Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

senad_flamin
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la senad_flamin » 11 apr 2011, 22:47

Baloteli ne zeli izgleda da saradjuje sa Dzekom..
-RIVALDO-

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 apr 2011, 22:48

Eto vam tog slavnog centarsuta, i covjek ne moze opucat po golu.

@Principatus: Jest Gareth Barry, najsporiji igrac repke i dokazani kloc. Isto da Walcott pobjegne Mertesackeru. Sta to dokazuje?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 11 apr 2011, 22:48

Ali nisam vidio slabijeg beka od Kolarova.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 11 apr 2011, 22:49

jao izmjene hahhahhahah jao macini. i sad dzeko dobro skoci. 8-) 8-)
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 11 apr 2011, 22:49

Koje ponizenje za shoshona :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 apr 2011, 22:49

Cartman je napisao/la: @Principatus: Jest Gareth Barry, najsporiji igrac repke i dokazani kloc. Isto da Walcott pobjegne Mertesackeru. Sta to dokazuje?
Ma ne dokazuje nista, nego pretjeruje se i generalizira kao uvjek. :)
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 11 apr 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 11 apr 2011, 22:50

yup je napisao/la:Ali nisam vidio slabijeg beka od Kolarova.
Kolarov opet katastrofalan. Jedan od najlosijih lijevih bekova u PL ove sezone. Nije uputio dva dobra centarsuta kroz cijelu sezonu. Neprepoznatljiv za razliku od igara u Laciu.
Side before self

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 apr 2011, 22:50

senad_flamin je napisao/la:Baloteli ne zeli izgleda da saradjuje sa Dzekom..
Pa kako igra ne bi ni Messi s njim sarajivao. Uopste se ne otvara, ne prijeti odbrani iza ledja, gubi sve duele, prijem lopte kriminalan. Ma igra kao Ibisevic protiv Francuske. Samo sto je se on vise borio. Dzeki kraj sezone ne moze doc dovoljno brzo. Dok zavrsi, odma u teretanu.

A Kolarov je moron. Neko ga treba naucit da nije moguce dat gol iz mrtvog ugla kod korner zastavice. Pa taj covjek u zivotu svom nije ubacio loptu kako treba. Ovako je se ispucavo i u Laziu. A sto je spor...
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 apr 2011, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 apr 2011, 22:50

Virtu4l je napisao/la:
beckham je napisao/la:bgm zabi ga i caroll ,a edin nece jos za dugo.raja se ismijava sa njim,frajer je totalno pukao kao fudbaler....
Da, da, idealna osoba za ismijavanje, neko ko za sedam dana zaradi toliko novca kao takvi jadnici za cijeli život... jbg, oni imaju pamet (posebno na forumima), a on je samo fudbaler... 8-)
Mozel neki "BOGATAS" dvije kosulje nositi odjednom?Mozeli u istom trenu imati dvije pic,ke na qrcu?Mozel pojesti 3 kile mesa svaki obrok?Mozel biti u istom terenu na dva mjesta???Mozel kupiti vecni zivot???
Po cemu smo to mi jadnici a on i neki tamo materijalno bogati ljudi nesto posebno?
Eto tebi sve pare svijeta meni daj samo puno zdravlja i slobode ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 apr 2011, 22:50

Kolarov k.ita obicna....frajer se vazda zavuce negdje......Johnson sam sebe seva...kontra nijedna za cijelu utakmicu...aaa

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 apr 2011, 22:52

Cartman je napisao/la:
Pa kako igra ne bi ni Messi s njim sarajivao. Uopste se ne otvara, ne prijeti odbrani iza ledja, gubi sve duele, prijem lopte kriminalan. Ma igra kao Ibisevic protiv Francuske. Samo sto je se on vise borio. Dzeki kraj sezone ne moze doc dovoljno brzo. Dok zavrsi, odma u teretanu.

