAZEM TI OVO JE gradski DERBI NIJE KORIDA.....kuzis??? uvijek se KOMSIJI davala sansa da podrzava klub...KUZIS....vi na kosevu imate JUG I DIO ZAPADA kuzis?? a trebali bi imati samo pola JUGA kuzis...al mi nemamo seljake u upravi i siptare kao vodje kao vi .... KUZIS=[/quote]
brate strumf je to... moras mu nacrtati...
-
- Kontakt:
Nastavlja a ja sam evo da kazem javno nakon sto sam iznerviran ovim uvredama napisao isto i odma dobio opomenu,vjerovatno neki manijak i kaze prijavi post pa cemo razmatrati nesto evo hvala ti velika admin,ja cu se suzdrzavati jer bi odma ban popio on nek pljuje i daljevojnik srece je napisao/la:i dalje pruga nastavlja bespotrbno vrijedzanje al et neka mu bude samo nek nastavi ovako vrijedzat kad nemoze uzivo hehehehe
Imas predug jezik za 16-godisnjaka. Ne znam kako ti stane u labrnjuUPS je napisao/la:Ma sve OKtik-tak je napisao/la:po pravilima 400 karata
Tako nam i treba kad smo dopustili da ste naselite u nasem gradu, pa nam sad vi papani krojite kapu

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
vojnik. Jesil siguran da nemogu uživo? Jel stvarno misliš da sam internet huligan kao vi balavci po 15 godina?
Uredu je. Stoke ce vazda biti, nebi se mi imali nad kim izivljavat da vas nema.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
je li vakat da sijeno stavis pod kravu pred spavanje. hajde, da ne ceka, grehota jeplava_pruga je napisao/la:vojnik. Jesil siguran da nemogu uživo? Jel stvarno misliš da sam internet huligan kao vi balavci po 15 godina?
Vrati se u rogaticu, ostali pitari u focu i sandzak...vratite se na svojeUPS je napisao/la:Ma sve OKtik-tak je napisao/la:po pravilima 400 karata
Tako nam i treba kad smo dopustili da ste naselite u nasem gradu, pa nam sad vi papani krojite kapu

-
- Kontakt:
Naravno da mislimo jer to i jesi,evo ziv sam se prepao cuo sam za tebe kazu haras na netu! MANDRAK sumadinac i srbijanac je uvreda i nacionalizam BUAHAHAHHAHAplava_pruga je napisao/la:vojnik. Jesil siguran da nemogu uživo? Jel stvarno misliš da sam internet huligan kao vi balavci po 15 godina?
-
- Kontakt:
Moj mandrak ti nama nesto pricas a siptari vam vode tribinu ccccc
Mandrak je napisao/la: Vrati se u rogaticu, ostali pitari u focu i sandzak...vratite se na svoje![]()
aneks 7
Pa da se aneks 7 sprovede ne bi ti ostao niko ni na jugu a ni u upravi
po aneksu 7 ostat cete bez vodjeMandrak je napisao/la:Vrati se u rogaticu, ostali pitari u focu i sandzak...vratite se na svojeUPS je napisao/la:Ma sve OKtik-tak je napisao/la:po pravilima 400 karata
Tako nam i treba kad smo dopustili da ste naselite u nasem gradu, pa nam sad vi papani krojite kapu![]()
aneks 7

Zadnja izmjena: johnnyHZ, dana/u 22 okt 2010, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma pustite štrumfove, j.ebo njih. Nek se furaju malo. Ipak su njih htjeli više puta ugasiti, te tito, te sda, te ovaj te onaj. Doduše sda ih jeste htjela ugasiti čim im je Nedžada Brankovića bila postavila za predsjednika. Ne vole oni režime nikako!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
-
- Kontakt:
Cuti dobro je da im kinezi nisu preuzeli tribinuSamo F.K.S !! je napisao/la:Moj mandrak ti nama nesto pricas a siptari vam vode tribinu ccccc
-
- Kontakt:
[quote="plava_pruga"]vojnik. Jesil siguran da nemogu uživo? Jel stvarno misliš da sam internet huligan kao vi balavci po 15 godina?
Uredu je. Stoke ce vazda biti, nebi se mi imali nad kim izivljavat da vas nema.[/quot
CUJ PRUGA AHHAHAHA ON JE ULICNI HULIGAN JBG KAD PORASTEM BICU KAO PRUGA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JBG STAS MI SMO INTERNET HULIGANI ON ULICNI HAHAHAHAHAH TO PRUGOO AHAHAHAH NEGO AJDE TI NA SPAVANAC LAGANO UJUTRU VALJA NA POSAO http://img64.imageshack.us/i/2601slanap ... alom1.jpg/
Uredu je. Stoke ce vazda biti, nebi se mi imali nad kim izivljavat da vas nema.[/quot
CUJ PRUGA AHHAHAHA ON JE ULICNI HULIGAN JBG KAD PORASTEM BICU KAO PRUGA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JBG STAS MI SMO INTERNET HULIGANI ON ULICNI HAHAHAHAHAH TO PRUGOO AHAHAHAH NEGO AJDE TI NA SPAVANAC LAGANO UJUTRU VALJA NA POSAO http://img64.imageshack.us/i/2601slanap ... alom1.jpg/
To su se oni malo zabunili. To je htjela ugasiti njihov najdrazi dinamo pa oni pomislili.... prenijelo ihprigoda je napisao/la:Ma pustite štrumfove, j.ebo njih. Nek se furaju malo. Ipak su njih htjeli više puta ugasiti, te tito, te sda, te ovaj te onaj. Doduše sda ih jeste htjela ugasiti čim im je Nedžada Brankovića bila postavila za predsjednika. Ne vole oni režime nikako!

