FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U15
Sarajevo - Siroki 1-1
Koso
U17
Sarajevo - Siroki 1-0
Nurković (90')
Sarajevo - Siroki 1-1
Koso
U17
Sarajevo - Siroki 1-0
Nurković (90')
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:

17/17?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Baš tako, brzo ih "mahalaština" uzme pod svoje.FK1946 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:53Sve je do treninga i amaterskog pristupa. Ne rade nista nego se zaebavaju a raja ih dize u nebesa i normalno je da se razmaze.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2021, 13:43Treba pitati nekog eminentnog psihologa šta je u pitanju pa nam igrači kratko vrijeme nakon potpisa počnu "patiti" od nekog posebnog soja qurcobolje. Je li moguće potpisati nekog koji će bar polusezonu imati neki kontinuitet dobrih igara? Ili cijeli Rijaset, Nadbiskupiju i sl .poslati kako u prostorije kluba, tako i na AFH nek' uče šta znaju i umiju
- feniksptica
- Kontakt:
Nas kad su krali govorio si da i treba tako jer smo losi jer je los trener. Vidi cuda navijac Sarajeva za druge ekipe govori da su pokradene i da je Vico kriv a nece za svoju ekipu..Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 14:17Kakva lakrdija od Beus-Vico i onako smo skoro najgora liga svijeta,samo nam je jos Vico trebao,al haj bar ce izgradit terene bosnjacima i to sa grijacima![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ne lazi keru.feniksptica je napisao/la: ↑07 nov 2021, 18:18Nas kad su krali govorio si da i treba tako jer smo losi jer je los trener. Vidi cuda navijac Sarajeva za druge ekipe govori da su pokradene i da je Vico kriv a nece za svoju ekipu..Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 14:17Kakva lakrdija od Beus-Vico i onako smo skoro najgora liga svijeta,samo nam je jos Vico trebao,al haj bar ce izgradit terene bosnjacima i to sa grijacima![]()
![]()
Kova opet sačuvao mrežu 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:

Nadam se da ce ga ovi iz Rakowa dobro zacjeniti sljedece ljeto,da i mi sta zaradimo.
On samo neka nastavi ovako i daleko ce dogurati.Ja ga u ovo doba sljedece godine vidim u ligi petice aBd

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A sta je problem sad vec porazgovarati sa Amoahom i vdijeti do kad mu je ugovor eventualno potpisati predugovor. Uvijek cekamo nesto. Uzas
Sumnjam da će željeti pregovarati zbog onog incidenta sa istoka
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Ne smijes pricati bez kluba. samo kad igrac ima jos 6 mjeseci ugovora. on ima ugovor do 30.06.2022.
Nisam znao za to pravilo. Znam da je Said birvaktile sranje napravio s tim predugovorima
Mislim da se to moze malo smeksati, za fine pare i uz izvinjenje i objasnjenje da se radi o pojedinim primitivcima a ne vecini ne bi trebalo problema biti da potpise
-
- Kontakt:
Nazalost mislim da nasi uopste i ne razmisljaju ni o njemu ni o onom Santosu vec vjerovatno gledaju propalitete po komsiluku ala Pejovic,Cmiljanic,Gavric,Altiparmakovski itd.I slicne koji griju klupu u ekipama kao Javor,Dragovoljac,Zeta itd.Amoah na zimu prelazi u Zrinjski ko da gledam.Ne zato sto je Zrinjski nesto financijski mocniji od nas nego sto mi nijedan prijelazni rok veze nemamo sta hocemo konkretno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sjesti s Amoahom na zimu, napraviti usmeni dogovor s njim, ne znam jel moze da potpise predugovor?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
od 01.01 smije on bez kluba potpisati za novi klub.
-
- Kontakt:
Prodati Fanima i pare koje dobijemo za njega uložiti u dovođenje Amoahana, momku je tek 19 godina a već je bolji od curice iz Engleske...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 nov 2021, 21:53Sjesti s Amoahom na zimu, napraviti usmeni dogovor s njim, ne znam jel moze da potpise predugovor?
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, Burberry46, Fudo, johntravolta123, Kaunas, NazorUso, USB i 104 gosta.