NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prosle godine, sa demirovicem pocetak, pripreme top.
Po 5 0 smo dobijali po kljucu itd pa sta se desilo nakon toga?
Sta smo uradili sad evo?! Po drustvenim mrezama, ovdje, vec se napravila hajka na zerica i pritisak na klub bez ikakve potrebe..
ljudi morate samo malo biti realniji, mi nismo ni blizu toga sto vi ocekujete i prizeljkujete..
pa evo banalan primjer prica se o piću, automatima, a stadion nema wc moras sklonit **** da sjedes na stolicu. Mene bi bilo sramota nekog sa strane dovesti da pogleda utakmicu u ono stanje.
mislim da krenemo i od ove ekipe sve je to fino, bajno, krasno, al zaboravljate da nas je celik ostavio u ligi u 93 minuti i gol razliku u minusu.
Niz od 15 utakmica bez poraza od toga pola nerjesenih rezultata gdje su nas vile pronosale vam je stvorilo pogresnu sliku.
Nekako se napravila atmosfera kao da imamo najjacu ekipu u ligi zbog toga sto smo ostavili kostur neki.. Al nemamo.. ovo je ekipa koja se moze potuc sa svima, al realnost je borba za opstanak
Zasto?
Zato sto smo prosle godine jedva ostali, i sad smo glavni kandidat opet za ispadanje a ponajvise zbog naseg mentaliteta
Sta smo uradili sad evo?! Po drustvenim mrezama, ovdje, vec se napravila hajka na zerica i pritisak na klub bez ikakve potrebe..
ljudi morate samo malo biti realniji, mi nismo ni blizu toga sto vi ocekujete i prizeljkujete..
pa evo banalan primjer prica se o piću, automatima, a stadion nema wc moras sklonit **** da sjedes na stolicu. Mene bi bilo sramota nekog sa strane dovesti da pogleda utakmicu u ono stanje.
mislim da krenemo i od ove ekipe sve je to fino, bajno, krasno, al zaboravljate da nas je celik ostavio u ligi u 93 minuti i gol razliku u minusu.
Niz od 15 utakmica bez poraza od toga pola nerjesenih rezultata gdje su nas vile pronosale vam je stvorilo pogresnu sliku.
Nekako se napravila atmosfera kao da imamo najjacu ekipu u ligi zbog toga sto smo ostavili kostur neki.. Al nemamo.. ovo je ekipa koja se moze potuc sa svima, al realnost je borba za opstanak
Zasto?
Zato sto smo prosle godine jedva ostali, i sad smo glavni kandidat opet za ispadanje a ponajvise zbog naseg mentaliteta
Pa manje vise si u pravu, samo ovo nije ekipa za borbu za opstanak, mi smo se borili za opstanak zbog onog pocetka a to nema veze sa ovom ekipom. Realnost je sredina tabele ka vrhu, nikako borba za opstanak.n0ke je napisao/la: ↑02 avg 2025, 20:00Prosle godine, sa demirovicem pocetak, pripreme top.
Zasto?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la: ↑02 avg 2025, 20:12Pa manje vise si u pravu, samo ovo nije ekipa za borbu za opstanak, mi smo se borili za opstanak zbog onog pocetka a to nema veze sa ovom ekipom. Realnost je sredina tabele ka vrhu, nikako borba za opstanak.n0ke je napisao/la: ↑02 avg 2025, 20:00Prosle godine, sa demirovicem pocetak, pripreme top.
Zasto?
Jasno mi je da nema, i iskreno se nadam da si upravu
Realan komentar, slažem se da ovdje ima godina posla, i mnogo uloženog novca da bi došli na neki nivo. Ali sve to nije nemoguće, što više lako je napraviti dobru priču, samo uz čistu namjeru.
Ekipa vjerujem da će proigrati kada krene prvenstvo i da ćemo biti pri vrhu.
Ne treba sada raditi cirkus, mjenjati trenera, već lagano igrati uz kolo u koli i uzimati što više bodova.
Ekipa vjerujem da će proigrati kada krene prvenstvo i da ćemo biti pri vrhu.
Ne treba sada raditi cirkus, mjenjati trenera, već lagano igrati uz kolo u koli i uzimati što više bodova.
-
- Kontakt:
Zaboravio si samo spomenuti sudije koje su citavo proljece sudile da izbace Jedinstvo.n0ke je napisao/la: ↑02 avg 2025, 20:00Prosle godine, sa demirovicem pocetak, pripreme top.
Zasto?
Tipujem na plasman Jedinstva od 5 do 10..recimo 7
Ako nas bas , bas krene.. u Top 4 .
-
- Kontakt:
Previse smo optimisticni. Mozda su ovi rezultati i dobri da nas spuste na zemlju. Mi kao da smo osvojili nesto pa se toliko nadamo . Zerica prozivaju svi, svaki komentar na fb tjera covjeka. Ne razumijem sta smo mi to bili do sad oa kao Zeric je nesto ispod nivoa. Ko god sumnja neka drzi to za sebe, rezultati ce pokazati. Mogu misliti sta ce biti ako bi izgubili prvo kolo od Stupcanice koja je realno ispred nas tri klase u svemu
Koliko vidim napokon su počeli radovi na terenu
-
- Kontakt:
Na kojem terenu?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Na glavnom terenu,
RAssporređena je mehanizacija. Stigle su i drenažne cijevi o kojma je govorio gradonačelnik kad je govorio o početku radova na izgradnji atletske staze,
Izvođač radova je Sanny boy što i nije neka sretna opcija
RAssporređena je mehanizacija. Stigle su i drenažne cijevi o kojma je govorio gradonačelnik kad je govorio o početku radova na izgradnji atletske staze,
Izvođač radova je Sanny boy što i nije neka sretna opcija
-
- Kontakt:
To znaci samo atletska staza,glavni teren nece nista sredjivati?