Halo decki, dosljaci...Željo je jedini pravi gradski sarajevski klub
istina i cinjenice i ništa više.
Zna se DO KOGA STE NASTALI I KAKO STE NASTALI...ne treba dalje ništa pricati.
Ovo vec ponavljam 10 dana i ponavljacu i dalje SVI NA SVOJE
nek se svak vrati na svoje i onda cemo vidjeti da više nece biti ni sjevera ni HZ ni igraca iz crne gore...navijaci vratite se u istocnu bosnu i sandzak.
Nikad prije rata HZ (staru gardu postujem jer su raja iz grada) nisu pisale gluposti tipa Moj grad- moj klub.
Ne moze se tako sa jednom izjavom i parolom i svojatanjem grada postati sarajlija...ne ne dosljaci...nazad na svoje
...ovo je nekad bio pravi grad, sjebali ste ga svojim dolaskom, rat je ucinio svoje.
Ali proslo je 15 godina od rata, zato kazem Vratite se na svoje, vratite grad Sarajevo njegovim građanima
odlazite.

Ovo vec ponavljam 10 dana i ponavljacu i dalje SVI NA SVOJE

Nikad prije rata HZ (staru gardu postujem jer su raja iz grada) nisu pisale gluposti tipa Moj grad- moj klub.
Ne moze se tako sa jednom izjavom i parolom i svojatanjem grada postati sarajlija...ne ne dosljaci...nazad na svoje

Ali proslo je 15 godina od rata, zato kazem Vratite se na svoje, vratite grad Sarajevo njegovim građanima

-
- Kontakt:
IZVINI AL PRVO TI ODLAZI S NASE TEME HVALA CCCCC SVAKAKVE RAJE STVARNO MISLE DA NJIHOVO MISLJENJE VRIJEDI NESTO CCCC SVASTAMandrak je napisao/la:Halo decki, dosljaci...Željo je jedini pravi gradski sarajevski klub![]()
Ovo vec ponavljam 10 dana i ponavljacu i dalje SVI NA SVOJE![]()
nek se svak vrati na svoje i onda cemo vidjeti da više nece biti ni sjevera ni HZ ni igraca iz crne gore...navijaci vratite se u istocnu bosnu i sandzak.
Ne moze se tako sa jednom izjavom i parolom i svojatanjem grada postati sarajlija...ne ne dosljaci...nazad na svoje...ovo je nekad bio pravi grad, sjebali ste ga svojim dolaskom, rat je ucinio svoje.
Ali proslo je 15 godina od srata, zato kazem Vratite se na svoje, vratite grad Sarajevo njegovim građanima![]()
odlazite.
-
- Kontakt:
HAH jesmo li mi to nastali u I.Bosni ili u sandzaku sjedi 1 pali ste na godinu hahahMandrak je napisao/la:Halo decki, dosljaci...Željo je jedini pravi gradski sarajevski klub![]()
Ne moze se tako sa jednom izjavom i parolom i svojatanjem grada postati sarajlija...ne ne dosljaci...nazad na svoje...ovo je nekad bio pravi grad, sjebali ste ga svojim dolaskom, rat je ucinio svoje.
Ali proslo je 15 godina od rata, zato kazem Vratite se na svoje, vratite grad Sarajevo njegovim građanima![]()
odlazite.
- theprodigy
- Kontakt:
a ti si mi sarajlija sa anexaMandrak je napisao/la:Halo decki, dosljaci...Željo je jedini pravi gradski sarajevski klub![]()
Ali proslo je 15 godina od rata, zato kazem Vratite se na svoje, vratite grad Sarajevo njegovim građanima![]()
odlazite.

Trenutno korisnika/ca: hase73, NeSamSafetee, pitara i 55 gostiju.