A Kolarov je moron. Neko ga treba naucit da nije moguce dat gol iz mrtvog ugla kod korner zastavice. Pa taj covjek u zivotu svom nije ubacio loptu kako treba. Ovako je se ispucavo i u Laziu. A sto je spor...
I ti bi se nakon nekog vremena prestao otvarati. Otvarao se Dzeko dovoljno dugo, samo sto ga ne vide... Sto da covjek vise trci u prazno kad oni stalno vuku loptu na bokove, a loptu u prostor niko ne zna da gurne...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 apr 2011, 22:52

Taj jarane mora prvo sa svojjim mozgom pocet saradjivat

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 11 apr 2011, 22:54

I opet nam svi krivi samo nije Dzeko ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 apr 2011, 22:55

Dushi_Rob je napisao/la:I opet nam svi krivi samo nije Dzeko ...
Haj sad ti malo rise na Dzeku...nije niko odavno...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 apr 2011, 22:56

Upravo tako. Isto tako su ovi isti likovi govorili za Ibisevica citavu sezonu, dok nisu skuzili sta je sta. Dzeko je poslje Torresa trenutno najveci flop u Engleskoj. To je cinjenica, tu se jos moze dodat i Boateng.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 11 apr 2011, 22:58

Cartman je napisao/la:
Upravo tako. Isto tako su ovi isti likovi govorili za Ibisevica citavu sezonu, dok nisu skuzili sta je sta. Dzeko je poslje Torresa trenutno najveci flop u Engleskoj. To je cinjenica, tu se jos moze dodat i Boateng.
Nikad, ama bas nikad nisam govorio nista lose protiv Ibija, sta vise, njegov sam veliki postovalac !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 apr 2011, 22:59

Dushi_Rob je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Nikad, ama bas nikad nisam govorio nista lose protiv Ibija, sta vise, njegov sam veliki postovalac !
Ma kazem da su tako govorili da je kriv Obasi, Eduardo, ovaj onaj ali nikad Ibisevic.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 11 apr 2011, 23:00

Za_raju je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
beckham je napisao/la:bgm zabi ga i caroll ,a edin nece jos za dugo.raja se ismijava sa njim,frajer je totalno pukao kao fudbaler....
Da, da, idealna osoba za ismijavanje, neko ko za sedam dana zaradi toliko novca kao takvi jadnici za cijeli život... jbg, oni imaju pamet (posebno na forumima), a on je samo fudbaler... 8-)
Mozel neki "BOGATAS" dvije kosulje nositi odjednom?Mozeli u istom trenu imati dvije pic,ke na qrcu?Mozel pojesti 3 kile mesa svaki obrok?Mozel biti u istom terenu na dva mjesta???Mozel kupiti vecni zivot???
Po cemu smo to mi jadnici a on i neki tamo materijalno bogati ljudi nesto posebno?
Eto tebi sve pare svijeta meni daj samo puno zdravlja i slobode ;)
Moram se sloziti sa tobom jer potpuno si u pravu ali drago mi je zbog Đžeke što je ovako uspio jer je jedan od najboljih napadaca u Evropi ali mislim da je pogriješio klub u koji je prešao bar za sada ali vidjecemo ipak je njemu ovo prva sezona u najacoj ligi svijeta nekom treba više vremena da se adaptira nekom manje i samo da se vratim na ovo zarađivanje Đzekino mislim iako Đzeko mnogo zarađuje ja mislim da naš Dijamant nije od onih ufuranih bogataša tako da kazem i kao što je i Đžeko jednom sam rekao bez obzira koliko zarađivao da ga pare nece nikada promijeniti i da ce uvijek biti takav kakav je.
Zadnja izmjena: BluesForever, dana/u 11 apr 2011, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 11 apr 2011, 23:00

Ne znam kako moze neko reci da je slaba suradnja Edina sa ostalima posljedica slabog neotvaranja. City sa ovakvom filozofijom nece nikad nista postici. Mancini mora otici.

Ako netko kaze da je Dzeko slab, sta ce reci za Johnsona, Boyatu, Kolarova, Balotellija, Kompanya (danas njegova najslabija utakmica) i ostale. Edin je danas ponajbolji igrac u timu, ako se moze njima reci tim.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 apr 2011, 23:01

Jah Dzeko je kriv sto su primili tri komada...daj ba smjesni ste...danas igra na sredini i u odbrani nula...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 16 gostiju.