FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BEz Varee u subotu. Nisu stigli papiri. Bar tako piše u OSlobođenju
Otisao je, a informacija od juce je da ce ostati i potpisati ugovor. Mi od ovoga transfera imamo takodje neke koristi, nesto ce leci na racun. E sad, ovo je (odmah da se ogradim) informacija "sa kafe", tako da je to sve sto mogu reci. Jos da kazem da sam informaciju dobio od jednog novinara. Bilo kako bilo, ja mu zelim svako dobro u karijeri, dobre igre, i da ga zaobidju povrede. On je nase dijete, obradovao nas je milion puta, i sto se mene tice HVALA MU VELIKA ZA SVE STO JE DAO NASEM KLUBU.phily je napisao/la:Jel Svraka otisao na probu ili je već potpisao za Simurq PIK...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
da ne bude samo ko sa yoshidomzaboljisportuBiH je napisao/la:BEz Varee u subotu. Nisu stigli papiri. Bar tako piše u OSlobođenju

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
nije jos do papira,vidi se i na njemu da nije nesto na ti sa fizickom spremom,trebace mu jedno 10 dana da bude 100 % spreman i do tada ce valjda stici papirifedeltafrotta je napisao/la:da ne bude samo ko sa yoshidomzaboljisportuBiH je napisao/la:BEz Varee u subotu. Nisu stigli papiri. Bar tako piše u OSlobođenju

-
- Kontakt:
I ja sam cuo da ce potpisati,ali ako se nesto ne izjalovi,a nadamo se da nece.Svraka se kacio s navijacima i sebe blamirao zadnje dvije godine i nije bio ni upola spreman kao prije.Bosnjo-balkan mentalitet da ne kazem ljakse,ali ipak je nase dijete i steta bi bila da ne ode vani i ne obezbijedi egzistenciju posebno nakon onih golova za repku i one sezone kad je kao vezni igrac postigao 13 gola sto je fascinantno cak i u nasoj ligi.
Varea me podsjeca na Alena Mesanovica meni licno najdrazeg igraca pored Guve u obje Amarove ere.Valjda Varea bude upola kao on ako bude igrao klasicnog napadaca
Varea me podsjeca na Alena Mesanovica meni licno najdrazeg igraca pored Guve u obje Amarove ere.Valjda Varea bude upola kao on ako bude igrao klasicnog napadaca

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Da li mi imamo neki procenat od svakog Džekinog uguvora ili samo od eventualnog transfera??
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Samo od transfera koliko ja znam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
I ja tako mislim, ali mi lik nekidan rece da imamo procenat od svakog ugovora pa me to malo zbuniFaraonTM je napisao/la:Samo od transfera koliko ja znam.

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Istina. Jeste se kacio sa navijacima, prkosio, mahao rukama... Kada je igrao u onoj reprezentativnoj formi, kad je ustvari razvaljivao, znao je prihvatiti pohvale, isto tako morao je znati da ce nekada doci i vrijeme kada ga nece ici, i kada ce kao pravi profesionalac morati i to podnijeti. On jeste igrao onu "nenormalnu" poziciju zadnje dvije sezone, ali mi je iskreno krivo da ono sto je pokazao nismo kao Klub znali pretvoriti u neki kvalitetan transfer. A ponuda je bilo, bar se toga sjecam. Onaj pogodak Sirokom, pa onda Borcu, ono od precku, pa milion asistencija, bilo je ruku na srce dobrih stvari. STETA...dimitrijevic je napisao/la:I ja sam cuo da ce potpisati,ali ako se nesto ne izjalovi,a nadamo se da nece.Svraka se kacio s navijacima i sebe blamirao zadnje dvije godine i nije bio ni upola spreman kao prije.Bosnjo-balkan mentalitet da ne kazem ljakse,ali ipak je nase dijete i steta bi bila da ne ode vani i ne obezbijedi egzistenciju posebno nakon onih golova za repku i one sezone kad je kao vezni igrac postigao 13 gola sto je fascinantno cak i u nasoj ligi.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
.....................Varea.................
Nuspahić...............................Bučan/Bajić
.....................Jamak......................
..........Hasanović/Tomić........Sadiković......
Kvesić....................................Stanić
..............Kosorić...Zeljković..............
..................Antolović......................
Klupa: Kjosevski, Bogdanović, Bućan/Bajić, Turković, B.Čolić
Eto, Olimpic ima bolju ekipu od ove
ccc, samo nek je tuđe, i odmah je bolje.
Uz još par varijanti i dok se neki uigraju, a drugi malo dobiju na samopouzdanju biće to jedna lijepa ekipa.
Nuspahić...............................Bučan/Bajić
.....................Jamak......................
..........Hasanović/Tomić........Sadiković......
Kvesić....................................Stanić
..............Kosorić...Zeljković..............
..................Antolović......................
Klupa: Kjosevski, Bogdanović, Bućan/Bajić, Turković, B.Čolić
Eto, Olimpic ima bolju ekipu od ove