Jel se desava sta na pomocnom jel se pocelo sta zeleniti ili je po starom?
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ne radi se ništa. Gradonačelnijk je rekao da se 15 augusta završava tender za izvođača radova što znači ako ne bude žalbe da tek tad možemo očekivati početak radovaBihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 13:53To znaci samo atletska staza,glavni teren nece nista sredjivati?
Jel se desava sta na pomocnom jel se pocelo sta zeleniti ili je po starom?
-
- Kontakt:
Bili na kolektivnom GO. Cijevi su cekali da dođu mislim iz Turske.
Bitno da su napokon krenuli radovi, do 7.9. i prvog domaćeg kola imaju dovoljno vremena da završe prvu fazu atletske staze tj. da postave drenažne cijevi i prvi sloj asfalta, te novu ogradu koja ide oko atletske i terena. U ovome mjesecu će raditi i neke manje zahvate na glavnom terenu. Valjda bude sve na vrijeme da se ne desi da imamo isti slučaj kao sa Dvoranom Luke.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Jučer 04.08. su nastavljeni radovi na izgradnji atletske staze, vidljivo je da se konkretnije radi, a kako prvu domaću utakmicu igramo 07.09. u Bihaću imaju dovoljno vremena da završe prvu fazu radova (postavljanje prvog sloja asfalta i nove ograde).
Ono što je problematično je glavni teren koji će se morati kopati po sredini i već kopaju oko cijelog terena, vjerujem da je to postavljanje glavne drenažne cijevi za radove na glavnom terenu i zamjenu podloge kada to dođe na red.
Teren će se neznatno smanjiti, jer je bio i veći od UEFA standardna, tako da će nešto busena biti i viška, isti treba odmah staviti na dijelove ispred golova gdje ga nema.
Nakon završetka prve faze dobit ćemo totalno drugačiji izgled koji će u svakom slučaju biti znatno ljepši od trenutnog.

Ono što je problematično je glavni teren koji će se morati kopati po sredini i već kopaju oko cijelog terena, vjerujem da je to postavljanje glavne drenažne cijevi za radove na glavnom terenu i zamjenu podloge kada to dođe na red.
Teren će se neznatno smanjiti, jer je bio i veći od UEFA standardna, tako da će nešto busena biti i viška, isti treba odmah staviti na dijelove ispred golova gdje ga nema.
Nakon završetka prve faze dobit ćemo totalno drugačiji izgled koji će u svakom slučaju biti znatno ljepši od trenutnog.

-
- Kontakt:
ko hoce neka vidi stadion Posusja, sve ce mu biti jasno.
Teren od saveza dobili a za renoviranje stadiona od federacije pare. Mislim i mi smo, daj Boze da mozemo parama grada ili kluba sta bolje i vise uraditi.JuventinoBihac je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:52ko hoce neka vidi stadion Posusja, sve ce mu biti jasno.
Rudar Prijedor ispada sigurno ove sezone iz premier lige ali opet zbog politike ce dobiti teren sa hibridnom travom, reflektore rjesavaju...
@Neri mislim da sam te vec pitao. Kojih dimenzija ce biti pomocni teren? Po tebi, da li se isplati popravljati nase tribine, krpiti gdje ima pukotina ili krenuti sve ispocetka?
Mozda bi bilo dobro da smo prijavili stadion Krajine za ovu polusezonu, uz te radove oko staze i na glavnom terenu kad kise pocnu u septembru bit ce jos gora situacija.
A gdje treniraju igrači?
Ja se iskreno nadam da će i pomoćni teren biti napravljen prema mjerama za odigravanje međunarodnih utakmica.tropic je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:04Teren od saveza dobili a za renoviranje stadiona od federacije pare. Mislim i mi smo, daj Boze da mozemo parama grada ili kluba sta bolje i vise uraditi.JuventinoBihac je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:52ko hoce neka vidi stadion Posusja, sve ce mu biti jasno.
Rudar Prijedor ispada sigurno ove sezone iz premier lige ali opet zbog politike ce dobiti teren sa hibridnom travom, reflektore rjesavaju...
@Neri mislim da sam te vec pitao. Kojih dimenzija ce biti pomocni teren? Po tebi, da li se isplati popravljati nase tribine, krpiti gdje ima pukotina ili krenuti sve ispocetka?
Mozda bi bilo dobro da smo prijavili stadion Krajine za ovu polusezonu, uz te radove oko staze i na glavnom terenu kad kise pocnu u septembru bit ce jos gora situacija.
Dužina (uzdužna crta):
minimalno 100 m
maksimalno 105 m
Dužina (poprečna crta):
minimalno 64 m
maksimalno 68 m
U planu je rušenje male tribine, jer je narušena statika iste, dok se velika tribina vrlo dobro može obnoviti, potrebno je riješiti pukotine i cijelu tribinu premazati zaštitnom masom prije postavljanja stolica. Vjerujem da misle na takve stvari, da nećemo dočekati da se stave nove stolice na stari beton.
-
- Kontakt:
Fimo je vidjeti radove na stadionu, samo se bojim da se nece stici jer se u nas nikad nista nije zavrsilo na vrijeme
Ako ništa Sanny Boy ima više ljudi u odnosu na ove druge lokalne firme. Nema nikakvih smetnji, ne asfaltira prometnu ulicu koju ne može zatvoriti. Ako bude svaki dan ozbiljno radio bez problema može položiti prvi sloj asfalta na planiranu atletsku stazu do prve domaće utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.