Alexis i Dzeko dva stara **** …
Peri treba dati novi ugovor ima jos kuveta u njemu!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Osim što si naveo 3 ozljede koje smo imali, a imali smo sigurno još i koju, sve si ponovio što sam ja rekao.tiffoso je napisao/la: ↑08 feb 2022, 10:23Pa mislim da Correa nije uvezao mozda 3-4 tekme ukupno da je nesto konkretno odigrao. De Vrij je bio isto duze vremena izvan stroja, Darmian kao opcija sa klupe je isto izvan stroja bio. Nasa sreca je sto nam ostali igraci nisu injuri prone pa se uvijek provuku.
Psihicka i fizicka sprema su svakako povezane. Kada ti ponestane snage onda ponestane i koncentracije. Nas problem je bila nedovoljna koncetracija i fokus, kao da su ljudi rekli ma mi smo ovo dobili i hajmo se dodavati sada. Druga stavka je, kao sto je rekao i Brazagli u intervjuu, los menadzment utakmice. Naprosto prosjecno vodjenje utakmice. Nemoj se zavaravati, ali slicno je i protiv Reala bilo, obe tekme izgubljene, bolji jesi ali ne igra se 60 min. Napoli je zamalo izvukao remi, promasili su dvije mrtve prilike na kraju. Prva utakmica sa Milanom slicno, mogao je na kraju izgubiti a bolji smo bili. Dodaj Juventus u zadnjim minutama zbog koncetracije i fokusa. Mislim mora se negdje i izgubiti i odigrati nerijeseno, ali npr prosle godine smo imali 7 remija i 3 poraza. Trenutno smo na 5 remija i 2 poraza. Mislim da cemo na kraju imati losiji skor, buduci da imamo jos par teskih utakmica odigrati, Napoli na strani, Juve na strani, Roma i Lazio kuci... jos 15 utakmica ima da se odigra.
Jos cu se jednom ponoviti, niz pobijeda od pocetka februara pa do sredine aprila ti donosi titulu. Inter je prosle sezone lomio tada u zadnjim minutama svakoga i sve, 11 pobjeda. Pucali su od snage, na misice te uzmu kada ne ide. Problem nece biti ove sezone vec iduce, dok se konkurencija ne pojaca. Sada smo koliko toliko u prednosti ali imamo vrlo teske utakmice pred sobom.
Nešto izmeđuHuska je napisao/la: ↑08 feb 2022, 23:39Nisam gledao, kakav je bio pristup, jel kao i u derbiju ili nije bio ckapi pa se opet povukao...
Sta Mourinho, gledam malo neke klipove, dzaba svi treneri, ali on je bio i bit ce poseban... Tesko ce doci trener koji ce biti sa tolikom emocijom izmedju kluba trenera i navijaca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.