Iskreno, poslije Jajala i Cimirota, boljeg nismo imali nit imamo...
Volio bih da se vratimo na 4-5-1 jer imamo igrace za ovakcu formaciju, pogotovo ako jos dodje Zahirovic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma znam zato ga i pozivam da kaže bilo šta...MosaaRajvosa je napisao/la:Sve hoce da budu insajderi. Taj @kraljlavova je najavljivao oluju i euforiju, da vas napomenem..
ma brate ne mogu ih smislit sarajevo i sarajlijice pogotovu. Imal' vece gamadi evo nek neko objektivno i argumentovano dokaze da nisam u pravuMos misliti koja je to stoka (izuzecu par forumasa tipa mortema koji nikada ruzne rijeci nije napisao)Neka nam se NAPUŠE TVRDOG I DEBELOG KUUURCA TUZLANSKOG
Pisu bljuvotine godinama a kada za nesto njihovo napises kofrce se.
sta je reciStanley je napisao/la:Nista od Zahirovica...
Definitivno?Stanley je napisao/la:Nista od Zahirovica...
Ja naprimjer nikad ih nisam gledao kao neku raju, imaju taj kompleks glavnog grada (cast izuzecima, al' takodjer treba reci da je ovdje na forumu jako puno balavaca i internet huligana pa mi mozda stvaraju takvu sliku). Dosta podsjecaju na Zenicane, i jos zbog nekih stvari koje su radili ali ne smijem ovdje napisati uvijek mi post magicno nestane. Mozda ce i ovaj sta znam.FrancescoTotti je napisao/la:@bolanos aco je rekao da ce biti.
Kako bi volio da ove tuzlake nabijemo i vratimo odakle su dosli. Imaju jednu dobru polusezonu i podigli se kao da su osvojili svemir.
Nikad ih spomenuli nismo! I ako bi se nekad spomenuli ovdje to bi bilo u pozitivnom kontekstu.
Do sinoc sam imao pozitivnu sliku o njima kao raji, ali nakon ovih izljeva seljakluka, tacno se vidi da su 'druga liga'. Fuj
FrancescoTotti je napisao/la:@bolanos aco je rekao da ce biti.
Kako bi volio da ove tuzlake nabijemo i vratimo odakle su dosli. Imaju jednu dobru polusezonu i podigli se kao da su osvojili svemir.
Nikad ih spomenuli nismo! I ako bi se nekad spomenuli ovdje to bi bilo u pozitivnom kontekstu.
Do sinoc sam imao pozitivnu sliku o njima kao raji, ali nakon ovih izljeva seljakluka, tacno se vidi da su 'druga liga'. Fuj
FrancescoTotti je napisao/la:@bolanos aco je rekao da ce biti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.