Ti kačket nešto znaš što mi neStanley je napisao/la:hehe zna Jesa vrlo dobro koje Zahirovic i ne postoje nikakvi problemi uprava-Jesic zato ne siri dezinformacije!
Samo strpljene braco i molim vas samo bez nase klasicne pitarske euforije![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti kačket nešto znaš što mi neStanley je napisao/la:hehe zna Jesa vrlo dobro koje Zahirovic i ne postoje nikakvi problemi uprava-Jesic zato ne siri dezinformacije!
Ako ne dodje Zahirovic, ima li neko drugo ime u opciji?Stanley je napisao/la:hehe zna Jesa vrlo dobro koje Zahirovic i ne postoje nikakvi problemi uprava-Jesic zato ne siri dezinformacije!
Isti sam ti ,ne ulijeva mi optimizam ,mada sve se nadam da će me demantovati i da će nas obradovati jer nema euforije i velikih očekivanja.xbox je napisao/la:Meni Jesic u ovih nekoliko utakmica nista nije pokazao da bi mogao reci da je neki strucnjak. Necu da letim pred rudu pustit cu covjeka da radi,eto selektirao je ekipu uigrao je navodno mada jedno je igrati na onoj travi u antaliji a druge je u Travniku i slicnim terenina. Ja licno mislim da on nece dalje od ljeta. A nadam se iskreno da bude Ferguson.
ocito je da ima dosta bolje vezeVivaLasVegas je napisao/la:Tacno onaj glavonja Ibrakovic fali sa svojim pojacanjima. Znao je ubost kad treba ebo sve..
Ne treba zaboraviti da, osim svoje primarne pozicije, Zahirovic moze odlicno pokriti poziciju desnog beka, sto je radio i u klubovima i u reprezentacijizagorski je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati i ne vjerujem da Ješa ne želi Zahirovića,pogotovo jer su mu alternativa demo,rustem i propali projekat.
THEC je napisao/la:ocito je da ima dosta bolje vezeVivaLasVegas je napisao/la:Tacno onaj glavonja Ibrakovic fali sa svojim pojacanjima. Znao je ubost kad treba ebo sve..ali dobro mana tog perioda je bilo gomilanje igraca
I to je tačno. Kao što je tačno i to da,ako izostane rezultat,Ješić prvi (a za njim ostali) treba da snosi odgovornost!Majkl je napisao/la:Ako je uigravo Rustemovica i ako računa na Dzemu i Krajišnika i ako govori da ova ekipa moze donijeti rezultat i ispuniti očekivanja zar se mora sad dovesti igrač koji nije prošao pripreme sa nama i koji nije nešto tipa Jajalo .Ne znam imam osjećaj da je nama samo daj da nekog dovedemo .
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, avalPacidoroP, PapakIzSa, rimljanin90, worchester i 21 gost.