Uz još par varijanti i dok se neki uigraju, a drugi malo dobiju na samopouzdanju biće to jedna lijepa ekipa.

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Evo, nije mi bilo mrsko, opet sam zvao covjeka... Za Svraku cemo dobiti 150000 eura, ostalo je jos da dogovori platu. Trebao je vec igrati protiv Fulama, ali je utakmica odgodjena.
ako njima može gojak počinjati može vala i nama hadžiahmetović bar s klupe.
- IlProfessore
- Kontakt:
Zna li se 100% kada igramo prvu domaću utakmicu (mislim na dan, sub ili ned, da ne bude zabune) ?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Mislim da nisi u pravu ...pitaj Mulalića šta on misli ko je od njih dvojice veći talenat...Mulalić već dvije godine govori da je Amir najbolji fudbaler te generacije..naravno da je i Gojak vanserijski talenat...ali zahvaljujući Amiru i njegovoj nesebičnosti i dodavanjima, i kad je bio u prilici da šuta, Gojaku ... Gojak je to dobro iskoristio...U svakom slučaju moje mišljenje da je Amir kvalitetniji i pametniji igrač...
gio10 je napisao/la:Molim vas nemojte priču o tome da je Amir bolji od Gojaka.. Mislim, znm da ste ogorčeni što Amer nije potpisao al ne morate srozavati sad njegove kvalitete, ipak je on najbolji u Mulalićevoj generaciji kadeta pa Ćutahija pa tek onda Hadžiahmetović..
Dobili smo dosta njegovim potpisom, ali bolji od Gojaka nije
Samo da se potsjetimo činjenice da smo promijenili dosta u timu,da imamo novog trenera,da će biti nesnalaženja,itd,itd.Dakle moraćemo vjerovati ovoj našoj mladosti ali nikako ne možemo upisivati bodove unaprijed,"Pojačanja"tek treba da se uhodaju,adaptiraju ,dobiju papire .Mnogo će zavisiti od činjenice da li smo i koliko smo digli formu i fizičku spremu u zadnjem periodu.Olimpik je sve samo ne naivan klub.Čitam završavaju i Hadžiće i tamošnji teren.Sve više liče na ozbiljnu priču.Zato oprez sa prognozama,naoružati se strpljenjem i ne pljuvati nakon posrtanja ovog ili onog tipa
-
- Kontakt:
Omonija- Metalurg 2- 0 u 14 minuti
E moj Zeljo

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Još danas gledam po internetu vrti se igra raja 7+ golova, kontam jesu li dobri ali evo kako je krenulo...mukitmovac je napisao/la:Omonija- Metalurg 2- 0 u 14 minutiE moj Zeljo
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
i kakve to veze s nama ima, kad mi nismo nadigrali metalurg u dva meča kad se sve sabere i oduzme?
-
- Kontakt:
Pa sad da ce biti 7 golova ne znamFaraonTM je napisao/la:Još danas gledam po internetu vrti se igra raja 7+ golova, kontam jesu li dobri ali evo kako je krenulo...mukitmovac je napisao/la:Omonija- Metalurg 2- 0 u 14 minutiE moj Zeljo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma zamisli koliko bi mi tek primilimukitmovac je napisao/la:Omonija- Metalurg 2- 0 u 14 minutiE moj Zeljo

Blagodet prava...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.